Protein tozu ile ilgili bilgi sahibi olanlar

evet jen selteri biliyorum,bayan kalça.burda sporla ilgili kısımda baya güzel tavsiyeler var, bende kalça için araştırmalara girdim bir ara

Teşekkür ederim bakıcam o ürüne evde sabahları aç karnına yoğurdun içine limon ve kara biber katıp yiyorum yağ yakıcı özelliği ve metabolizma hızlandırma özelliği varmış ikisi bir ise yarar inşallah

Zencefil de rendeleyebilirsin yoğurda. Limon sıkınca da göbek eritiyo diye duymuştum ben spor yapıldığı takdirde. Ayurvedik çay tarifi var internette. O da metabolizma hızlandırıyor. Zencefil dilimleri kakule karanfil çubuk tarçın. Kaynatıp içiyosun her sabah. Zamanında yoga pilates yaparken hocam vermişti tarifi. Çalışmıyosan müsaitsen seçenek çok.

Zencefil de rendeleyebilirsin yoğurda. Limon sıkınca da göbek eritiyo diye duymuştum ben spor yapıldığı takdirde. Ayurvedik çay tarifi var internette. O da metabolizma hızlandırıyor. Zencefil dilimleri kakule karanfil çubuk tarçın. Kaynatıp içiyosun her sabah. Zamanında yoga pilates yaparken hocam vermişti tarifi. Çalışmıyosan müsaitsen seçenek çok.
Çok teşekkür ederim denicem bu tarifi de

Protifar marka eczanelerden alabilirsin otuz tl kadar.pasta vs yapımında kullanılıyor. Dukan fiyetinde kullanıyoruz spor için olanlardan soruyorsanız fikrim yok

Ben bu tür yapay takviyelerden hiç hoşlanmıyorum. Onun yerine protein ağırlıklı beslenmek çok daha mantıklı geliyor.
Lakin eşim kullanıyor. Vücut geliştirme yapıyor da beyefendi, yemekle içmekle o kadar protein alamazmış. :KK12:
Neyse, Optimum Gold Standard Whey kullanıyor. Epey kullananı var. Bir araştırın isterseniz. Ama ben yine de protein ağırlıklı beslenmenizi öneririm. Bulaşmayın böyle şeylere.

Ben bu tür yapay takviyelerden hiç hoşlanmıyorum. Onun yerine protein ağırlıklı beslenmek çok daha mantıklı geliyor.
Lakin eşim kullanıyor. Vücut geliştirme yapıyor da beyefendi, yemekle içmekle o kadar protein alamazmış. :KK12:
Neyse, Optimum Gold Standard Whey kullanıyor. Epey kullananı var. Bir araştırın isterseniz. Ama ben yine de protein ağırlıklı beslenmenizi öneririm. Bulaşmayın böyle şeylere.
Çook teşekkür ederimm doğru diyosunuz da benim öyle beslenmeye vaktim yokki :KK43:(

Yanlış anlamadıysam spor yapmadan sadece protein tozu alarak üstelik de sadece popo bölgesinde kas yapma gibi bi hayaliniz var. Eğer öyleyse imkansız. Protein tozları sporcu takviyeleridir. Spor yaparsanız kas yapmanıza yardımcı olurlar, spor yapmadan kullanırsanız verdikleri enerjiyi harcayamadığınız için tam tersi yağlandırırlar

Ayrıca tek bi bölgeyi kaslandırma filan gibi bi şey de pek mümkün değil. Hepimizin genetik olarak sahip olduğumuz ve asla değiştiremeyeceğimiz vücut tiplerimiz var. Şu bölge incelsin bu bölge kalınlaşsın, şurda kas olmasın burda olsun filan gibi bi şeyler deme lüksümüz yok. Yalnızca belli sınırlar dahilinde sporla şekillendirebilirsiniz. Bahsetiğiniz bayanın da o vücuda sahip olabilmek için ne kadar süredir spor yaptığını ve nasıl zorlu bi antrenman programı olduğunu videolarından görüyorsunuzdur zaten. Ki onunla aynı sporu yapan bi çok insan bile o o popoya sahip olamıyor çünkü genetik yapılarında yok.

Her ne olursa olsun sporun vücudunuzu güzelleştireceği kesin. zaten alt bölgeniz genişmiş düzgün bi spor ve besleneme programıyla 6-7 ayda istediğinize yakın bir vücuda kavuşursunuz. Yağların kasa dönüşmesi, iki gün spor yaptın diye bacakların ronaldo gibi olması filan tamamen insanların uydurduğu şeyler. Sıradan bi kadın hormon takviyesi almadan o korktuğunuz erkeksi vücuda sahip olmaz. Yağ ve kas da tamamen farklı dokulardır birbirlerine asla dönüşmezler. Squat popo için en etkili egzersizdir ama sadece popoyu değil bi çok bölgeyi çalıştırır. Sadece bi bölgede şekillendirme yalnızca estetik operasyonla mümkün olur. Ne yazık ki güzel bi vücuda sahip olabilmek emek ve sabır isteyen bi süreç kolay ve kısa bi yolu yok.

