Gebeliğe Hazırlık propolis, polen, bal, arı sütü karışımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok güzel anlatmışsınız teşşekkür ederiz :) bende de pko var o yüzden şuan sizin yaptıklarınızı yapmaya karar verdim inşallah tüm istiyenlerin kuçagını doldurur Rabbim

Ya çok güzel anlatmışsınız teşşekkür ederiz :) bende de pko var o yüzden şuan sizin yaptıklarınızı yapmaya karar verdim inşallah tüm istiyenlerin kuçagını doldurur Rabbim
Ben hep birilerinden bir şeyler öğrenmek için uğraştım çok ağladım üzüldüm öğrendiklerimi denesem bana bi zararı olur mu diye de araştırıp durdum en son bu şekilde bir sonuca vardım denedim ve çok şükür Allah banada nasip etti inşallah devamını nasip eder de bebeğimi sağlıkla kucağına alabilirim ve inşallah size de nasip eder de sizde bana güzel haberinizi verirsiniz sizinle de mutlu olurum

Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah

Sağlıkla gelsin inşallah kucagına almak nasip olsun. Amin inşallah bu duyguyu isteyen herkes bende dahil tadarız

Aldığınız acaba bu muydu canım

Eklentiler

• E9F23438-7238-4A79-B6A4-B7ADA2D91CC7.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba öncelikle Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah Adetiniz düzenli miydi acaba kaç günde bir adet oluyordunuz?

Merhaba öncelikle Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah Adetiniz düzenli miydi acaba kaç günde bir adet oluyordunuz?
Teşekkür ederim amin inşallah Adetim düzenli değildi pek 35 38 günde bir adet olduğum da oluyordu 28 30 günde olduğu da son zamanlarda adet olduğum gün sayısı da 2 ye 3 güne kadar düşmüştü normalde 14. Gün yumurtlama görmem gerekirken hamile kaldığım ay 21. Gün yumurtlama görmüştüm 20. Ve 21. Günü değerlendirerek gebe kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…