şimdi yorumların çoğunu okumaya çalıştım ama sormam gereken şeyler var
fındık fıstık tuzlu çekirdek bilmem ne onlardan istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz?
mesela tavuk kızarmış piliç olarak yiyebilir miyiz?
yada şu dışarda satılan tavuklar oluyor ya dondurulmuş soslu vs onlar da dahil mi?
bu diyetin akşam 7 den sonra asla ağıza lokma koydurmadığını duymuştum ve süt süt ürünleri yoğurt yasak mı?
canım hiçbişey sınırsız değil bu diyette eğer gerçekten sıkı yapıcaksan kesinlikle 20 gr karbonhidratı geçmiyceksen 2000 kaloriye kadar yiyebilirsin eğer tek bi kaçamak bile yaparsan ketosisten çıkmış olursun bi günde yarım kilo bile alaiblirsin ama eğer arada kaçamak yapacaksan 1000 kaloriyi geçme kesinlikle fındık fıstığıda karbonhidratı az olduğu için100 gr kadar yiyebilirsin tavukta öyle yoğurt yasak ama peynir kaşar serbest 7den sonrada yiyebilirsin istediğin saatte ye aynı
zaten günlük yediklerimin içindeki oranlarla 20 gr ı geçer diye ben sabah filan ekmek yemiyorum dediğin gibi her gıdada kh var hatta hazır yiceklerde artık günümüzde bilemiyorum içine ne tip koruyucu şekerler attıklarını peki zero ya ne diyorsun ya da soda? yani yağ ağırlıklı beslenirken değişik bi içeceğe ihtiyaç duyuyorum ne içmemi önerirsin zero 0 kalori ama işte bozacaksa dikkat edim aslında çok tehlikeli bidiyet bi bozsan çatır çatır kilo olarak döner hepsi valla o yüzden çok şey soruyorum
bu arada sıze bır ıkı tarıf vereyım
kabağı rendeleyin peynır yumurtayla çırpıp kızartın yada fırınlayın
patlıcan veya sadece yumurtaya bulayıp karnıbahar kızartabılırsınız
unutmyayın herhangı bırşeyi yağda kızartınca kb değerı oldukça düşüyor
az bıraz bılgılıyım bışey sormak şstersenız ceavplandırabilirim:26:
evet canım ketojenik diyetlewr çok etkili bendeki kitapta sendeki kitaptan 166.sayfada var yağ perhizi diyeti yüksek metobolik direnci olan hastalar için uygulanan kısa süreli bi diyetmiş :)
arkdaslar bende yapıyorum bu diyeti bugun 4. günüm fakat ben sadece ılk gun 200 gr verdım daha veremıyorum neden boyle oldu acba
kalorini biliyormusun bi de kaç kilosun o da önemli zaten zayıfsan herkes gibi hızlı veremezsin bence
1000 kaloriyi aşmıyorum 68 kg yım
bu başlık çok kimsenin ilgisini çekmiyor ama bence çok iyi bi diyet 2 kilo verdim bi haftada tek sorunum durması
yağlı et tavuk kaşar listede 0 olan herşey fıstık kuruyemiş onlarıda 20 grdan hesapladım hep biraz da sporeric, ne yedınız ne içtiniz acaba bırhafta boyunca
ya bi kutlamaya katılıcam pastalıııkızlar eğer diyette kalori saymazsanız kilo veremeyebilirsiniz yada az kilo verirsiniz eğer diyeti tek bi kaçamak bile yapmadan yaparsanız ve 1000 kaloriyi geçmezseniz ayda 15 kilo bile verebilirsiniz ama tek şart kesinlikle bozmamak bikere yapın tam yapın bende bugün başladım :)