Canım,ben ameliyat olmadan önce yabancı sitelerdeki ameliyat öncesi-sonrası fotoların oldugu sitelerden çok yararlanmıştım.Öncesi kendi vücudum gibi olan ve gögüs bedeninde olan fotoları bulup sonrasını inceliyordum.Kaç cc takılmış,yöntemi neymiş,protez şekli gibi... Beğendigim fotolardaki cc lere bakınca aşşagı yukarı kaç cc seni tatmin eder anlıyorsun zatenkısmetse salı günü ameliyatım var ve cc konusu tam değil.p.tesi konuşcaz doktorumla lakin ben dr a ne diyeceğim bilmiyorum.minyon biriyim ve göğüs dokum yok denecek kadar.şimdi burda 300cc çok küçükmüş diyen var 300cc çok büyük hala alışamadım diyen var.bende büyük istemiyorum ama bir avuç olsunda istemiyorum tabiki.şimdi bir resim eklicem sizce böyle olmaası için kaç cc gerekli
bende 300 gibi düşünüyorum ama çok büyük olursa rahat edemem bide bu resmi laf aramızda eşim gösterdi bundan büyük olmasın bu çok ideal dedi.resmi dr a göstersem o daha iyi karar verebilir sanırım dimiCanım bunu kesin olarak söylemek mümkün olmaz. Neden dersen çünkü hani diyorsun ya 300 ccye biri büyük biri küçük diyor diye he işte bu 300 cc nin takıldığı kişiye göre değişiyor. Bana takılan 325 cc bir başkasında kocaman durabilir ki bunun örneklerini bu forumda gördüm. Yalnız benim meme dokum hiçe yakın olduğundan benim fotoğraflarıma bakıp 325cc nin net olmamakla beraber büyüklüğünü görebilirsin. Senin fotoğrafını gördüğüm için konuşuyorum sana 325 takılırsa benimkinden büyük olur çünkü senin çok olmamakla birlikte dokun var. Sana uygun protez de 300-325 civarları bence.. He bide fotoğraftaki kızın öncesinde memelerinin düz olduğunu düşünürsek 300 cc civarlarında diyebiliriz.
hemen bakıyorum şimdi sağol canımCanım,ben ameliyat olmadan önce yabancı sitelerdeki ameliyat öncesi-sonrası fotoların oldugu sitelerden çok yararlanmıştım.Öncesi kendi vücudum gibi olan ve gögüs bedeninde olan fotoları bulup sonrasını inceliyordum.Kaç cc takılmış,yöntemi neymiş,protez şekli gibi... Beğendigim fotolardaki cc lere bakınca aşşagı yukarı kaç cc seni tatmin eder anlıyorsun zaten
Arama motoruna Breast Augmentation Before&after gallery yazarsanız bu sitelere ulaşabilirsiniz..Lütfen bir deneyin,bakın ve sonucu bizimle paylaşın
bende 300 gibi düşünüyorum ama çok büyük olursa rahat edemem bide bu resmi laf aramızda eşim gösterdi bundan büyük olmasın bu çok ideal dedi.resmi dr a göstersem o daha iyi karar verebilir sanırım dimi
Benim eşimde bu ameliyatıma karşıydı.Ama ameliyatta sonraki ilk gün bile o çıkıntılı halini görünce ne kadar güzel görünüyor diyip ağzının suyunu akıttıEn mantıklısı doktoruna göstermek canım, o zaman bu büyüklükte bir görüntüyü yakalayabilirsin. Büyük olursa da endişe etme, burda ne eşler duyduk silikonu dahi istemeyen surat yapan ama iyileşme süreci düzene girince eşinin yanından ayrılmayan
Benim eşimde bu ameliyatıma karşıydı.Ama ameliyatta sonraki ilk gün bile o çıkıntılı halini görünce ne kadar güzel görünüyor diyip ağzının suyunu akıttıGece elleri gögsümde uyuyor yavrucak
Cnm ne kucuk olsun ne buyuk. Yaptirdiktan sonra keske biraz daha buyuk yapsaydim diyor insan. Benim 350 cc ve damla. 85 takiyorum sudyen olarak. Bazen de 80 b takiyorum kucuk takinca dolgun ve daha guzel duruyor. Ama iste acaba biraz daha buyuk mu yaptirsaydim diye dusunmustum ameliyat sonrasinda :)kısmetse salı günü ameliyatım var ve cc konusu tam değil.p.tesi konuşcaz doktorumla lakin ben dr a ne diyeceğim bilmiyorum.minyon biriyim ve göğüs dokum yok denecek kadar.şimdi burda 300cc çok küçükmüş diyen var 300cc çok büyük hala alışamadım diyen var.bende büyük istemiyorum ama bir avuç olsunda istemiyorum tabiki.şimdi bir resim eklicem sizce böyle olmaası için kaç cc gerekli
şimdi arzumun dediği yere baktımda sanırım benim isteğim 300 cc ile olcak gibi.yurt dışında hatunların çoğu 400 altı taktırmamış valla ilginç bazısında güzel bazısında iğrenç durmuş.ALLAHIM yarabbim sen utandırmaaaaa ay sizde böylemiydiniz ağrıdan korku sonrası nasıl endişesi toparlanma süreci tüm bunların yanınd ileriyi düşünüp mutlu olma karmakarışığım yaniHiçbir erkek güzel büyüklükte bir memeye hayır diyemeeeez. Nokta.
