- 6 Şubat 2016
- 286
- 162
-
- Konu Sahibi Lovemelove
İnanın hiç de hoş olmuyo pantolon beli daraltmaktan gına geldi artık : (bence en çekicisi vücut tipi:)) keşke benim alt bedenim de dolgun olsa
Allahtan benden terzi parası çıkmıyor kendim hallediyorum meslek gereğibenim de üst bedenim daha zayıf.ama alt kısmım da dolgun değil hani.ben de aldıklarımı terzide daralttırıyorum.üst kıyafetlerimi.belime otursun diye uğraşıyorum yani.illa terzi parası da cıkıyor elimden.
Allahtan benden terzi parası çıkmıyor kendim hallediyorum meslek gereği
aa ne güzel.ben de mi öğrensem naapsam? :) süper olurdu.Allahtan benden terzi parası çıkmıyor kendim hallediyorum meslek gereği
Hımmm :/onu bilmiyorum da, kardeşim her yeri gelişti sanırım :d
Öğrenin valla makineniz varsa artık youtube da bile herseyi gösteriyolaraa ne güzel.ben de mi öğrensem naapsam? :) süper olurdu.
önce makine o zaman..resmen hayatım kurtulacak :)Öğrenin valla makineniz varsa artık youtube da bile herseyi gösteriyolar
Hmm anladımm doğru diyosunuz aslında ama ben biraz fazla sabırsızım galiba hemen sonuç olsun istiyorumProtein tozu ile toto bolgesini kaslandirmaya calisirsan sonucunda diger butun bolgeleri sisirirsin daha cok sorun olur. Dogal gidalara takil ve bol egzersiz.
Evet makina şart :))önce makine o zaman..resmen hayatım kurtulacak :)
Yağ yakıcı ürünler var ya l carnitine gibi onu kullanıp alt bölge çalışsanYa tabi çokta kaslı bi vücut istemiyorum bi yazı okumuştum ama protein tozu ile sadece nereyi çalıstırirsan orası gelişiyor diyo ne kadar doğru bilemiyorum
O ürün hakkında bilgim yok komple mi incelme sağlıyacak yoksa nereyi çalıştırırsak orayımıYağ yakıcı ürünler var ya l carnitine gibi onu kullanıp alt bölge çalışsan
Sporda değerlerime bakıldığında kas kütlem iyi çıktı yağ oranım olması gerekenin yarısı kadardı ama sanki o olan yağın hepside alt bedenimde off yabende baya zayıfım, bir ara diyetisyene gittim sağlıklı kilo alabilmek için,bana liste yaptı kas olarak kilo almam için,çünkü kas yoğunluğun çok az demişti.bende düşündüm ama o iş protein tozuyla olmaz,günlük belli oranlarda karbonhidrat yağ ve protein almak lazım kas oluşurken tek başına proteinle oluşmuyor yağ ve karbonhidratta eklemen lazım.misal etin yanına patates püresi eklemek gibi şeyler o tarz bir liste yaptı bana.ama en çok fındık fıstık badem kaju ye, protein oranları yüksek kas yapmaya yardımcı olur
Evet şuan onu yapıyorum ama istediğim gibi bi sonuç alırmiyim bilmiyorum bide bacaklarım çok kalınlaşır diye korkuyorum ya açıkcası bi Jen selter gibi olsun istiyorum ondan biraz daha az yada instagramdan bakabilirsinizsquat denedinmi hiç baya faydası olduğunu söylüyorlar
O ürün hakkında bilgim yok komple mi incelme sağlıyacak yoksa nereyi çalıştırırsak orayımı
Teşekkür ederim bakıcam o ürüne evde sabahları aç karnına yoğurdun içine limon ve kara biber katıp yiyorum yağ yakıcı özelliği ve metabolizma hızlandırma özelliği varmış ikisi bir ise yarar inşallahYağ yakımını hızlandıran besin takviyesi solgarın var. Hangi bölgen yağlıysa nereni çalıştırırsan ordan gider bence. Metabolizmayı hızlandırıyor spor esnasında.