Cnm senin uzun zaman olmus yaptirali.sarkma falan da olmamış galiba.silikonlarin kas alti mi takildibence küçük demiş sana canım300cc altı kesinlikle yaptırma benim boyum 165 kilomda 55 belim fazla incedir hatta kiloma göre. senin boyun için küçük 250cc. hatta ben ilerde cocuk falan emzirme döneminden sonra biraz daha büyükleriyle degiştirmek istiyorum bile diyebilirim o zamanda 350cc altı taktırmam
Canım benim boyum 176 kilom 61 . Memealtı 80 cm idi , meme ile 83cm idi. Protezin boyutunu bu ölçüler kadar, memeucunun yeri de belirler. Eğer ayrık, koltukaltına doğru uçların varsa, öyle kocaman protez takılamıyor. Çünkü , protez meme ucunun tam arkasına %50 si sağdA %50si solda kalacak şekilde konuyor. Bu da çok geniş Tabanlı protez olmaması anlamına geliyor. Yoksa yanlardan taşıyor. Resim koyarsan yorum yapabiliriz .....Kızlar nolur fikir verin bana bugün doktora muayene oldum az meme dokun var dedi ve 250 cc mentor high profil meme altı kesisi önerdi bana... Oda 4 cm falan yükseltilmiş memeyi .. 1.75 boy 53 kiloyum. Nasıl olur 250 cc küçük olurmu
Canım benim de çıkıklık 2,3 cm idi. Bu sıfır doku demek yahuSaol canım dokun var dedi doktor ama 2 cm falan işte göğüs çıkıklığım
evet canım ben kasaltı oldum ameliyatı.2009 yılında yaptırmıştım uzun zaman oldu sarkma olmadı hiç. genel olarak bakacak olursakta bir sorun yaşamadım cok yumuşamada olmadı yani ben söylemesem hiç anlaşılmıyor silikon olduguCnm senin uzun zaman olmus yaptirali.sarkma falan da olmamış galiba.silikonlarin kas alti mi takildi
bence kesinlikle kasaltı tercih etmelisin ameliyat olmadan önce cok arastırmıstım kasaltı daha dogal ve daha risksiz kasüstü biraz yapay görünebiliyor. ben high ve yuvarlak protez tercih etmiştim yuvarlak olmasına ragmen o kadar dogalki, öyle kalemle cizilmiş gibi yuvarlak görünmüyor kasaltı oldugu için cünkü zamanla orda kas dokusu protezi kaplıyor ve dogal daha uyumlu bir görüntü oluyorBenimde protez degisecek ve diklestirme yapilacak.fakat kas altimi kas ustumu henuz kararsizim.sizin doktorunuz kim
haklısın canım yarın çekip koycam benim ufaklıkları ama gizlilik ayarını bi kurcalamam lazım öncelikle sadece sizler görün diyeCanım benim boyum 176 kilom 61 . Memealtı 80 cm idi , meme ile 83cm idi. Protezin boyutunu bu ölçüler kadar, memeucunun yeri de belirler. Eğer ayrık, koltukaltına doğru uçların varsa, öyle kocaman protez takılamıyor. Çünkü , protez meme ucunun tam arkasına %50 si sağdA %50si solda kalacak şekilde konuyor. Bu da çok geniş Tabanlı protez olmaması anlamına geliyor. Yoksa yanlardan taşıyor. Resim koyarsan yorum yapabiliriz .....
