Protesto

Son sayfalarda da banlar var, ama üyelik iptali mi değil mi anlayamadım.
Eskiden U.I yazardı ya da profil açılmazdı iptal olunca. Şimdi banla iptali ayıramıyorum.
Evet bende ozellıkle sordum iptalmıs cunku farklı bısı gormuyoruz bız eskısı gıbı

Profilleri açılıyor, konuları gözüküyor. Yani iptal durumunda hata verirdi eskiden.
soyle dıyormus üyelık ıptal
elvdan soyledı

Düzeltiyorum

Yasaklanma sebebiniz ; talebinizin üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir yazıyormus
ama tabi talep filan yokmus.

Ekran goruntusunu gordum

soyle dıyormus üyelık ıptal
elvdan soyledı

Düzeltiyorum

Yasaklanma sebebiniz ; talebinizin üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir yazıyormus
ama tabi talep filan yokmus.

Ekran goruntusunu gordum

Talebiniz değil TALEBİMZ üzerine diyor ekranda. Yönetim kapatıyor yani anladığım üzere.

Sanırım Kazen Bey rahatsız olduğunuz şeyleri neden sorun bölümüne yazmıyorsunuz da üyenin konusuna yazıyorsunuz diye buna kızdı itiraz edenleri de üyelik iptali yaptı sanırım.

İçini dökmek diye adlandırılan üyenin konularını tekrarlamasına kesinlikle karşı çıkıyorum. Tekrar niteliğinde olmasa bile sonuç aynı yine aynı noktaya geliniyor, bir adım ilerleme yok insanlar sıkıldı benzer konuları okumaktan ve profili görmekten.
Herkes içi rahatlasın diye bdvye hergün açsın o zaman benzer konuları toplanıp onun tasasına düşelim.

İptal edilen üyelikler en çok beğeni alan yorumları her zaman tutulan üyeler burada da çok seviliyorlar. Umarım geri gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…