Ben basta begenmedim yuvarlak degil sivri gibiydi meger ameliyat şişliğindenmiş o bandaj çıkınca geçti. Merak etme çok güzel olacagına eminim.şimdi arzumun dediği yere baktımda sanırım benim isteğim 300 cc ile olcak gibi.yurt dışında hatunların çoğu 400 altı taktırmamış valla ilginç bazısında güzel bazısında iğrenç durmuş.ALLAHIM yarabbim sen utandırmaaaaa ay sizde böylemiydiniz ağrıdan korku sonrası nasıl endişesi toparlanma süreci tüm bunların yanınd ileriyi düşünüp mutlu olma karmakarışığım yani
inşallah canım inşallah ya ...Ben basta begenmedim yuvarlak degil sivri gibiydi meger ameliyat şişliğindenmiş o bandaj çıkınca geçti. Merak etme çok güzel olacagına eminim.
canım bence eklediğin fotodaki bayanınki gibi ince bir fiziğin varsa fotodaki gibi göğüs orta büyüklükte .bende araştırıyorum.kısmetse salı günü ameliyatım var ve cc konusu tam değil.p.tesi konuşcaz doktorumla lakin ben dr a ne diyeceğim bilmiyorum.minyon biriyim ve göğüs dokum yok denecek kadar.şimdi burda 300cc çok küçükmüş diyen var 300cc çok büyük hala alışamadım diyen var.bende büyük istemiyorum ama bir avuç olsunda istemiyorum tabiki.şimdi bir resim eklicem sizce böyle olmaası için kaç cc gerekli
bende benzerlerini budum 275 altı olanlar çok küçük 325 üstü olanlar çok büyük durmuş sanırım 275-300 arası uyar banavaaaay arkadaş ya ne bulunmaz hint kumaşı memelerim varmış Breast Augmentation Before&after gallery diye arattım kendiminkine benzer bulamadım yakın olanlar var ama tam benimkine benzemiyor
şimdi arzumun dediği yere baktımda sanırım benim isteğim 300 cc ile olcak gibi.yurt dışında hatunların çoğu 400 altı taktırmamış valla ilginç bazısında güzel bazısında iğrenç durmuş.ALLAHIM yarabbim sen utandırmaaaaa ay sizde böylemiydiniz ağrıdan korku sonrası nasıl endişesi toparlanma süreci tüm bunların yanınd ileriyi düşünüp mutlu olma karmakarışığım yani
1 aydır araştırıyorum rüyamda bile meme görüyorum artık beynim sulandı sanırımbu arada kadın memesi görmekten içim kalkmaya başladı size de oluyor mu
canım senin göğüs altınla üstün arasında kaç cm fark varbende benzerlerini budum 275 altı olanlar çok küçük 325 üstü olanlar çok büyük durmuş sanırım 275-300 arası uyar bana
yani göğüs ortasıyla altı arasında1 aydır araştırıyorum rüyamda bile meme görüyorum artık beynim sulandı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?