- 7 Nisan 2016
- 87
- 29
- 32
-
- Konu Sahibi Lovemelove
Evitt özellikle popo çalışmak istiyorum ama bilemiyorumNe için? Kas mı yapılacak?
O bölgede kas yapmak cok zor. Ama bence protein tozu ile değil daha doğal ve benzer işlev gören peynir altı suyu, yoğurt suyu gibi ürünleri dene. Tabi sporla birlikteEvitt özellikle popo çalışmak istiyorum ama bilemiyorum
Su yaşıma kadar ağzıma peynir surmuşlüğüm yoktur da sade yoğurt suyu işe yarar mı dersinizO bölgede kas yapmak cok zor. Ama bence protein tozu ile değil daha doğal ve benzer işlev gören peynir altı suyu, yoğurt suyu gibi ürünleri dene. Tabi sporla birlikte
Evde mayala doğal sütten epey faydalıSu yaşıma kadar ağzıma peynir surmuşlüğüm yoktur da sade yoğurt suyu işe yarar mı dersiniz
Peki teşekkür ederimEvde mayala doğal sütten epey faydalı
Et yerine ton balığı geçerli olurmu acabaSabahları iki tane haşlanmış yumurta ye. Süt yumurta muz yoğurt et spor yaparken faydası olacaktır. :)
Olur et de mi yemiyosun?Et yerine ton balığı geçerli olurmu acaba
Aramız pek iyi sayılmazOlur et de mi yemiyosun?
Ya benim kilo ile ilgili şöyle bir problemim var boyuma göre kilom düşük ama alt bedenim üst bedenime göre daha kilolu bu acaba önce alt bedeni inceltip öylemi kalça çalışsamkardeşim cok zayıftı.bildim bileli öyleydi yani.tabi erkek kendisi..yaklaşık 3 haftadır protein tozu kullanıyor.ama bi yandan da ağırlık çaışıyor evde.3 haftada acayip kas yaptı şişti bildiğin.o kadar bariz ki..göğüsleri bile şişti.kolları kalınlaştı iyice.valla yakışıklı bişey oldu bildiğin.
Bunun araştırmasını çok yaptım ama kafam karıştı iyice karbonhidrat mı proteinmi acabasize karbonhidrat lazım ama bence.
karbonhidrat yağ yapıyor.protein de kas.şahsen bana karbonhidrat daha uygun.ama bi yandan spor yapacaksanız daha cok kaslı bi vücut tipiniz olsun istiyorsanız protein kullanın.Bunun araştırmasını çok yaptım ama kafam karıştı iyice karbonhidrat mı proteinmi acaba
Ya benim kilo ile ilgili şöyle bir problemim var boyuma göre kilom düşük ama alt bedenim üst bedenime göre daha kilolu bu acaba önce alt bedeni inceltip öylemi kalça çalışsam
Ozaman bacaklar foraa teşekkür ederimevet eger alt kisimda incelme istiyorsan
kasa donusmeden yagken yakman gerekir.
kasa donustukten sonra inceltebilmen icin
insan ustu bir caba gerekir ki kas eritmek
cok ama cok zor.
Ya tabi çokta kaslı bi vücut istemiyorum bi yazı okumuştum ama protein tozu ile sadece nereyi çalıstırirsan orası gelişiyor diyo ne kadar doğru bilemiyorumkarbonhidrat yağ yapıyor.protein de kas.şahsen bana karbonhidrat daha uygun.ama bi yandan spor yapacaksanız daha cok kaslı bi vücut tipiniz olsun istiyorsanız protein kullanın.