hahaha tabii taş gibi memeleri kapmışşın 2 ler 3 ler mememi dimiCanım benim de çıkıklık 2,3 cm idi. Bu sıfır doku demek yahu
Benim ameliyat öncesi resmime bi bak. Ayrık ve koltukaltında gibi, bu yüzden de max 325 cc olmuş. Büyük koysa bak nasıl olurdu söyliim: büyük birleşik memeler ama uçlar kenarlarda. YANi YANLARA KAYMIŞ GÖZLER GIBI , cin çarpmış gibi TÖBEE TÖÖBEEEEhaklısın canım yarın çekip koycam benim ufaklıkları ama gizlilik ayarını bi kurcalamam lazım öncelikle sadece sizler görün diyebeninkiler ayrık bide ondanda demiş olabilir o zaman dimii yarın belgeler üzerinden yorum bekliyorum canlar
Tabi canım, Dr um da demişti" oğlan çocuğu gibisin" diyehahaha tabii taş gibi memeleri kapmışşın 2 ler 3 ler mememi dimi
Benim ameliyat öncesi resmime bi bak. Ayrık ve koltukaltında gibi, bu yüzden de max 325 cc olmuş. Büyük koysa bak nasıl olurdu söyliim: büyük birleşik memeler ama uçlar kenarlarda. YANi YANLARA KAYMIŞ GÖZLER GIBI , cin çarpmış gibi TÖBEE TÖÖBEEEE
Canım bi kaç Dr ile daha görüş . Aklın yolu bir... Benim görüştüğüm 2 Dr da aynı cc civarını söylemişti. Ferruh Bingül ile de görüşmüştüm ben o da 330 civarı demişti. Benim Dr um Volkan Tayfur da aynı cc yi taktı. Ortak bi şey çıkar zaten.tövbeee nasıl benzetme o koptum gülmekten.. amaann aman senin eski halinden birazcık daha fazla benim dokum ..azzcık daha işte.. ve daha sert sanki ben 24 yaş ve bakarım daha emzirme vs olmadığındanmıdır bilemedim. 300 koyarsak yürüyen meme olursun dedi rasmen adam bana yaa
canım ben hiç damla düşünmedim çünkü üstten taşsın istiyorum südyenden..tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir gerçi ben henüz olmadım ameliyatımıYuvarlak olmayan memelere damla olmaz gibi dimi ????
Birdeadan avatarin senin cicisler mi...oyleyse cok iyi duruyor
canım bu dediğin doktorlar hepsi aynı hastanedemi? ben günübirlik gidebilirim ankaraya çünkü kalıcak eyrim yok orda malesefCanım bi kaç Dr ile daha görüş . Aklın yolu bir... Benim görüştüğüm 2 Dr da aynı cc civarını söylemişti. Ferruh Bingül ile de görüşmüştüm ben o da 330 civarı demişti. Benim Dr um Volkan Tayfur da aynı cc yi taktı. Ortak bi şey çıkar zaten.
Bende emzirme isim bittikten sonra dusunuyorum..kesin yani...canım ben hiç damla düşünmedim çünkü üstten taşsın istiyorum südyenden..tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir gerçi ben henüz olmadım ameliyatımı
Avatar benim fotom cnm.bende ikinci ameliyati olcamYuvarlak olmayan memelere damla olmaz gibi dimi ????
Birdeadan avatarin senin cicisler mi...oyleyse cok iyi duruyor
Canım bu iki Dr da özelde . Birinin ofisi ankaranın bi ucunda diğerininki öbür ucunda. Farklı hastanelerde yapıyorlar ameliyatlarını. Nasıl olcak ki???? Ilk muayeneler ücretsiZ ama ankarayı bilen biri olmalı yanında.canım bu dediğin doktorlar hepsi aynı hastanedemi? ben günübirlik gidebilirim ankaraya çünkü kalıcak eyrim yok orda malesefbir günde halledebilirsem 2 dr ile falan görüşmeyi en azından çok iyi olurdu
Ayy öyle estetik olcam diyip tutup yanımda götüreceğim biride yokki gezmedim ankarayiCanım bu iki Dr da özelde . Birinin ofisi ankaranın bi ucunda diğerininki öbür ucunda. Farklı hastanelerde yapıyorlar ameliyatlarını. Nasıl olcak ki???? Ilk muayeneler ücretsiZ ama ankarayı bilen biri olmalı yanında.
Canım benim boyum da 164 kilom 46 doktorum 265cc takti doktorum derim inceymis fazlası olmamış. Su an cok memnunum boyutundan ama sen baya uzunsun 250cc sende baya küçük duracaktır 300cc yaptirmalisin en azındanAyy öyle estetik olcam diyip tutup yanımda götüreceğim biride yokki gezmedim ankarayiaşti de incem otobüsten ordan en iyi doktora nasıl giderim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?