- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
- Konu Sahibi nevbahar21
eşlerinizin kullandsıı ilaçların adı ne kızlar
proxeed plus canım sizde ne sorun var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşlerinizin kullandsıı ilaçların adı ne kızlar
dr.dan cuma günü için randevu aldık şuan dr. yurtdışındamış (eşim sabah kalktığında benden özür diledi barıştık...) bizde sperm testi yaptırıp gitçez artık 3günlük perhisten sonra tahlil veriliyodu dimi canım
evet canım 3 gün en ideali...benim eşim vazgeçti doktora gitmekten:S doktor 3 ay sonra gelin demişti eşim belki daha etki etmemiştir sonra moralim bozulur falan dedi,bende sen bilirsin dedim...haziranı bekleyecez anlayacağın:S inş güzel sonuçlar alırsınız ilaç etki etmiştir...ne kadar olmuştu ilacı kullandığınız?
biz 1 ay kullandık yani 2kutu ilaç çok pahalı olduğu için biz dr. gitçez ben burdan bulmuştum ya bu ilacı ondan bi dr.da danışalım bakalım oda önerirse kullanmaya devam ederiz bu ara hazır dr.a giderkende tahlilde yaptıralım dedik cuma günü gitçez dr.a çarşamda sperm testi vercek eşim sonuçları yazarım sana eski tahlillerle karşılaştırırım bakalım 1 ay kullandıktan sonra atış oluyomu
evet canım doktora gitmekte fayda var....sonuçları yazarsan çok iyi olur...erkekler de maalesef olan değerlendiriliyor canım o yüzden işimiz çok zor inşallah doktor ilaç verir de derdinize derman olur tez zaman da hamile haberlerini alırız...bize bu ilacı verince çok şaşırdık ilaçlık durumunuz yok demişti...aşılama falan diyecek diye bekliyorduk inş şifa olur...3 ay sonra etki etmezse aşılama yaparsınız dedi...açıkçası yeter ki olsun aşılama tüp razıyım bunları yaptırıp hamile kalamayan çok...
biz 4 ay evvel aşılama yaptırmıştık tutmadı 1.5 sene kadar eşim istanbulda çalışıyordu izmire ayda 4 5 gün filan geliyordubizde 2.çocuğu istiyoz yaa aşılama yaptıralım dedik olmadı şimdi bu gitçeğimiz başka bir dr. bu inşallah bize iii gelir ALLAHsanada banada herkeze hayırlısı neyse onu göstersin biz elimizden geleni sonuna kadar yapıyoruz taktir YÜCE RABBİME kalmış o isterse her şey olur siz kaç kutu içmiştiniz bu ilacı jonguil?
biz 4 ay evvel aşılama yaptırmıştık tutmadı 1.5 sene kadar eşim istanbulda çalışıyordu izmire ayda 4 5 gün filan geliyordubizde 2.çocuğu istiyoz yaa aşılama yaptıralım dedik olmadı şimdi bu gitçeğimiz başka bir dr. bu inşallah bize iii gelir ALLAHsanada banada herkeze hayırlısı neyse onu göstersin biz elimizden geleni sonuna kadar yapıyoruz taktir YÜCE RABBİME kalmış o isterse her şey olur siz kaç kutu içmiştiniz bu ilacı jonguil?
İNŞALLAH canım Allah isteyen herkese versin...siz bir kere mi aşılama yaptırdınız 3 kere yapıyorlar ya? Benim ablam da aşılama yaptırdı 1 hafta sonra belli olacak...Aşılama zor mu tutuyor acaba. bizi 14 mart başladık ilacı içmeye bugün tam 1 ay 9 gün oldu içtiğimiz...bakım stor diye bi site var orda bu ilaçla ilgili baya yorum var oku istersen güzel şeyler yazmışlar...[/QUOTE
biz 1 kere yaptırdık canım bize 1 milyara maal oldu aşılama tutmadıda.tamam bakayım o siteye
İNŞALLAH canım Allah isteyen herkese versin...siz bir kere mi aşılama yaptırdınız 3 kere yapıyorlar ya? Benim ablam da aşılama yaptırdı 1 hafta sonra belli olacak...Aşılama zor mu tutuyor acaba. bizi 14 mart başladık ilacı içmeye bugün tam 1 ay 9 gün oldu içtiğimiz...bakım stor diye bi site var orda bu ilaçla ilgili baya yorum var oku istersen güzel şeyler yazmışlar...[/QUOTE
biz 1 kere yaptırdık canım bize 1 milyara maal oldu aşılama tutmadıda.tamam bakayım o siteye
canım eşin doktora gidecekti gittiniz mi sonuçlarınız nasıl?
yok gitmedik canım yaaa bu ayda deniycez olmadı obür ay aşılamaya gitçez bu ara soğan kürü içiyoz 2mizde sen naptıın?canım eşin doktora gidecekti gittiniz mi sonuçlarınız nasıl?
yok gitmedik canım yaaa bu ayda deniycez olmadı obür ay aşılamaya gitçez bu ara soğan kürü içiyoz 2mizde sen naptıın?
ne yapayayım canım aynı adetime 2 gün var bekliyorum...biri buraya güzel yorum yapsa da okuyup umut olsa diye bakıp duruyorum...kimse gelmiyor buraya fazla kullanan yok mu acaba...geçen verdiğim siteye baktın mı canım?
baktım çok güzel şeyler yazmışlar inşallah bizede şifa olur bu ilaç haber ver bana hamileysen inşallha hamilesindir canımne yapayayım canım aynı adetime 2 gün var bekliyorum...biri buraya güzel yorum yapsa da okuyup umut olsa diye bakıp duruyorum...kimse gelmiyor buraya fazla kullanan yok mu acaba...geçen verdiğim siteye baktın mı canım?
merhaba kızlar önceki sayfalarda yazdım mı bilmiyorum unuttum ama gene yazmak istiyorum kesinlikle ama kesinlikle proxeed i kullnmamızı öneririm.
bizim en sonki testlerimiz de çok fazla fark var yani sayıda...
eski sayımız 45 milyon iken proxeed kullanımı sonunda 288 milyona ulaştı...kullamaya da devam ediyruz.hız ve morfolojiye pek etkisi yok ama...bunun yanında keçiboynuzuözü kullanıyoruz..
merhaba canım...sizin sorununuz sayı mı? hareketlilik falan iyi mi siz de? bizim sayı ve hareket sorunumuz var...1.5 aydır kullanıyoruz...siz kaç aydır kullanıyorsunuz?
merhaba kızlar önceki sayfalarda yazdım mı bilmiyorum unuttum ama gene yazmak istiyorum kesinlikle ama kesinlikle proxeed i kullnmamızı öneririm.
bizim en sonki testlerimiz de çok fazla fark var yani sayıda...
eski sayımız 45 milyon iken proxeed kullanımı sonunda 288 milyona ulaştı...kullamaya da devam ediyruz.hız ve morfolojiye pek etkisi yok ama...bunun yanında keçiboynuzuözü kullanıyoruz..
bugün itibari ile aldı eşim sper sayımız 28 mil civarında birkaç gün sonrada sperm testi yaptıracak sonuçları size yazarım ilacın yan etkisi yok biraz pahalı ama bir arkadaşımın eşi 1 ay kullandı kız 2. ay hamile kaldı tabii bu iyi bir haber