- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi caninfistigi
Bilgi doğru banada instagramdan mesaj geldi ortak ark sayesinde benim cute olduğumu anlayıp elvan mesaj attıSen nereden biliyorsun ki,yeni üye olmuşsun,bu konuyu bulmuşsun ve ilk mesajın,bu kişiler hakkında nasıl bilgin var?
Nasıl yaKızlar elvan yazdı instagramdan canın fistikiyla elvanin üyeliklerini iptal etmişler kökünden
Neden ki canım anlayamadım ?Kızlar elvan yazdı instagramdan canın fistikiyla elvanin üyeliklerini iptal etmişler kökünden
Bilmiyoruz canım kızlar haber etti banli değiliz iptal ettiler diyeNeden ki canım anlayamadım ?
Malum kişinin konusunda neden malum kişinin 24 saatten az süre ban aldığını sorguladıkları için.Neden ki canım anlayamadım ?
oha neden ya?Name'nin de üyeliği iptal edilmiş.
Name'nin de üyeliği iptal edilmiş.
bu soru gayet normal,anormal olan neymiş ki...Malum kişinin konusunda neden malum kişinin 24 saatten az süre ban aldığını sorguladıkları için.
Bilmiyor neden olduğunu.oha neden ya?
Onları bilmiyorum, sadece name'yle iletişimim var.Ne oluyor bu konuyu yeni gördüm ki.
Lütfen name ve office üyelik iptali olmasın....
Hadi yaaaa.... Offf ya Office ve Bibi???
Ama neden ! aynı nedenden dolayı mı ?ofisinden uyeligini iptal etmisler. Saçmalık
Name'nin de üyeliği iptal edilmiş.
Ofis iptal edilmis canim bana yazdı sok oldum.Ne oluyor bu konuyu yeni gördüm ki.
Lütfen name ve office üyelik iptali olmasın....
Hadi yaaaa.... Offf ya Office ve Bibi???
Aaaaa ay o ne demek yaaKızlar elvan yazdı instagramdan canın fistikiyla elvanin üyeliklerini iptal etmişler kökünden
Sence neden ortada degil mi? Bir sebep gostermelerine gerek var mi? Köyü de satacak mi acaba?Ama neden ! aynı nedenden dolayı mı ?
Ofis iptal edilmis canim bana yazdı sok oldum.