• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pronovias Olanta model gelinlik sizce güzel mi?

Kızlar selamlar,

Malumunuz gelinlik seçimi kafa yedirten bir süreç ve kafamda birkaç yerde deneyip beğendiğim modeller var. Pronovias'ın Olanta modelini de Suadiye magazasında denedim. Foto çekimi yasak oldugu icin kendi fotografımı cektiremedim ama internetteki fotograflarının linklerini koyuyorum ve yukluyorum.:53:

Güzel mi değil mi arasında aşırı derecede kararsız kaldığım bu gelinlikte. Sizce nasıl??? Objektif cevaplar verirseniz cok mutlu olurum cunku baska modeller de begendim. Sadece bu modelin güzel olup olmadıgına karar veremiyorum bi türlü :( :18:

fikir verin lütfen :16::16::16:

Eki Görüntüle 917355 Eki Görüntüle 917354 Eki Görüntüle 917353 Eki Görüntüle 917352

ben de bu gelinliği cok begendim
ancak fiyat sbebiyle diktimrk durumundayım
aynısını diktirebilecegim bir yer bilen var mı anadolu yakasında?

ben de bu gelinliği cok begendim
ancak fiyat sbebiyle diktimrk durumundayım
aynısını diktirebilecegim bir yer bilen var mı anadolu yakasında?

Dikecek yer varsa bile en az 3000TLnizi alır. Eteğin ucuna özel lazer kesim parçaları tek tek tutturup dönecekler. Az bir işi yok, haberiniz olsun.

:(
ben 2000 civarı ayırdım gelinlige bütceden
dikiş vs bu ilerden de hiiç anlamıyorum

İstanbulda bu fiyata çok zor, diğer şehirleri bilemeyeceğim. Gerçi istanbul dışında da doğru malzemeye erişme meselesi var. Dünya böyle malesef, vermeden alınmıyor. Çıtası yüksek olan bir şey istendiğinde bedeli de tabi ki yüksek oluyor...

Ben size en çok Olanta modelini yakıştırdım. Octavia da klasik seçenekler arasında ilk sırada ama fotoğraftan mı kaynaklı bilemiyorum ama tül yoğunluğu konusunda katalogtaki haline göre ciddi bi fark varmış gibi geldi bana. Modeli ortaya çıkaran zaten tüllerle oluşturulmuş fırfırların yoğunlu ve dantelle uyumu ama bu etkiyi sizin denediğinizde göremedim ama dediğim gibi fotoğraftan yanlış görmüş de olabilirim.

Eğer Calais'i seçicem derseniz de Olanta ve Calais modellerinin üzerinizde duruşunu (göğüs kısmı açısından) karşılaştırın derim yan yana getirip.

Back