protez cc lerinde tecrübeli arkadaşlar yardım

beden ölcülerın nedir? fotoğraflarını koyarsan cogu arkadaşımız daha iyi yardımcı olur..

evli değilim canım ama ne bilim

beden ölcülerın nedir? fotoğraflarını koyarsan cogu arkadaşımız daha iyi yardımcı olur..[
foto mu fto koymayı hiç düşünmedim . eğer kesin karar verirsem koyarım o zaman.şimdi araştırıyorum canım
anladım cnm iyice düşün taşın araştır ..cok isersen zaten olursun ben gecen kıştan berı araştırıp okuyorum bu ay inşallah olacağım..

anladım cnm iyice düşün taşın araştır ..cok isersen zaten olursun ben gecen kıştan berı araştırıp okuyorum bu ay inşallah olacağım..
senin nasıl canım ölçülerin ne ve kaç cc taktıracaksın. damla mı yuvarlak mı düşünüyorsun

senin nasıl canım ölçülerin ne ve kaç cc taktıracaksın. damla mı yuvarlak mı düşünüyorsun
ben 80 a cup kullanıyorum cnm 300 üzeri deneyecek doktor bende 325 altında ıstemıyorum zaten.. amelıyat gunu görecegm doktora bırakıyorum 325 de sonrasını :)tabı sınırımda 350 :)bakalım ne uygun olacak..

nasıl olmasını istiyorsun göğüslerini beğendiğin bir foto varmı canım

cok foto bakıyorum artık bakmaktan hangısı bılemıyorum ama ne ıstedıgımı bılıyorum şöyle dolgun dırı seksı olsun dekolte fılan verınce güzel dursun üstler dolgun olsun benım üstler boş sutyensızde iyi gözüksün :)büyük olun ama oylede kocaman olmasın aynısını doktora anlattım bakalım artık..

yani sence hangisi daha güzel estetikli hali mi estetiksiz hali mi
Bu halde ikiside güzel estetiksiz haline kötü diyemem kendi mememle kıyaslama yaparsam gayet güzel ama o benim değil senin memen daha büyüğü seni mutlu edecekse yaptır ben full destekli sütyenler olmadan sokağa çıkamazdım onlar olmayınca dümdüz dü bıkmıştım bu durumdan birde psikolojik tarafı var kadınlığın simgesidir meme sen ne istediğini ne istemediğini iyi düşünüp kendin Karan ver bu ameliyatı kimse bi başkası için olmaz sen ne istiyorsun bunu iyi analiz et. Sen doğru sonucu bu şekilde bulabilirsin

Evli değilmişsin senin yerinde olsam bu ameliyatı olmam çünkü şu an a cupı rahat dolduracak bir memen var hatta bazen b bile dolabilir. Evlenip çocuk doğurunca bakarsın bozulur o zaman yaptırırsın her zaman büyük meme seksi olacak diye bir şey yok bu benim fikrim destekleyen olur olmaz şu an çok mutsuz değilsin o yüzden ileride iyice küçülebilir süt verdikten sonra o zaman yaptırırsın olur biter

evet çoğu kişi doğumdan sonra yaptırmamı söylüyor

canim senden bir hafta sonrada ben olucam. insallah kolay atlatiriz..sana cok gecmis olsun

Sen de büyüklüğünü öyle istiyorsun zaten canım yerinde olmuş :) Kas altı neden yapmıyormuş acaba bişi dedi mi?

Sen de büyüklüğünü öyle istiyorsun zaten canım yerinde olmuş :) Kas altı neden yapmıyormuş acaba bişi dedi mi?
Daha az ağrılı oluyor dedi Dual planda daha başarılı sonuçlar alıyorum 2008den beri hastalarımın büyük çoğunluğuna bu yöntemi uyguluyrm dedi

Muhtemelen olmuşsun dur ameliyat ını özel Mesaj yollanmıyor sana inşallah ağrın sızın yoktur az sabırlı olacaksın yapacak birsey yok canım geçmiş olsun

Kızlar açtığınız konuyu yeni görüyorum.Ben ameliyat olalı 18 gün oldu,sormak istediğiniz bir şey olursa ben de yardımcı olabilirim size.Ameliyat fotoğraflarımı da profilimden inceleyebilirsiniz dilerseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…