Protein Diyeti ( Atkins - Ketojenik) Deneyimlerimiz

canım hiçbişey sınırsız değil bu diyette eğer gerçekten sıkı yapıcaksan kesinlikle 20 gr karbonhidratı geçmiyceksen 2000 kaloriye kadar yiyebilirsin eğer tek bi kaçamak bile yaparsan ketosisten çıkmış olursun bi günde yarım kilo bile alaiblirsin ama eğer arada kaçamak yapacaksan 1000 kaloriyi geçme kesinlikle fındık fıstığıda karbonhidratı az olduğu için100 gr kadar yiyebilirsin tavukta öyle yoğurt yasak ama peynir kaşar serbest 7den sonrada yiyebilirsin istediğin saatte ye aynı

zaten günlük yediklerimin içindeki oranlarla 20 gr ı geçer diye ben sabah filan ekmek yemiyorum dediğin gibi her gıdada kh var hatta hazır yiceklerde artık günümüzde bilemiyorum içine ne tip koruyucu şekerler attıklarını peki zero ya ne diyorsun ya da soda? yani yağ ağırlıklı beslenirken değişik bi içeceğe ihtiyaç duyuyorum ne içmemi önerirsin zero 0 kalori ama işte bozacaksa dikkat edim aslında çok tehlikeli bidiyet bi bozsan çatır çatır kilo olarak döner hepsi valla o yüzden çok şey soruyorum

evet canım ya bi bozarsan çok kilo alabilirsin ya hep ya hiç :)) zero içebilirsin canım karbonhidrat 0 zaten

bu başlığı güncel tutalım hem de yemek tarifleri paylaşalım diye düşündüm 1 ay boyu aynı şeyleri yememek için tavuk suyuna çorba tarifi filan var mı ama unsuz şehriyesiz??
ben size bi yemek önereyim çok basit tavuk göğüs haşlayın iyice sonra ince ince doğrayın tellerinden sonra kızgın zeytinyağında kavurun cips gibi oluyor:))

başka tariflerin var mı malum uzun sürüyor diyet çeşit olsa iyi olacak

evet canım ketojenik diyetlewr çok etkili bendeki kitapta sendeki kitaptan 166.sayfada var yağ perhizi diyeti yüksek metobolik direnci olan hastalar için uygulanan kısa süreli bi diyetmiş :)

kilo vermem durdu daha bi hafta yaptım 1 aya tamamlamam lazım napıcam şimdi peki zaten sporda yapıyordum ya bi de şeker yükleme diye bişivarmı bilmiyorum bazı kaynaklarda geçiyo ama yükleyince de takır takır alırımdiye korku var yüklemek istemiyorum hatta 200 gr aldımgibi bu duraklama evresini napcaz
bide kitabı bulabilir miyim biliyomusun çünkü hep seni rrahatsız edicek gibiyim

arkdaslar bende yapıyorum bu diyeti bugun 4. günüm fakat ben sadece ılk gun 200 gr verdım daha veremıyorum neden boyle oldu acba

arkdaslar bende yapıyorum bu diyeti bugun 4. günüm fakat ben sadece ılk gun 200 gr verdım daha veremıyorum neden boyle oldu acba

kalorini biliyormusun bi de kaç kilosun o da önemli zaten zayıfsan herkes gibi hızlı veremezsin bence

Super bi Diät et istediginiz kadar yiyebilirsinizz ama benim bildigim Sabah kahvaltisini normal yapiyoruz diger ogunleri et yiyioruz bol süt icebilirizz sekersiz bende kararsizim hangi diyet e baslasamm. :);O)

ben dün akşam fazla kaçırdm biraz yaa.acaba kosu bandı alsam mı dıyorum ne dersınz.

bu başlık çok kimsenin ilgisini çekmiyor ama bence çok iyi bi diyet 2 kilo verdim bi haftada tek sorunum durması

bu başlık çok kimsenin ilgisini çekmiyor ama bence çok iyi bi diyet 2 kilo verdim bi haftada tek sorunum durması

kaç kılosunuz acaba boyunu kaç.bende 200 gr verebıldım bugun 5.gunum ama dun kacırdım fazla o yuzdentartılmadım bugun korkudan

kızlar eğer diyette kalori saymazsanız kilo veremeyebilirsiniz yada az kilo verirsiniz eğer diyeti tek bi kaçamak bile yapmadan yaparsanız ve 1000 kaloriyi geçmezseniz ayda 15 kilo bile verebilirsiniz ama tek şart kesinlikle bozmamak bikere yapın tam yapın bende bugün başladım :)

ya bi kutlamaya katılıcam pastalııı ((((

17. güne denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…