protez cc lerinde tecrübeli arkadaşlar yardım

Benim a cup bile değildi dümdüz da şimdi c oldu sanırım çok güzel

75 bedenim,bu tabloya göre ameliyattan sonra gögüslerimin 4 cup büyümesi gerekirdi 400cc takıldı,kas zarı altı ile..Oysa iki beden büyüdü gögüslerim !

Arzum; seninkiler zaten istisna göğüsler buna emin ol herhangi bir standart belirlemek imkansız o kadar doğal , güzel :) ama şöyle bir şey daha okudum bu benim bahsettiğim değerler daha normlara uygunlar için geçerli. Sanıyorum senin b cuptı fakat içi boşalmıştı 2 çocuk annesi olduğun için ( maşallah) yani senin ki doğrudan hacim olarak yapılmadı . Kabul edersin ki esnemiş deriyi bir protez hacimlendirir fakat asla kendini AA cup tan D Cup'a taşıyan biriyle aynı olmaz. Senin 2 beden büyümesinde ki sebep hem önceden olan dokun hemde dokunun esnekliği diye düşünüyorum :) ama tabi ki bu bir avantaj çünkü seninkiler aşırı doğal ve diri oldu.

Fazlanazlı;
Senin operasyonun hakkında bir bilgim yok . Güle güle sağlıkla kullan inşallah . Zaten bu Değerler yaklaşık değer . Bire it olması imkansız :)

haklısınız bugün doktor görüşmesi yaptım kas altı vede meme ucu kenerından dikleştirme dedi acaba iki operasyon cok daha zormu olur bebek konusunda bu gün annem ve ablamdan destek oacaklarını söylediler benim boyum 175 kilom 50 arkadaşlar doktorum 300 yada 325 dedi mentor marka yuvarlak o kadar cok istiyorum ki bu emliyatı eşim biraz karşı cıksada ikna oldu ekim 15 gibi düşünüyorum sizden duyduklarımı öğrendiklerim sayesinde bu kadar cesaretli oldum birde dikleştirme konusunda yardımcı olurmusunuz yorumlarınız için cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…