planeta da güzel durmuş ya.bişey dicem pronovias ile vakko aynı mağaza değil mi?
pronovias planeta:
Eki Görüntüle 921289 Eki Görüntüle 921290
pronovias octavia:
Eki Görüntüle 921291 Eki Görüntüle 921292 Eki Görüntüle 921293
pronovias dagen:
Eki Görüntüle 921294 Eki Görüntüle 921295
pronovias ocal (internetten buldugum ocal farklı bi model, ya turkiyede straples yapmıslar ya da ben adını yanlıs anladım :) )
Eki Görüntüle 921296
yorumlar icin tekrar tesekkurler öncelikle :) bunlar da denediğim dantelli modellerdi.. pronovias ile ilgili soyle bi sıkıntım var: fotoyu yasak oldugundan uzaktan cektiremedigim icin butunluklu bi foto elde edemiyorum. haliyle fotoda gordugum ile aynada gordugum seyler cok farklı. o yüzden fotolara bakıp karar vermem ya da baskasının foto ile ilgili yaptıgı yorumu dikkate almam daha zorlasıyor. ama yine de bu modellerle ilgili de yorumları paylasırsanız sevinirim.
rica ederim :)) ben en çok Eki Görüntüle 921552 bunu beğendim önce bunu söyleyeyim de:) sonra da Octavia ya uygun şöyle bir duvak olabilir diye düşündüm bilemedim yine de :18:
Eki Görüntüle 921550
nasıl bir karar vereceksiniz bilmem ama ne seçerseniz seçin ama çok çok mutlu olun inşallah şimdiden mutluluklar diliyorum size:81:
simdi de st patrick calais modelini denedim:
Eki Görüntüle 929748 Eki Görüntüle 929747 Eki Görüntüle 929746 Eki Görüntüle 929749
merak ettim yorumlarınızı.
kendimin neye karar vericegini de cok merak ediyorum artık
not: bunun fiyatını bilmiyorum. biraz acele bi sekilde denedim cunku toplam 2 model deneyecegim icin cok kısa bir aralık verdiler. yarın acıp fiyatını ogrenicem. (daha uygun fiyatlı olma ihtimali var ama bu sadece benim tahminim)
Fotoğraflardan bence tam anlaşılmıyor, çünkü çeken biraz yukarı bir açıdan çekmiş sanki. Ama ben calais modelini şahsen gördüğüm için nasıl bir gelinlik olduğunu biliyorum. Fiyatı da 4000 civarında idi 2 sene kadar önce. Bence calais alırsanız kesinlikle taşlı bir kemer kullanın, çok yakışır.
simdi de st patrick calais modelini denedim:
Eki Görüntüle 929748 Eki Görüntüle 929747 Eki Görüntüle 929746 Eki Görüntüle 929749
merak ettim yorumlarınızı.
kendimin neye karar vericegini de cok merak ediyorum artık
not: bunun fiyatını bilmiyorum. biraz acele bi sekilde denedim cunku toplam 2 model deneyecegim icin cok kısa bir aralık verdiler. yarın acıp fiyatını ogrenicem. (daha uygun fiyatlı olma ihtimali var ama bu sadece benim tahminim)
nasıl bir taslı kemer mesela, biraz ornek verebilir misiniz? zannedersem sizin arkadasınız bu gelinligi taşlı kemerle kullanmıs. eger biraz fikir gelistirebilirsem gelinligi tercih etmemi de kolaylastırabilir. benim icime sinen gelinliklerden biri oldu yalnız sadeligi ile ilgili elestiri alıyorum (bekledigim gibi)
en yakısanın asia oldugu etrafım tarafından defalarca soylenmesine ragmen icime sinmeyen bazı detaylar yuzunden elemek istiyorum:-önünün capraz gelişi gözüme batmaya başladı ve etek kısmındaki ciceklerin fazla geldiginden ve yerleri supuren bi goruntu verdiginden endiseleniyorum- (yoksa ben de begenmistim)
o yüzden su anda yeni bi model bulamazsam ya Calais, ya Octavia. Genelde etrafımdaki insanlardaki sıralama:
modernlik ya da sadelik sevenlerde: Asia > Calais > Octavia
klasik sevenlerde: Octavia > Asia > Calais
ya da yeni model aramaya devam edicem ama sürem kısalıyor :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?