protezlerle yaşamak nasıl kızlar

Canım 300 istedim bende en az ama 300 olmaz dedi bana göğüs tabanım 10 cmymis ondan güzel durmaz 300 dedi.senin meme tabanın kaçtı
Ne bilimki canım sıska bi gövdem var işte ben 450 aldıysam sen o boyla hayli hayli alırsın 300ü. 300 ne ki yahu,, ufak bile durur boyundan dolayı. O doktorlar öle yapıyolar hep ya almaz diyip cıkıveriyorlar,,, bencil şeyler,,baskasiyla gorus.

Tamam canım ben bide eskişehirde minnoş26nin doktoruyla görüşmeyi düşünüyorum bakalım. Bide ben mesela en az 300 meme ucu kesisi düşünüyodum. Dr meme altı kesisi önerdi kafam karıştı

Tamam canım ben bide eskişehirde minnoş26nin doktoruyla görüşmeyi düşünüyorum bakalım. Bide ben mesela en az 300 meme ucu kesisi düşünüyodum. Dr meme altı kesisi önerdi kafam karıştı
Sen ankarada mıydın ? Cemal Aytemizle git görüş canım birde.

Sen ankarada mısın ? Cemal Aytemizle git görüş canım birde.
Malesef ankarada değilim canım ankarayi da hiç bilmiyorum .. Ama gidip görüşmek istiyorum yinede ankarada da bikac doktorla. Ama söyle bi durum var 250 cc ameliyat olmuş olan bi hastanın büyüklüğü gayet iyi duruyodu. Canım senin profilinde foto varsa gorebilirmiyim büyüklüğünü

İzlemeye aldım albümüme ulaşabilirsin Ama o kişinin boyu göğüs kafesi omuz genişliği seninkiyle aynımıydı canım ???? Kişiden kişiye farklı duruyor boyutlar 1.75 boya 250 cc küçüktür diye düşünüyorum hiç dokun yoksa ama sen bilirsin...

Ayy kuzum

Ayy kuzum kadın hissettiricek kadar meme olsun da çok da büyük olmasada olur artık hiç yoktan iyidir. Bende yarın öğlen ilk doktorla görüşmemi yapıyorum bakalım bana kaç cc önericek :) :)

kesinlikle öyle cok büyük olmasına gerek yok aslında, cc arttıkca dogallıktan uzaklasıyor gögüsler. e şimdi hiç olmayınca insan olmuşken büyük olsun diye düşünüyor ama tabi bu cc meseleside herkesin boy ve vücut yapısına göre de değisir. bence vücutla bütün gibi durması daha güzel. bir arkadasım cok cok minyondu ve 400cc kadar taktırdı o kadar yapay bir görüntü olduki ben pek begenemedim ama tercih meselesi tabii

Saol canım dokun var dedi doktor ama 2 cm falan işte göğüs çıkıklığım

Canım sen 300 güzel diyosun benim boy 1.75 bel 65 cm 250 dedi bana doktor ... Çokmu küçük ..senin boy kilo kaç canim6

Ben dolgun göğüs sevdiğim için bana göre küçük canım. Benim boyum 1.67 falan kilom 57 belim çok ince ve düz kısa yani,, gövdem sıska

Canım 300 istedim bende en az ama 300 olmaz dedi bana göğüs tabanım 10 cmymis ondan güzel durmaz 300 dedi.senin meme tabanın kaçtı
Cnm eger mentorun sitesine bakarsan tabani dar öne cıkıklıgi cok olan ultra high profiller var.olmiycak sey degil yani

Canım sen 300 güzel diyosun benim boy 1.75 bel 65 cm 250 dedi bana doktor ... Çokmu küçük ..senin boy kilo kaç canim6

bence küçük demiş sana canım 300cc altı kesinlikle yaptırma benim boyum 165 kilomda 55 belim fazla incedir hatta kiloma göre. senin boyun için küçük 250cc. hatta ben ilerde cocuk falan emzirme döneminden sonra biraz daha büyükleriyle degiştirmek istiyorum bile diyebilirim o zamanda 350cc altı taktırmam

Saol canım dokun var dedi doktor ama 2 cm falan işte göğüs çıkıklığım
Su doktorlarin o cc olmaz yok su olmaz demelerine de ben hasta oluyorum.benim ilk gorustugum doktor da bana 275 cc den buyuk olmaz demisti.simdi bu 495 leri ben baska bi tarafimla taşımıyorum heralde.ben ilk ameliyatta diklestirme gerekli oldugu halde diklestirme yaptirmadigim icin sikinti yasiyorum.her doktor farkli bisey söylüyor.simdi ikinci ameliyati olcam ilk ameliyati yapan doktorum 400 cc takalim dedi.yani en az 3 4 doktorla gorusup fikir alip oyle karar vermek lazim.cunku ameliyat alip cok kucuk oldu diye pisman olan cok

Ben dolgun göğüs sevdiğim için bana göre küçük canım. Benim boyum 1.67 falan kilom 57 belim çok ince ve düz kısa yani,, gövdem sıska
Ama seninmi kere bayıldım beeennn :) :) maşallah canım Allah nazardan sakladın. Ama benim bedenim kaldırmaz o büyüklüğü bende şimdiki halimi çekip koymak istiyorum canım ama sadece izlediklerim görsün ayarını nasıl yapicam telefondan giriyorum da herkese reklam olmayalım küçücük memelerle

Kızlar high profil 250 dedi bana bu high profil 250 ile normal profil 250 arasında fark vardır heralde dimi. Bana dediği 4,5 .mis yükseklik olarak çok az bi döküm var foto ekliyim bu halimi yarın insallah ayarları bulabilirsem..

Canım bende çok takıntılı bir kadınım hep alışabilirmiyim pişman olurmuyum diye çok kafa patlattım. ve ilk günler cok sıkıntı çektim 3. aydan sonra iyi ki yaptırmışım dedim 5 ayı bitirdim ve çok memnunum. ama cc konusuna hemen karar verme 250 az bence. benim ilk görüştüğüm dr 300 sığmaz ama bi denerim demişti ama ameliyatımı yapan doktorum 365 cc koymuş şu an dolu bir avuç bişey. bazen diyorum bi büyüğümü olsaydı acaba diye. yani 300 çok minik olucaktı ve üstler boştu 300 takıcak olan dr damla demişti ve asla damla bana olmazdı.

Sana 250 az olur başka doktorla görüş derim bende, ben 160 boy 43 kiloyla 300 cc lerimin küçülmesinler diye gözlerinin içine bakıyorum :)) en az 300 demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…