Protein Diyeti ( Atkins - Ketojenik) Deneyimlerimiz

arkadaslar bu diyetıı bırakmak istıyorum gun için de çorba ve salata yemeyı düsüüyorum acaba zayıflarmıyım boylelıkle ne dersınız.tabı aralarda bı dılım light ekmek ve peynır elma falan

ben atkins yapıyorum, yalnız başlangıç evresini ancak bir hafta tutabildim. 1 hatada 3 kilo verdim. şimdi karbonhidrat puanına göre 25-30'u geçmemek şartıyla 2. haftamdayım. ilk haftasında zorlanmadım ama çay içememek ve yoğurt yiyememek biraz sıkıntı olmuştu. ben karatay da yapmıştım dukan denemem de olmuştu fakat en ideali kesinlikle atkins. zaten atkins diyeti bu saydığım diyetlerden çok daha önce 80'li yıllarda meşhur olmuş bir diyet. karatay çok yavaş verdirirken, dukan da çok katı. eğer protein diyeti yapılacaksa atkins yapılmalı diyorum ben.

neler yeniyor bu diyette.mesela ır gunlk menunuzu yazabılırmısınz
Ilk 2 haftada sinirsiz olarak yiyebilecekleriniz ve asla yemeyecekleriniz olarak ayiriyor atkins.
Yenilecekler: yumurta, peynir, yesillik, her turlu et, tereyagi, zeytinyagi, kaymak, bitki caylari ve su
Yenilmeyecekler: islenmis veya islenmemis butun karbonhidratlar (meyve de dahil akliniza gelebilecek butun sekerli gidalar), bakliyat-baklagiller, yogurt, kafeinli iceceklerin tumu (cay, kahve, kola light veya zero olmasi farketmez), findik-fistik-ceviz gibi kuruyemislerin tumu. Bu sayilanlardan tek lokma dahi almayi yasakliyor. Bu iskence 2 hafta suruyor :) iskence dedigime bakmayin; ben bu diyeti yaparken hic acikmadim. Lakin baslangic evresini sadece 1 hafta yapabildim. Siz 2 hafta yapabilirseniz yapin, kurallara kesin olarak uyuldugu takdirde 2 haftada 8-10 kiloya kadar verdiriyor. Zaten bu iki hafta bittikten sonra rahatliyor diyet, sikinti kalmiyor.

arkadaşlar bu diyete devam eden yapıp sonuc alan kimseler yokmu buralarda.. ben şuan yapıyorum,paylaşım yapalım lütfen

sutte mi icilmiyor?? Ben tuzsuz yapamiyorum tuzda mi yasakk

Atkins diyetinin ilk 2 haftalik kismi istenirse 6 aya kadar uzatilabiliyor. Zaten Atkins'in ilk etabinin amaci son 15 pounds (yaklasik 6.5-7 kg) kalana kadar devam edilmesi. Atkins diyetinin seker araklarimi, karbonhidrat istegimi azaltacagini dusunuyorum. İlk evreyi 2 haftadan daha uzun sure yapmayi dusunuyorum. Gunluk olarak burada paylasicam.

karbonhidrat diyeti değil mi bu?

Nasıl verdiniz mi merak ettim

Bu diyet doktor kontrolünde değil mi ben öyle biliyorum gelişi güzel yapılmaması lazım

protein ağırlıklı beslenmek gerçekten fark ettiriyor vücutta ama spor ile de desteklemek lazım. ben fit in class üyeliğim sayesinde de çok fayda gördüm. Pilatese yogaya giriyorum canım isterse zumba ya da spinning gibi daha enerjşk kardiyo dersleri ile diyeti desteklerseniz çok daha iyi sonuçlar alırsınız kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…