• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protez cc lerinde tecrübeli arkadaşlar yardım

Oldum canım 27 saat oldu hiç ama hiç iyi değilim msjı yazarken bile canım acıyor
canım geçmiş olsun dhayırlı olsun cok mu sancın var nasıl gecıyor surecın gercı yazmakta zorlanıyorum demişsin iyi hissettıgın yaz canım fazla zorlama kendini..

canım geçmiş olsun dhayırlı olsun cok mu sancın var nasıl gecıyor surecın gercı yazmakta zorlanıyorum demişsin iyi hissettıgın yaz canım fazla zorlama kendini..
Sağol canım süreç zor gidiyor benim için daha çok erken dua edip duruyorum

Oldum canım 27 saat oldu hiç ama hiç iyi değilim msjı yazarken bile canım acıyor
Kas gevşetici ağrı kesici yaptır canım çok geçmiş olsun. Ne olursa olsun en fazla üç gün çekersin sonrası çok güzel olacak bununla motive ol kaç cc oldu

İ
Eşitlenmiştir artık . Şu an nasılsın ağrın hafifledi mi ben artık ilaç almayı bile bıraktım gezip tozup duruyorum sende atlatacaksın neler yaşamıyoruz şu dünya da
ilk güne kıyasla iyiyim ama hiç uyuyamıyrm sırtım ağrıyo göğsüm bildiğin taş gibi en ufak harekette canım yanıyor.yarın banyo yapıcam düşünüyorum nasıl olcak diye

İ

ilk güne kıyasla iyiyim ama hiç uyuyamıyrm sırtım ağrıyo göğsüm bildiğin taş gibi en ufak harekette canım yanıyor.yarın banyo yapıcam düşünüyorum nasıl olcak diye
Aaa ne banyosu ben hala yapmadım yasak bi kere saçımı yıkadım sonra alt tarafımı yıkadım diğer yerleri sildik.. sırt ağrısı için benim hep kullandığım merhem vardı onu sürdüm iki gün benim zaten hep olurdu sırt ağrım alışkınım fast jel falan sür analjezik ve az gevşetici özelliği olan bir merhem sürdürt çok faydası oluyor

gögüs büyütmeyle ilgili antalyada oturanlara yardımcı olabilirim mesaj atarsanız

Arkadaşlar aranızda yeniyim 10eylülde göğüs büyültme ameliyatı oldum daha önce keşfetseymişim siteyi keşke çok bilgisiz hareket etmişim 300cc mentor high profile takıldı kas üstü oldu meme dokum olduğu için çok fazla değildi ama tam destekli 75b kullanıyordum fakat şuan tekrar mutsuzum ilk çıktığımda gerçekten çok büyüktüler fakat 1haftada o kadar küçüldiki ve 6ay küçüleceğini yazmışlar sanırım hiç kalmıycak bana keşke 400 cc ye kadar çıksaydım çok mutsuzum daha ne kadar küçülür ki sizde nasıl bir küçülme oldu bilgilendirirmisiniz beni

arkadaşlar bende yarın nasipse doktor mesut özcanla görüşcem tek korkum 7 aylık bebeğimin olması ameliyat sonrası

Beğimi kollarıma almam nekadar sürer yan bir etki yaratırmı dikiş falan vs vede sayenizde cok bilgilendim cok fazla iyi kullanamıyorum siteyi kuralları cok bilmiyorum hepinizden allah razı olsun sayenizde cesaret buldum

Arkadaşlar biryandanda bebeğimi sallıyorum fazla hareketli bir cocuk sağolsun yardım edermisiniz bursada önerebilceğiniz başka doktor varmı

Protezlerin hacmi bize kişinin yaklaşık kaç beden büyüyeceği hakkında bilgi verir.
Önemli olan sırt yani kafes Genişliği.
Yabancı bir siteden okuduğum kadarı ile 1 kup büyütmek için gerekli cc ler :

32 beden (70 e denk geliyor): 75-100 cc
34beden (75 beden) : 100-125 cc
36 beden(80beden) : 125-150cc
38 beden(85beden) : 150-175 cc
40beden(90) : 200-225 cc

Şimdi diyelim 75A kup biri 75C olmak istiyor yani 2 beden büyümek. Bunun için en az 200 - 250 cc protez gerekir . Ama kas altı olacaksa en azından 50 cc fazla olması gerekir kas altı silikonu biraz daha sakladığı için . Yani 75A biri kas altı Yöntemi'yle 75C olmak istiyorsa 250 cc - 300 cc lik bir protez gerekir .

Protezlerin hacmi bize kişinin yaklaşık kaç beden büyüyeceği hakkında bilgi verir.
Önemli olan sırt yani kafes Genişliği.
Yabancı bir siteden okuduğum kadarı ile 1 kup büyütmek için gerekli cc ler :

32 beden (70 e denk geliyor): 75-100 cc
34beden (75 beden) : 100-125 cc
36 beden(80beden) : 125-150cc
38 beden(85beden) : 150-175 cc
40beden(90) : 200-225 cc

Şimdi diyelim 75A kup biri 75C olmak istiyor yani 2 beden büyümek. Bunun için en az 200 - 250 cc protez gerekir . Ama kas altı olacaksa en azından 50 cc fazla olması gerekir kas altı silikonu biraz daha sakladığı için . Yani 75A biri kas altı Yöntemi'yle 75C olmak istiyorsa 250 cc - 300 cc lik bir protez gerekir .
Çok faydalı bir paylaşım olmuş çok teşekkür ederizz:KK15:

Beğimi kollarıma almam nekadar sürer yan bir etki yaratırmı dikiş falan vs vede sayenizde cok bilgilendim cok fazla iyi kullanamıyorum siteyi kuralları cok bilmiyorum hepinizden allah razı olsun sayenizde cesaret buldum
Kasaltı olacaksa bebeğini en az 10 gün alamazsın canım hele hareketliyse elini ayağını çarpabilir bu durumda çok dikkat etmenlazım benim 2hafta oldu hala alamam bi bebeği kucağıma canım acır diye değil çarpar vurur diye

Arkadaşlar aranızda yeniyim 10eylülde göğüs büyültme ameliyatı oldum daha önce keşfetseymişim siteyi keşke çok bilgisiz hareket etmişim 300cc mentor high profile takıldı kas üstü oldu meme dokum olduğu için çok fazla değildi ama tam destekli 75b kullanıyordum fakat şuan tekrar mutsuzum ilk çıktığımda gerçekten çok büyüktüler fakat 1haftada o kadar küçüldiki ve 6ay küçüleceğini yazmışlar sanırım hiç kalmıycak bana keşke 400 cc ye kadar çıksaydım çok mutsuzum daha ne kadar küçülür ki sizde nasıl bir küçülme oldu bilgilendirirmisiniz beni
küçülmez canım şişi iner sana öyle geliyodur.bende 300 cc var 75 b oldum sanırım büyüklük olarak memnunum ben

arkadaşlar bende yarın nasipse doktor mesut özcanla görüşcem tek korkum 7 aylık bebeğimin olması ameliyat sonrası
Bir haftadan önce alamazsın ben beş lt lik suyu zor taşımıştım ki çocuk daha farklı hareketli Üzgünüm kollar iki hafta da ancak yukarı kalkıyor bi hafkalıkken toka takabilecek kadar oluyorsun yani yukarı kalkmıyo

Back