Yanlış anlamadıysam spor yapmadan sadece protein tozu alarak üstelik de sadece popo bölgesinde kas yapma gibi bi hayaliniz var. Eğer öyleyse imkansız. Protein tozları sporcu takviyeleridir. Spor yaparsanız kas yapmanıza yardımcı olurlar, spor yapmadan kullanırsanız verdikleri enerjiyi harcayamadığınız için tam tersi yağlandırırlar

Ayrıca tek bi bölgeyi kaslandırma filan gibi bi şey de pek mümkün değil. Hepimizin genetik olarak sahip olduğumuz ve asla değiştiremeyeceğimiz vücut tiplerimiz var. Şu bölge incelsin bu bölge kalınlaşsın, şurda kas olmasın burda olsun filan gibi bi şeyler deme lüksümüz yok. Yalnızca belli sınırlar dahilinde sporla şekillendirebilirsiniz. Bahsetiğiniz bayanın da o vücuda sahip olabilmek için ne kadar süredir spor yaptığını ve nasıl zorlu bi antrenman programı olduğunu videolarından görüyorsunuzdur zaten. Ki onunla aynı sporu yapan bi çok insan bile o o popoya sahip olamıyor çünkü genetik yapılarında yok.

Her ne olursa olsun sporun vücudunuzu güzelleştireceği kesin. zaten alt bölgeniz genişmiş düzgün bi spor ve besleneme programıyla 6-7 ayda istediğinize yakın bir vücuda kavuşursunuz. Yağların kasa dönüşmesi, iki gün spor yaptın diye bacakların ronaldo gibi olması filan tamamen insanların uydurduğu şeyler. Sıradan bi kadın hormon takviyesi almadan o korktuğunuz erkeksi vücuda sahip olmaz. Yağ ve kas da tamamen farklı dokulardır birbirlerine asla dönüşmezler. Squat popo için en etkili egzersizdir ama sadece popoyu değil bi çok bölgeyi çalıştırır. Sadece bi bölgede şekillendirme yalnızca estetik operasyonla mümkün olur. Ne yazık ki güzel bi vücuda sahip olabilmek emek ve sabır isteyen bi süreç kolay ve kısa bi yolu yok.
Teşekkür ederim kolay ve kısa bir yol aramıyorum zaten protein tozuyla istediğim sonucu biraz daha hızlandırmak istiyorum zaten sporda yapıyorum 1 senedir ama şimdi tek bi noktaya odaklanmak istiyorum tabiki onu yaparken diğer kaslarımıda çalıştırıcam ama onu popoyu biraz daha fazla çalıstırıcam ki bide zaten Squad çok etkili bir netten Squad before anda after diye aratarak hiç poposuz insanların bile nekadar güzel popoları olduğunu görebilirsiniz

kardeşim cok zayıftı.bildim bileli öyleydi yani.tabi erkek kendisi..yaklaşık 3 haftadır protein tozu kullanıyor.ama bi yandan da ağırlık çaışıyor evde.3 haftada acayip kas yaptı şişti bildiğin.o kadar bariz ki..göğüsleri bile şişti.kolları kalınlaştı iyice.valla yakışıklı bişey oldu bildiğin.
Markasını yazabilirmisin tozun?

kimse işin sağlık boyutundan bahsetmemiş, tüm konuyu o bilgi için okumuştum halbuki.

ben çok bilgili değilim ama güvendiğim doktorlar bu tarz takviyeleri önermiyorlar. çok da araştırmadım açıkçası. ama eşime izin vermiyorum kullanmasına. adamcağız bu sebeple kiloyla yumurta süt yoğurt tüketiyor :)

yine de yanlış bilgi vermek istemem, bilen arkadaşlar bu konuda da yorum yazarlarsa ben de faydalanırım.

kimse işin sağlık boyutundan bahsetmemiş, tüm konuyu o bilgi için okumuştum halbuki.

ben çok bilgili değilim ama güvendiğim doktorlar bu tarz takviyeleri önermiyorlar. çok da araştırmadım açıkçası. ama eşime izin vermiyorum kullanmasına. adamcağız bu sebeple kiloyla yumurta süt yoğurt tüketiyor :)

yine de yanlış bilgi vermek istemem, bilen arkadaşlar bu konuda da yorum yazarlarsa ben de faydalanırım.
Bence bu tarz beslenmeye vakti olmayanların yada süt yumurta tüketemeyenlerin bu tarz şeyler kullanmasında sakınca yok diye biliyorum ama kaliteli bişey olmasi lazim tabi

Bence bu tarz beslenmeye vakti olmayanların yada süt yumurta tüketemeyenlerin bu tarz şeyler kullanmasında sakınca yok diye biliyorum ama kaliteli bişey olmasi lazim tabi

çok biliyormuş gibi konuşmayayım dediğim gibi.
ama eski spor hocam da önermemişti bu tarz ürünleri. çünkü dönemlik işe yarıyor gözükse bile uzun vadede vücudu yıprattığını söylemişti sanırım. çok da uzun zaman oldu tam hatırlayamıyorum.

