• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protezlerle yaşamak nasıl kızlar

Canım benim boyum da 164 kilom 46 doktorum 265cc takti doktorum derim inceymis fazlası olmamış. Su an cok memnunum boyutundan ama sen baya uzunsun 250cc sende baya küçük duracaktır 300cc yaptirmalisin en azından :KK39:Hoppa
Ayy kuzum fotonu görebilirmiyim varsa.. Bende ekliyim şimdi kendi fotonu baksana bi senin meme şokundan az mı benimki

Senin meme dokundan diycem tüm canım ay bide ben albüm oluşturma yerini bulamadım kızlar telefondan giriyorum albüm nasıl oluşturucam ;)

Pekii canım hemen bakıyım senin fotona. Bende koyamadım canım fotomu nerden koyuyoruz sende bana baksan eski haline benziyomu

Senin meme dokundan diycem tüm canım ay bide ben albüm oluşturma yerini bulamadım kızlar telefondan giriyorum albüm nasıl oluşturucam :KK66:
Her albüm oluşturduğumda stres oluyorum herkes gorcek benimkileri diye :KK53::KK48: albümlere girip yeni album olustur diyosun sonra gizlilik ayarlarinda kimler görsün kısmına takip ettiklerim diyosun:KK16:

Her albüm oluşturduğumda stres oluyorum herkes gorcek benimkileri diye :KK53::KK48: albümlere girip yeni album olustur diyosun sonra gizlilik ayarlarinda kimler görsün kısmına takip ettiklerim diyosun:KK16:
Yaptım galiba canım ayarları da takip ettiklerim yaptım herkesler görmez umarım :D

Canlaaarr şimdiki halimi koydum bakarmısınız bi doktor 250 hight profil mentor önerdi. En fazla 275 dedi.. Dokum bu kadar işte sizce nasıl olur :(

Ama seninmi kere bayıldım beeennn :) :) maşallah canım Allah nazardan sakladın. Ama benim bedenim kaldırmaz o büyüklüğü bende şimdiki halimi çekip koymak istiyorum canım ama sadece izlediklerim görsün ayarını nasıl yapicam telefondan giriyorum da herkese reklam olmayalım küçücük memelerle :KK70:

Bence kaldırır şansını dene ;) göğüs dokun var ben baktım sıfır doku olsa anlarım ama... biraz peşine düş derim elbet bulursun anlayaşacağın doktor

Ayy öyle estetik olcam diyip tutup yanımda götüreceğim biride yokki gezmedim ankarayi :KK43: aşti de incem otobüsten ordan en iyi doktora nasıl giderim ben :KK70: :KK70:
Canım görüşmek istediğin Dr lara karar ver, adreslerini de al. Ofislerini ara ve aştiden nasıl gidebileceğini sor. Mesela benim Dr um aştiye çok yakın . Taksiyle 5 dk da gidersin. Ama bir çoğunun ofisi daha uzakta. Ankaray a binersin, taksiye binersin. Halledersin bi şekilde . Bunlar kolay, sen önce gideceğin Dr veya hastanelere karar ver.

Canım görüşmek istediğin Dr lara karar ver, adreslerini de al. Ofislerini ara ve aştiden nasıl gidebileceğini sor. Mesela benim Dr um aştiye çok yakın . Taksiyle 5 dk da gidersin. Ama bir çoğunun ofisi daha uzakta. Ankaray a binersin, taksiye binersin. Halledersin bi şekilde . Bunlar kolay, sen önce gideceğin Dr veya hastanelere karar ver.
Volkan bey hangi hastanede işi canım ilk onla veya o hastanedeki doktorlardan biriyle görüşeyim bakalım nasip olursa. Önce eskişehirde bi doktora daha gidicem bakalım

Volkan bey hangi hastanede işi canım ilk onla veya o hastanedeki doktorlardan biriyle görüşeyim bakalım nasip olursa. Önce eskişehirde bi doktora daha gidicem bakalım
Canım Volkan hocanın aştiden 5 uzakta çukurambar mahallesinde ofisi var. Hiç bi hastaneye bağlı değil. Ameliyatlarını anlaştığı 2,3 hastanede yapıyor . Internette erişim numarası var, ara asistanı ile bi görüş .

kızlar benim de 8.günüm bugün kas üstü mentor damla 305 cc meme altı kesisi oldum. izleyebilir misiniz foto görmek istiyorum karşılaştırma amaçlı yarın ilk fotoğrafını çekicem

Canlaar bugün yine nöbetteyim, düşünüyorum, aklımda memeler falan.. :KK70: şey sorucam kas altı olan arkadaşlar yada dual plan olan arkadaşlar yani kaslar kesiliyo ya .. Sonra iyileşiyo ama mesela 6 ay 1 yıl sonra falan kollarımız eski kuvvetinde oluyomu.. Sonuçta kesildi o kas.. Gücümüz de bi azalma oluyomu. Yüzerken falan..

valla benim kas üstü oldu güya ama 7.günümde kollarımı yavaş yavaş ancak oynatabildim ve 10.günümde kendi kendime yataktan kalkabildim bugün 13.günüm kek yapayım dedim mikserle çırptığım halde omuzlarım çok ağrıdı oturup dinlendim biraz. kas üstü olmasına rağmen niye böyle oldum anlamadım :KK64:

valla benim kas üstü oldu güya ama 7.günümde kollarımı yavaş yavaş ancak oynatabildim ve 10.günümde kendi kendime yataktan kalkabildim bugün 13.günüm kek yapayım dedim mikserle çırptığım halde omuzlarım çok ağrıdı oturup dinlendim biraz. kas üstü olmasına rağmen niye böyle oldum anlamadım :KK64:
Canım kas üstünde büyük mu yaptırdın ölçülerin ne resmin varsa izlermisin

Canım kas üstünde büyük mu yaptırdın ölçülerin ne resmin varsa izlermisin
305ccDamla çok büyük de değil 3.gün çıktım hastaneden ve ilk 5günüm ağlayarak geçti çok şükür şimdi iyiyim resmim var ama telden girdiğim için yükleyemedim bi türlü foto boyutu 100kb istiyo bendekiler 400kb kırpıyorum ordan burdan küçülmüyo boyut yükleyemedim bi türlü

Benim kas altı olmasına ragmen ağrım hiç olmadı aşırı bi sızı acı oldu oda ara ara gün içerisinde kollarımı kaldıramıyodum oda açıldı artık ameliyat oldugumu bile unuttum diyebilirim benimde 12 gün oluyor bence bu kişinin kas yapısıyla filanda çok alakalı ve ağrı eşiğiyle

Benim kas altı olmasına ragmen ağrım hiç olmadı aşırı bi sızı acı oldu oda ara ara gün içerisinde kollarımı kaldıramıyodum oda açıldı artık ameliyat oldugumu bile unuttum diyebilirim benimde 12 gün oluyor bence bu kişinin kas yapısıyla filanda çok alakalı ve ağrı eşiğiyle
Canım sen şanslı gruplasin o zaman ;) fotoğrafın varsa izlermisin

bencede kişiye göre değişiyor okudukça yorumları kas altı olsaymışım bi de nolurmuş diyorum ilk 2gün yemek bile yiyememiştim ben :KK42:

Back