Protesto

Benim bundan tek anladığım kızlara ortalığı karıştırıyorsunuz,alın size demişler..
Ki dün biri yazmıştı muneye üye kayırıyorsunuz gibisinden,kötü bir üslupla.hoş değildi , ama inanmadımda.
Ama şimdi hiçbir açıklama yapılmadan kızların gönderilmesi,
Malum kişinin ilk banı olmadığı halde banının hemen kalkması.
İster istemez insan sorguluyor.
Sanırım aksama cıkacak hersey ortaya ve benım hıc haberım olmayacak yarım saate kadar mesaım bıtecek . Acıklamayı beklıyorum sankı bana oyle gelıyor kı peace karsı bızım kızlar gozden cıkarıldı cok acayıp gelmıyor mu?

Sayın bezbebeğin ilk adımından sonra bu konu ile banlana banlana ilerliyoruz
Ban değil, üyelik iptali söz konusu. "Talebimiz üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir" yazıyormuş, giden arkadaşlar (sosyal medyadan herhalde) söylemiş buradaki üyelere.
İptal etmişlerse kafalarına göre yazıp çiziyorlar kuralları ne anladık bu işten şimdi :sinirli:

Banlandı mı? Bilmiyorum Kazen'e sorun isterseniz.

Malum konuya gidip mi sorsak acaba bibiyi? Belki o zaman cevap gelir.

Sayfalar öncesi Kazen'e sormalısınız demişim, maksat üzüm yemek mi bağcı dövmek mi?
Bağın sahibi belli, Kazen.
Kazen'i muhatap almadığınız bir sitede ne işiniz var? Üyelik iptali yaptırmak isteyen varsa bana özelden yazabilir.
Kazene bir mesaj atmanız, bir telefon açmanız veya mail atmanız yeterdi ama yapmadınız onun yerine burada insanları kışkırttınız, inanmalarını istediğiniz şeyleri yazdınız, topladığınız kanka edindiğiniz insanları Kazen'in kurduğu sitede buldunuz, yakışmadı.

X