Gelinlik Modelleri Pronovias Olanta model gelinlik sizce güzel mi?

planeta da güzel durmuş ya.bişey dicem pronovias ile vakko aynı mağaza değil mi?

Eskiden Pronovias markasını da Vakko satıyomuş. Pronovias Türkiye'de mağaza açtıktan sonra artık Pronovias markasını sadece Pronovias mağazası satmaya başlamış. Ama St Patrick markasını hala satmaya devam ediyor Vakko. St Patrick de Pronovias'ın yan markası sanırım. Zara ile Bershka, Stradivarius ve Pull&Bear'in kardeşliği gibi galiba :) Suadiye'de Vakko Wedding ve Pronovias aynı binadalar. Pronovias zemin katta, Vakko Wedding 1. katta :)

Ben bu gelinlikleri çok sevmedim sanırım benzerlerini çokça gördüğümüz için.diğer ikisi bana hala daha güzel geliyor.

bu tür gelinlikler alıştığımız ve herkesin üzerinde gördüğümüz modeller canım, bu gelinlikleri her gelinlikçide çok rahat bulabilir ve diktirebilirsinde. o kadar para vermeye değermi diye düşünmüştüm bende gelinlik elemelerimde. benim oyum ilk iki gelinliklerden biri şeklinde canım.

Narin ve nazendeye katılıyorum, bunlar bilindik kalıyor. Halen ilki en güzeli bence. ben olsam olanta üstüne söyle bol boncuklu, belki çiçekli iddialı bir saç aksesuarı ve dümdüz tül bir duvak ile kombinlerdim. Okypete başlığında çok güzel aksesuarlar var.

rica ederim :)) ben en çok Eki Görüntüle 921552 bunu beğendim önce bunu söyleyeyim de:) sonra da Octavia ya uygun şöyle bir duvak olabilir diye düşündüm bilemedim yine de :18:

nasıl bir karar vereceksiniz bilmem ama ne seçerseniz seçin ama çok çok mutlu olun inşallah şimdiden mutluluklar diliyorum size:81:

Son düzenleme:
simdi de st patrick calais modelini denedim:

merak ettim yorumlarınızı.

kendimin neye karar vericegini de cok merak ediyorum artık

not: bunun fiyatını bilmiyorum. biraz acele bi sekilde denedim cunku toplam 2 model deneyecegim icin cok kısa bir aralık verdiler. yarın acıp fiyatını ogrenicem. (daha uygun fiyatlı olma ihtimali var ama bu sadece benim tahminim)

Son düzenleme:

oncelikle mutluluk dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim
duvak ile ilgili size katılıyorum. Octavia'yı alırsam dantelsiz bir duvak alıcam. Yuklediginiz bu model gibi bir sey olabilir. düz duvak olunca daha asil gosteriyor gelinligi. duz duvakla denedim baya begendim.

yeni bi model yukledim bi de ona baksanız :))

Fotoğraflardan bence tam anlaşılmıyor, çünkü çeken biraz yukarı bir açıdan çekmiş sanki. Ama ben calais modelini şahsen gördüğüm için nasıl bir gelinlik olduğunu biliyorum. Fiyatı da 4000 civarında idi 2 sene kadar önce. Bence calais alırsanız kesinlikle taşlı bir kemer kullanın, çok yakışır.

nasıl bir taslı kemer mesela, biraz ornek verebilir misiniz? zannedersem sizin arkadasınız bu gelinligi taşlı kemerle kullanmıs. eger biraz fikir gelistirebilirsem gelinligi tercih etmemi de kolaylastırabilir. benim icime sinen gelinliklerden biri oldu yalnız sadeligi ile ilgili elestiri alıyorum (bekledigim gibi)

en yakısanın asia oldugu etrafım tarafından defalarca soylenmesine ragmen icime sinmeyen bazı detaylar yuzunden elemek istiyorum:-önünün capraz gelişi gözüme batmaya başladı ve etek kısmındaki ciceklerin fazla geldiginden ve yerleri supuren bi goruntu verdiginden endiseleniyorum- (yoksa ben de begenmistim)

o yüzden su anda yeni bi model bulamazsam ya Calais, ya Octavia. Genelde etrafımdaki insanlardaki sıralama:
modernlik ya da sadelik sevenlerde: Asia > Calais > Octavia
klasik sevenlerde: Octavia > Asia > Calais

ya da yeni model aramaya devam edicem ama sürem kısalıyor :18::18::18:

