- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- Konu Sahibi caninfistigi
buradayım da,yaşlıları almıyorsunuz gibi düşündüm.yoksa,protesto denilince,her zaman varım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kokuyu takip edip olayın kaynağına ulaşacağım az sonra.Bdv lik konuysa benim hiç işim olmuyor orayla,hayalet gibi dolaşıyorum çoğunlukla.doğru yolu bulmak için shapee'i takip et yamuğum hepimizi çileden çıkarttı kız daha hala da delirtiyor, neden takip ettiğimi de bilmiyorum şahsen bizzat ben kendim
Kız bunlar bızı sevmıyolar mı acabaBenim banlarim da çok uzun sürüyor
.ve 3 -5 gündür banlanmadim :) bu arada yeni üye sayılırım, 2016nin sonlarında üye oldum . Ama kurallar bana gelince çok ağır .tahrik edenin hiç suçu yok .sanırım senin için de oyle ..
Sürekli konu açan üyeler oluyor ya,hep aynı tarz konular flan onların konularına yazmayıp popi verilmeyecekmiş
Geçit yok protesto ediyorum anında
Ahhh ahhhh bir zamanlar sitede protesto ediyorum diye bölüm vardı,bana bir saldırdılar o zaman sen erkeksin diye hahahahahaa
Vurduk vurduk ses gelmedi miBurası neresi,kimi protesto ediyoruz,konu ne,davamız ne,48 sayfa konuşmuşsunuz yumrukları vurdunuz mu masaya
Aşkolsun abla sen yaşlımısınburadayım da,yaşlıları almıyorsunuz gibi düşündüm.yoksa,protesto denilince,her zaman varım.
benım en aktıf oldugum donem halbukı genede hatırlamıyorum yoklugunu bende 2006 dan berı varım masallah burada buyudum .2009 sonu ile 2013 başı arası yoktum kim o merak ettiğin üye?
Bu gece gelir bi dizikolik merak etme :) malum haftasonu ,vakit bol ...Yeni bir konu ne zaman açılacak diye aramızda iddiaya mı girsek?
Bise derdim de özgürlük sınırını aşıyor, ban sebebi bizi sevmeyen ölsün :) yalnız bir yerde işe girerken "ankarada dayın yoksa zor "diyorlar ya , şimdi bunlarında sitede mi dayısı varKız bunlar bızı sevmıyolar mı acaba
Abla dedin kaybettin nameaverVurduk vurduk ses gelmedi mi
Şimdi geldi canım,konuya az buçuk baktım da en güzeli böyle konulara yorum yazmamak,görmemezlikten gelmek.
Aşkolsun abla sen yaşlımısın
Çok doğru ,caninfistigi banlanmis. ..bu grupta yaprak dökümü basladı. Susma, sustukça, sıra bize gelecekiçimden bir ses yarımız telef olduk diyor ama dur bakalım hayırlısı..
Niye yav ben yaşlımıyımAbla dedin kaybettin nameaver
Çok doğru ,caninfistigi banlanmis. ..bu grupta yaprak dökümü basladı. Susma, sustukça, sıra bize gelecek
Niye yav ben yaşlımıyım
Üzülme bu sefer gidersek altogetherburada banlanmayan bir sen kalacan mutlu musun kızım :/
Şu an öğle tatiliŞu an hangi konularda görev yapıyorsunuz
Üzülme bu sefer gidersek altogether