çok biliyormuş gibi konuşmayayım dediğim gibi.
ama eski spor hocam da önermemişti bu tarz ürünleri. çünkü dönemlik işe yarıyor gözükse bile uzun vadede vücudu yıprattığını söylemişti sanırım. çok da uzun zaman oldu tam hatırlayamıyorum.
Hmm anladım teşekkür ederim

protein tozunu yada sporu bıraktıktan 3 ay sonraaa o kaslar diz kapağına kadar sarkar haberin olsun ayrıca o toz bölgesel faydalı değil heryere etki ediyor dene gör istersen ömür böyü spor yaparım ben hamile de kalmam 9 ay ara vermem diyorsan sıkıntı olmaz canım

Lütfen marka isim önermeyin, yazmayın, hem sağlık açısından hemde reklama girdiği için yasak.

erkekler protein ya da karbonhidrat tozu kullandıgında daha cabuk etki alıyorlar cunku hormonlarımız farklı bir erkegin kas yapması kolayken kadınların ki çok çok zor ayrıca eminim gunluk kullanımla karsılayabilirsin ki bir protein tozunun fiyatı alacagın besinlerden daha pahalıya denk gelir bence
spordan sonra tavuk gogsu yumurta ton balıgı gibi yuksek proteinli besinler tuketirsen gunluk ihtiyacı karsılarsın profesyonel sporcu degilsiniz ki toza ihtiyacınız olsun protein tozları ek gıdadır ögün yerine gecmez. Ornegin karın kaslarında karın bolgesindeki yaglar gitmeden kaslar belirginlesmez bu da surekli karın hareketiyle olmaz kardiyo ister yag yakımı ister kas inşası kadınlar için zor bir seydir sabır ve emek ister kısa yol diye bir sey yok
agırlıgınızın 1 ve 1.5 katı proteine ihtiyacımız oluyor bu da gayet dogal besinlerden saglanabiliyor ben hic kullanmadan kas yaptım ayrıca tekrar diyorum erkeksi sekilde ya da ondan bile daha azı kas yapmanız hele jen selter gibi olmanız cok ama cok zor kendisinin dogal oldugu bile belli degildir ve karbonhidrat tozu size ekstra kilo yapar profesyonel insanların youtube kanallarında bunlara ilişkin bilgi var lütfen daha detaylı arastırın

arkadaşlar hedefine göre kullanılan doğru protein tozları inanın marketten alıp yediğiniz tavuk ürünlerinden daha sağlıklı protein kaynaklarıdır. zaten tüm dünyada en fazla satan marka aynı zamanda dünyanın en büyük peynir üreticisidir. whey protein peynir suyundan elde edilmektedir. (glanbia) içerik olarak incelerseniz aşağıda paylaştım evet fenilalanin ve çeşitli masum olmayan tatlandırıcılar içeriyor ancak günümüzde işlenmiş gıdaların %99'unda bu geçerliliğini koruyan bir durum.
Optimum Nutrition
Gold Standard 100% Whey 2273 gr
Besin Değerleri
Servis Miktarı: 30 gr (1 ölçek)
Paketten Çıkan Servis Sayısı: 75,77
Bir Servis için Besin Değerleri % Günlük Değer*
Kalori 120
Yağdan Gelen Kalori 10
Toplam Yağ 1 g 2%
Doymuş Yağ 0,5 g 3%
Trans Yağ 0 g **
Kolestrol 30 mg 10%
Toplam Karbonhidrat
Şekerden Gelen Karbonhidrat 1 g **
Protein 24 g 48%
Kalsiyum 80 mg 8%
Demir 0,4 mg 2%
* Günlük değerler 2000 kalorilik diyet için hesaplanmıştır.
** Günlük değerler hesaplanmamıştır.
Diğer İçerikler: Protein Karışımı (Whey Protein İzolesi, Kültive Whey Protein Konsantresi, Whey Peptidleri), Kakao, Yapay Aromalar, Lesitin, Asesülfam Potasyum, Aminogen®, Laktaz.

Sağlıcakla kalın

Protein tozu size ciddi kilo aldırır arkadaşlar yağ yakımı istiyorsanız L'carnitine kullanacaksınız antremandan 1 saat önce be likit tercih ediyorum bunun dışındada kas kaybı yaşamamak adınada 3.1.2 Bcaa tercih ediyorum bu tamamen sizin istediğiniz fizik ve çalıştırmak istediğiniz bölge ya da istediğiniz fizik ile endexli Bcaa da kapsül alıyorum şuan antremandan önce 3 sonra 3 tablet şekilde ama sanırım bende toza geçeceğim tercihe göre glutemin ya da creatine alınabilir ama yarışmaya girmeyecekseniz abartmaya gerek yok bcaa ve l'carnitine bir kadın için idealdir. Ama tekrardan söylüyorum supplamentler egzersiz ile işe yarar diğer türlü bünyenize zarar verirsiniz beslenme şart ona özen göstereceksiniz. Bulk yapmıyorsanız protein tozu hayır :KK12: sevgiler :KK15:

X