Merhaba,

Benim aklıma gelen şöyle bir şey:

Daha kalınca:

Çiçekli olursa:

Annemle ürettiğimiz şöyle bir kemer var, her gören almaya karar veriyor, incili olduğu için sevebilirsiniz:

Bir de şu çiçekli kemerimi görmek isteyebilirsin:

Bu da güzel sade bir model ama ben Pronovias ve Asia'yı daha çok yakıştırdım özellikle de pronovias'ı daha çok beğendim ama önemli olan sizin beğenmeniz.

Selam kizlar, size bir sey danismak istedim, bana ancak kadinlar kulubu yardim edebilir diye dusundum. Birileri bu ise el atabilirse (bilhassa 2014 gelinleri) gercekten cok buyuk yardiminizi dokunur...

Sizden bir ricam olacak kabul etmek zorunda değilsiniz. Ben Koç Universitesi'nden bir master öğrencisiyim. Düğünler hakkında sosyolojik araştırma yapıyorum. Araştırma dahilinde 15 çiftin düğününe katılıp sonrasında onlarla müsait oldukları bir gün çiftle (kadın ve erkek ayrı olarak) röportaj yapacağım. Araştırmama katılmak ister misiniz? Bu araştırma tezim ve mezuniyetim için çok önemli. Düğünlerinizde masraf olmam, beni hatta davetli olarak değil köşede oturmama bile izin verseniz kafi. Hiç yemek yemem masraf olmam.

Nisan veya Mayıs'a kadar bütün röportajları yapmış olmak istiyorum. Başı açık olan kadar başörtülü kızların da ne düşündükleri benim için önemli o sebeple lütfen katılmakta çekinmeyin, ben seve seve herkesle röportaj yapmak istiyorum. Var mı gönüllü?

Koç Üniversitesi'nde araştırmalarımız etik kurulu tarafından onaylıdır. Kesinlikle katılımcılarımı rencide edecek zarar verecek sorular sormayacağım. İsteyen röportajı istediği yerde durdurabilecek, istediği kısımları sonradan bile çıkarttırabilecek. İsimleriniz kesinlikle saklı kalacak :). Herhangi detaylı bir sorunuz için isun@ku.edu.tr 'ye mail atabilirsiniz.

Irene Sun

Ben katkat olmasını fazla begenmedım acıkcası , gözüm biraz yadırgadı ama önemli olan senin beğenmen canım. Herşey gönlünce olsun

Selamlar :)Öncelikle rica ederim ne demek sonra da ben son eklediğiniz calais modeliydi sanırım onu çok sade buldum. O yüzden Octavia ve Asia arasında kaldım. Asia'yı eklememişsiniz sanırım onu netten buldum. Bu iki resmi yan yana koyduğumda Asia daha çok dikkatimi çekti. Hem sadeliği var hem de albenisi var :) o yüzden sanırım asia diyeceğim :)

Son düzenleme:
ben ilk konu açılışındaki gelinliğe bayıldım bayıldım...hatta şöyle söyleyeyim burda gördüğüm en şık model..
gelinlik konusuna çok az bakıyorum ve konuların çoğunda gelinlikler birbirinin aynısı, böyle bir model seçtiğine göre belli ki zevkli kızsın...

Pronovias dolomita modeli benimkiydi.Ben bu tasarımcının gelinliklerine aşığım.Harika bu gelinlikte..

duz kemerli olan olsun dıger kemerlı olanlar senı sısman gostermıs. duz kemerli olan belıne tam oturmus ve super durmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…