Protesto

Siteye format atılıyo galiba
Hayır anlamadığım herkes nedenini sormuş, Kazende açıklama yapıcam demiş. sonra herkes gri. Yapmış bir açıklama da ben mi göremedim acaba?
kimse hatırlamıyor mu yahu?
madem kazen konu içinde yazılmasına kızıyor şu 10 üyelikli arkadaşı ordan soralımda ifşa etsin..
Noop,dediğin konu pro üyelere özel olan bölümde değil miydi?

Ya gerçekten bir anlam veremedim.
Çevremde bir örneğini canlı tanıdığım için hep destel olmak istedim x üyeye..
benim de yok artık dediğim zamanlar oldu. Ya yazmadan çıktım. Ya da konularına bakmadım. Ama kendimde elimden geleni söyledim.Üzülüyordum çünkü..
Ve herkesin dediği gibi isteyen yorum yapar istemeyen yapmaz.
Ama dün ban yiyip sabah üyeliğinin açılması(ki ilk banı değil,hepimiz biliyoruz) kızların takır takır gönderilmesi çok tuhaf gerçekten. Üstelik ortada bir açıklama bile yok

M meredithgrey Buradan yaz bari de geyikten banlanmayalım

Herkes niye banlanıyor

Canım bir üye birbirinin devamı niteliğinde konular açıyo aylardır. Konuları %99 aynı. Eşi seyahate gitti bunu aramadı diye konusu vardı on gün önce. Sonra yine seyahate gitmiş yine aramamış aynı konuyu açınca sorduk yönetime. Dedik neden konuları birleştirilmiyor ? Olay buydu. Sonra o üye dün banlandı polemikten ama 8 saat falan banlı kaldı. Bu kez de bugün ban saatleri mi değişti dedi arkadaşlar. Sonra bi baktım üyelikleri iptal edilmiş. Ban değil atıldılar yani.

eğer bu sitedeki tek bir üyenin olayı için binlerce mesajı olan yıllardır burayı takip eden, besleyen üyeler atıldıysa pes diyorum pes. hiçbir saygısızlık yoktu sadece sorgulama vardı onu da mı yapamayacağız?? hiç yakıştıramadım ya şoktayım.

Acaba gecıcı suremı ıptal yaptılar dersınız , acıklama yapılana kadar dursunlar dıyemı
ha nıye ban degılde ıptal
acaba yanlıslıklamı yaptılar dıye dusunmeye basladım cunku bana gore hıc bır sebeb yok ban yıyecek bıle

Bence kesinlikle yanlışlıkla değil.

Ya da bılerek ıptal yaptılar gozdagı olsun dıye ama kalıcı bır karar olmayacak mı acaba dıyorum
Benim bundan tek anladığım kızlara ortalığı karıştırıyorsunuz,alın size demişler..
Ki dün biri yazmıştı muneye üye kayırıyorsunuz gibisinden,kötü bir üslupla.hoş değildi , ama inanmadımda.
Ama şimdi hiçbir açıklama yapılmadan kızların gönderilmesi,
Malum kişinin ilk banı olmadığı halde banının hemen kalkması.
İster istemez insan sorguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…