- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
-
- Konu Sahibi caninfistigi
Ablam ben 1 ay banlandıgım zamanları bılıyorum
Tee herhalde 2013 hatta ne 2013 yenıden uyelık aldıgım sıra ıste 2014 1 ay ya , 1 koca ay
Çok sacma ben buna hep takıktım
Hatta bakalım suanda en son ne zaman banlanmısım ne zaman donmusum
cute ben 3 yıl gittimrekorumu üyelik iptali yaptıranlar kırıyor bir tek
Yeni bir konu ne zaman açılacak diye aramızda iddiaya mı girsek?
Naptın peki? 3 yıl ne ya?
10 gün içinde diyerek iddiayı açıyorum
Nasıl yanı 3 sene banlandın mı :) Abovvcute ben 3 yıl gittimrekorumu üyelik iptali yaptıranlar kırıyor bir tek
Bence uyelık degıstırecek ve soyle ortalama ben nısanın ılk haftası dıyorum tutacaktır kendınıYeni bir konu ne zaman açılacak diye aramızda iddiaya mı girsek?
Yeni bir konu ne zaman açılacak diye aramızda iddiaya mı girsek?
Naptın peki? 3 yıl ne ya?
Iyıde ben senın hıc 3 sene ortadan kayboldugunu hatırlamıyorum kıkazenle paso kavga ettiğim bir dönemde tersine geldimkardeşimle aynı evden bağlanıyorduk beni çift üyelik zannetti, sonra msn den açıkladık onunkini açtı benimkini açmadı :) gerçi o dönem çok ilgilenmedim de 3 sene sonra mail atıp açtırmıştım
Benim banlarim da çok uzun sürüyorEvet aynen oyle bırde ben kıme kufur etsem veya cocuguna boyle kotu sozler soylesem karsımdakı kısı bence yazar ben yazarım yanı banlanıcam dıye yazmamazlık etmem ama sonuc olarak daha cok cezayı bu kavgayı yanı kufuru ılk eden yemelı, tahrık olup karsılık veren degıl ya neyse.
Zaten suanda bılmıyorum sanırım 10 gundur ban yemıyorum ne hıkmetse
Bence uyelık degıstırecek ve soyle ortalama ben nısanın ılk haftası dıyorum tutacaktır kendını
Burası neresi,kimi protesto ediyoruz,konu ne,davamız ne,48 sayfa konuşmuşsunuz yumrukları vurdunuz mu masaya
Iyıde ben senın hıc 3 sene ortadan kayboldugunu hatırlamıyorum kı
ortadan kaybolmak derken senelerdır tek merak ettıgım uye geldı bak aklıma sımdı.
Sinirden sinirdendoğru yolu bulmak için shapee'i takip et yamuğumhepimizi çileden çıkarttı kız daha hala da delirtiyor, neden takip ettiğimi de bilmiyorum şahsen bizzat ben kendim