Protein Diyeti ( Atkins - Ketojenik) Deneyimlerimiz

Besin Değeri Tablosu

Buradan besin degerlerine ulaşabilirsin dediğim gibi karbonhidratı 50 birimde tutmaya çalış göreceksin hergün tartıda 200 gr eksik görüneceksin... Buraya hergün yazdıklarını yazarsan yediklerini takip etmen daha kolay olur.

Canimm benimmm cook tsklerrr
Karbonhidrat yazan yer önemli demi
yani yerken oraya bakicam demi

Canimm benimmm cook tsklerrr
Karbonhidrat yazan yer önemli demi
yani yerken oraya bakicam demi

evet ketojen diyette en önemli olan şey karbonhidrat olayı... Ben bunu yaparken sağlam yiyordum ama orda yazan rakamlara acaip dikkat ediyordum. Yani karbonhidratı yüksekse agzıma sürmüyordum. 1 haftada hemen göbeğimde belli olmaya başladı yağ yakımı. Dha önce dediğim gibi akılsızlığımdan devam etmedim. Sanırım gözüm döndü Ama kararlıyım 55i görene kadar devam edeceğim. Aklına takılan birşey olursa bana sorabilirsin

Coooooooook tsklerrrrrr
ayyyyy benim kilom 53olmaliymisss
canimm kaloriyidemi hesaplicaz yoksa biz sadece karbonhidrata mi bakcaz

canım ben kaloriye hiç takılmıyordum direk karbonhidrat mantığıyla gidiyordum. Mesela sabahları terayalı omlet yapıyordum, akşam mantarlı tavuk belki bunlar kalori olarak yüksektir ama toplasan 10 birim karbonhidrat etmez buna ragmen dediğim gibi güzel kilo veriyordum. Bu arada bu dediklerim karbonhidrattan düşük sen yedikçe vucut yediğin şeylerden yakacak birşey bulmayınca direk yağlarını yakmaya başlıyor. Bunun felsefesini yarın anlatırım sana anlattığım zaman demek istediğimi anlayacaksın. Ve diyet az yeme vs mantığına girmeden rahatça beslenip kilo vereceksin

Mesela canimm sabah bir dilim ekmeye kaymak sürsem birtanede aci biber yesem

öglenn
Bolcanaa tavukk

aksam
ne yiyebilirimmm

cok cok tsklerrr canimmm

kızlar bu diyette kaloriye takılmayın sadece karbonhidratı 20 den az tutun bazı bünyelerde 50 dede kilo verilir ama bazı bünyelerde en fazla 20 gr almalısınız ama tabiki kaloriyide düşük alırsanız daha hızlı kilo verirsiniz :) canım yemek olarak marul tavsiye ederim karb.ı düşük ayrıca lahana,brokoli,fındık,fıstık,patlıcan,avokado,et,mantar,salatalık taze fasulye yiyebilirsin sucuk pastırmada olabilir :)
ayrıca umurtayı yemeye korkayın karatay hoca açıklamıştı hiçbi zararı yok ben günde 8 yumurta yiyorum :)

Son düzenleme:
Mesela canimm sabah bir dilim ekmeye kaymak sürsem birtanede aci biber yesem

öglenn
Bolcanaa tavukk

aksam
ne yiyebilirimmm

cok cok tsklerrr canimmm

canım ekmeğin üstüne kaymak sürüp yiyebilirsin yanlız ekmeği 1 dilimde tut çünkü 1 dilim ekmek 15 birim karbonhidrat var
bunun dışında
domates ( Karbonhidrat 4,7gr)
Beyaz Peynir (karbonhidrat 2,65)
siyah zeytin (Karbonhidrat 1.1)
yeşil zeytin ( Karbonhidrat 2.8)
toplam:26,25 birim karbonhidrat yapar

öglen yiyeceğin tavukta zaten karbonhidrat 0'a yakın

Protein Karbh. Yağ Kalori
Bakla-taze 5,7 9,8 0,4 72
Bamya 6 4 0,1 42
Bezelye-taze2,2 8,7 0,2 47
Biber-yeşil 1,2 5,7 0,2 25
Domates 1 4 0,3 25
Fasulye-taze2,4 0,2 7,7 35
Hıyar 1 1 0 8
Ispanak 2,3 3,2 0,3 25
Kabak 0,6 3,9 0,1 19
Karnabahar 2,4 4,9 0,2 25
Lahana 1,4 5,3 0,2 24
Mantar 2,4 0,4 0,3 16
Marul 1,2 2,9 0,2 15
Patlıcan 1,1 5,5 0,2 24
Pazı 2,6 4,8 0,4 27
Semizotu 2 3,8 0,4 32

bunlarda akşam için yapacağın alternatifler, mantar sote yapabilirsin, yumurtalı ıspanak, karnıbahar haşlayıp limonlayıp yiyebilirsin, salata yapabilirsin sadece sabah ki 26,25 göz önünde bulundurarak bir rakam seç bu arada bir not yeşil olan her sebzeyi rahatlıkla tüketebilirsin karbondidrat degeri düşüktür çünkü

sabah
omlet 1
beyaz peynir 1
öğle yemeği yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için
akşam
100 gr pilav 20
tavuk sote 0
yoğurt 1 yk 2
toplam 24
gün içinde 2lt su 2 bardak yeşil çay 1 bardak form çayı

dün başladım bugün tartıda 1 kilo vermiş görünüyorum büyük ihtimalle su kaybı ama olsun daha çok gaza geldim:)

bugün 5. günüm 2 kilo gitmiş gibi görünüyor :) ama bugün annemin doğum günü pasta yiycem

bravo kızlar :) bende aynen devam. ÖGlen ton balığı yiyeceğim sabahları fix zaten bende omlet,peynir zeytin,domates,salata ekmek yok

SLM KIZlar bende bugün başladım
sabah:bışey yemedım
öğlen tavuk döner lıght kola
akşam tavuk ve tavuk suyu
arada fındık fıstık çekirdek diet kola

bu arada sıze bır ıkı tarıf vereyım
kabağı rendeleyin peynır yumurtayla çırpıp kızartın yada fırınlayın
patlıcan veya sadece yumurtaya bulayıp karnıbahar kızartabılırsınız
unutmyayın herhangı bırşeyi yağda kızartınca kb değerı oldukça düşüyor
az bıraz bılgılıyım bışey sormak şstersenız ceavplandırabilirim:26:

SLM KIZlar bende bugün başladım
sabah:bışey yemedım
öğlen tavuk döner lıght kola
akşam tavuk ve tavuk suyu
arada fındık fıstık çekirdek diet kola

canım hoşgeldin küçük bir tavsiye light değil zero iç eger içeceksen. Normalde içmemen gerekli ama :)

Günaydın bayanlar 500 gr vermişim bu arada ben tam keto yapıyorum bilginize... Ve kilo yazımı yapacaktık pazartesi bakıyorum kimse birşey yazmamış. Bugun lütfen boyunuzu ve şuandaki kilonuzu yazar mısınız liste yapalım

boy :159
kilo:65,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…