- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- Konu Sahibi caninfistigi
Bibi henüz iptal değil,Bilmiyor neden olduğunu.
Onları bilmiyorum, sadece name'yle iletişimim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bibi henüz iptal değil,Bilmiyor neden olduğunu.
cok sacma ama hicbir sebep gostermeden siteden atmak. ayip ya.Bilmiyor neden olduğunu.
Ofis, canınfıstığı, Nam, Bibi, Elvan?
Hepsi mi ya? Daha da var mı?
Son sayfalarda da banlar var, ama üyelik iptali mi değil mi anlayamadım.Konuda ilk yazan onlar, sanırsam devamı gelecek tahminen. Diğer sayfalara sıra gelmemiş.
Evet bende ozellıkle sordum iptalmıs cunku farklı bısı gormuyoruz bız eskısı gıbıSon sayfalarda da banlar var, ama üyelik iptali mi değil mi anlayamadım.
Eskiden U.I yazardı ya da profil açılmazdı iptal olunca. Şimdi banla iptali ayıramıyorum.
Profilleri açılıyor, konuları gözüküyor. Yani iptal durumunda hata verirdi eskiden.Evet bende ozellıkle sordum iptalmıs cunku farklı bısı gormuyoruz bız eskısı gıbı
soyle dıyormus üyelık ıptalProfilleri açılıyor, konuları gözüküyor. Yani iptal durumunda hata verirdi eskiden.
Anladım, umarım geri gelirler yasoyle dıyormus üyelık ıptal
elvdan soyledı
soyle dıyormus üyelık ıptal
elvdan soyledı
Düzeltiyorum
Yasaklanma sebebiniz ; talebinizin üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir yazıyormus
ama tabi talep filan yokmus.
Ekran goruntusunu gordum
soyle dıyormus üyelık ıptal
elvdan soyledı
Düzeltiyorum
Yasaklanma sebebiniz ; talebinizin üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir yazıyormus
ama tabi talep filan yokmus.
Ekran goruntusunu gordum
Anladım, umarım geri gelirler ya
Bibi henüz iptal değil,
Yani talep dışında iptal varsa, kırgınlık olabilir tabiki.Gelirler mi sence ?
Evet kesınlıkle yanlıs okumus ve oyle yazmısım allahım yaTalebiniz değil TALEBİMZ üzerine diyor ekranda. Yönetim kapatıyor yani anladığım üzere.