- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi caninfistigi
Aynasizlar her yerde dostumdedim ben ağa takılmış hamsi gibi olduk toplanınca diyeara sokaklara kaçalım
Office bugün ikimiz de banlanacagiz davadaşımben büyük oynuyorum kızım
hava atiyordu hep ben hic ceza almadim diye ohçuk olsunOha nameaver de banlandı,niye?
Ayağını sürüyen geri geri çıksın,bu ne herkes teker teker gidiyor.
Name ilk banın mı bu,hadi hayırlı uğurlu olsun,sen de milli oldun artık
Hahaha ben yeni geldim ama neden banlanıyorlar bilmiyorum,burası illegal bir konu mu acaba,sıra bize de gelecek mi momTelden kontrol ediyorum
Yaşıyorum
Harbiden niye gitti o ya,bdv den yorumdan mı buradan mı bilen duyan var mı?hava atiyordu hep ben hic ceza almadim diye ohçuk olsun
Aman Cute, sen gitme bi yere. Çok merak ediyorum yarın nasıl geçecek. Bir aylığına gidersin filanNeyse yarin benim için önemli bi süreç sosyal medyadan habermi alan konuma yazsın vasiyetimdir opuyorum
Ben çıkıyorum kızlar,banlanırsam kovulmadım istifa ettim derim en azından,kk ya girmemiş gibi yaparım bir kaç gün,elveda gençlikDaughter da gitti
Bu konudan dolayı mı herkes gözümüzün önünde griye dönüyor
Getme deyeydim, açeydim gollarımıBen çıkıyorum kızlar,banlanırsam kovulmadım istifa ettim derim en azından,kk ya girmemiş gibi yaparım bir kaç gün,elveda gençlik
Dur ses etme,yokmuş gibi davranıyorum,geçmişi okuyorum şu anGetme deyeydim, açeydim gollarımı
Sen nereden biliyorsun ki,yeni üye olmuşsun,bu konuyu bulmuşsun ve ilk mesajın,bu kişiler hakkında nasıl bilgin var?Elvan ve fıstığı üyelik iptali yapmışlar haberiniz olsun name ve office i bilmiyorum!!