Ayy kuzum fotonu görebilirmiyim varsa.. Bende ekliyim şimdi kendi fotonu baksana bi senin meme şokundan az mı benimkiCanım benim boyum da 164 kilom 46 doktorum 265cc takti doktorum derim inceymis fazlası olmamış. Su an cok memnunum boyutundan ama sen baya uzunsun 250cc sende baya küçük duracaktır 300cc yaptirmalisin en azından
Izledim canım seninki kadar sanırım eski halimAyy kuzum fotonu görebilirmiyim varsa.. Bende ekliyim şimdi kendi fotonu baksana bi senin meme şokundan az mı benimki
Her albüm oluşturduğumda stres oluyorum herkes gorcek benimkileri diyeSenin meme dokundan diycem tüm canım ay bide ben albüm oluşturma yerini bulamadım kızlar telefondan giriyorum albüm nasıl oluşturucam
Yaptım galiba canım ayarları da takip ettiklerim yaptım herkesler görmez umarımHer albüm oluşturduğumda stres oluyorum herkes gorcek benimkileri diyealbümlere girip yeni album olustur diyosun sonra gizlilik ayarlarinda kimler görsün kısmına takip ettiklerim diyosun
Ama seninmi kere bayıldım beeennn :) :) maşallah canım Allah nazardan sakladın. Ama benim bedenim kaldırmaz o büyüklüğü bende şimdiki halimi çekip koymak istiyorum canım ama sadece izlediklerim görsün ayarını nasıl yapicam telefondan giriyorum da herkese reklam olmayalım küçücük memelerle
Canım görüşmek istediğin Dr lara karar ver, adreslerini de al. Ofislerini ara ve aştiden nasıl gidebileceğini sor. Mesela benim Dr um aştiye çok yakın . Taksiyle 5 dk da gidersin. Ama bir çoğunun ofisi daha uzakta. Ankaray a binersin, taksiye binersin. Halledersin bi şekilde . Bunlar kolay, sen önce gideceğin Dr veya hastanelere karar ver.Ayy öyle estetik olcam diyip tutup yanımda götüreceğim biride yokki gezmedim ankarayiaşti de incem otobüsten ordan en iyi doktora nasıl giderim ben
Volkan bey hangi hastanede işi canım ilk onla veya o hastanedeki doktorlardan biriyle görüşeyim bakalım nasip olursa. Önce eskişehirde bi doktora daha gidicem bakalımCanım görüşmek istediğin Dr lara karar ver, adreslerini de al. Ofislerini ara ve aştiden nasıl gidebileceğini sor. Mesela benim Dr um aştiye çok yakın . Taksiyle 5 dk da gidersin. Ama bir çoğunun ofisi daha uzakta. Ankaray a binersin, taksiye binersin. Halledersin bi şekilde . Bunlar kolay, sen önce gideceğin Dr veya hastanelere karar ver.
Canım Volkan hocanın aştiden 5 uzakta çukurambar mahallesinde ofisi var. Hiç bi hastaneye bağlı değil. Ameliyatlarını anlaştığı 2,3 hastanede yapıyor . Internette erişim numarası var, ara asistanı ile bi görüş .Volkan bey hangi hastanede işi canım ilk onla veya o hastanedeki doktorlardan biriyle görüşeyim bakalım nasip olursa. Önce eskişehirde bi doktora daha gidicem bakalım
Peki kuzum çok saolCanım Volkan hocanın aştiden 5 uzakta çukurambar mahallesinde ofisi var. Hiç bi hastaneye bağlı değil. Ameliyatlarını anlaştığı 2,3 hastanede yapıyor . Internette erişim numarası var, ara asistanı ile bi görüş .
Canım kas üstünde büyük mu yaptırdın ölçülerin ne resmin varsa izlermisinvalla benim kas üstü oldu güya ama 7.günümde kollarımı yavaş yavaş ancak oynatabildim ve 10.günümde kendi kendime yataktan kalkabildim bugün 13.günüm kek yapayım dedim mikserle çırptığım halde omuzlarım çok ağrıdı oturup dinlendim biraz. kas üstü olmasına rağmen niye böyle oldum anlamadım
305ccDamla çok büyük de değil 3.gün çıktım hastaneden ve ilk 5günüm ağlayarak geçti çok şükür şimdi iyiyim resmim var ama telden girdiğim için yükleyemedim bi türlü foto boyutu 100kb istiyo bendekiler 400kb kırpıyorum ordan burdan küçülmüyo boyut yükleyemedim bi türlüCanım kas üstünde büyük mu yaptırdın ölçülerin ne resmin varsa izlermisin
Canım sen şanslı gruplasin o zamanBenim kas altı olmasına ragmen ağrım hiç olmadı aşırı bi sızı acı oldu oda ara ara gün içerisinde kollarımı kaldıramıyodum oda açıldı artık ameliyat oldugumu bile unuttum diyebilirim benimde 12 gün oluyor bence bu kişinin kas yapısıyla filanda çok alakalı ve ağrı eşiğiyle
Benim kas altı olmasına ragmen ağrım hiç olmadı aşırı bi sızı acı oldu oda ara ara gün içerisinde kollarımı kaldıramıyodum oda açıldı artık ameliyat oldugumu bile unuttum diyebilirim benimde 12 gün oluyor bence bu kişinin kas yapısıyla filanda çok alakalı ve ağrı eşiğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?