• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pronovias Olanta model gelinlik sizce güzel mi?

Fiyatına göre biraz gösterişsiz sade geldi bana açıkçası :26:

ben beğenmedim canım.tarzım değil böyle gelinlikler.
senin yerinde olsam başka gelinlikleri denerim.:34:

$Slide1.jpg $Slide5.jpg $Slide3.jpg $Slide4.jpg $Slide2.jpg

Cevap veren herkese teşekkür ediyorum tekrar :) Bugün randevularımda hem Pronovias'ta hem de Vakko'da gelinlikler denedim. Pronovias'ta çaktırmadan, Vakko'da zaten izin olduğu için normal bir şekilde fotoğrafları çekindim. Şimdiye kadar karşılaştırma olmasın diye diğer gelinliklerin modellerini eklemek istememiştim çünkü Olanta'ya yorumların objektif olmasını istemiştim. Şimdi kafamdaki diğer model olan Asia'yı da denemiş olarak Olanta'yla beraber üstümde durduğu haliyle ekliyorum. Bir model daha var kafamda ama o dantel model. Onun da fotoğrafını çekebildim, bununla ilgili yorumlarınızı aldıktan sonra eklerim. Bu ikisinin tarzları aynı oldugu icin daha net secim yapılabilir gibi geldiği icin karmaşa yaratmak istemedim.

Asia Vakko Wedding'te satılıyor, St Patrick markası, Pronovias'in bi alt markası olduğu ve biraz kumaş kalitesi farkı olduğunu duymuştum, o yüzden biraz soğuk bakıyodum ama bu bilgi ne kadar doğru onu da bilmiyorum.

Neyse yorumlarınızı bekliyorum, aynı objektifliği sürdürürseniz çok mutlu olurum çünkü beğendiğim başka gelinlikler de var :) Beğenmezseniz üzülmem yani :) Teşekkürler şimdiden :16::16::16:

Tesekkur ederim :16: Pronovias'ın Dırlan modeline benziyor tarif ettigin model, Dırlan aslında askılı bir model ama askılarını cıkarıp straplez yapabiliyorlar (ben askılı halini ustume yakistiramamistim). Asagıya resmi ekledim. Aslında bu modeli de cok guzel buldugum icin baya dusunmustum de, sonra bir modelin askılarını cıkarıp orjinalini bozmak fikri cok hosuma gitmedigi icin uzerinde durmamıstım pek.

Yok canım benim benimki Asia modeli, San patrick marka idi. Seninkine benziyor. Dırlanı bende denedim,askılarını çok beğenmiştim ama tülü bana çok sert gelmişti. Tam bir hayal kırıklığıydı benim için. Birde düğün konseptine çok uymadığı için elemiştim dırlanı. Üzerindeki fotoğrafları eklersen daha sağlıklı yorumlarız, çünkü çok farklı oluyor mankenlerdeki duruşundan.

Bugun Asia'yı denedim Vakko'da :) Kafamdaki modellerden biri oydu. Ekledim fotoğrafları az önce paylaştım. Dırlan'ı da tekrar denedim ama hoşuma gitmedi yine askılı olması tadilat gerekmesi falan, onu ekleyip boşuna kafa karıştırmak istemiyorum. :53:

ben beğenmedim canım.tarzım değil böyle gelinlikler.
senin yerinde olsam başka gelinlikleri denerim.:34:

aynı bu sekilde dusunulmesinden endise ediyorum zaten cunku "tarzım degil" in tam tanımı olabilir bu model. herkesin gözü kapalı begenecegi garanti modeller gibi degil. aynen bu sebepten zaten kamuoyu yoklamasına actim. durust cevabınız ve tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim :16::16::16::16:

Pronovias modeli daha çok beğendim lakin Asia da fena durmamis. San Patrick bana denk gorunmustur her zaman, ikisini de denemiş tim,kalite farkı gözlemlemedim şahsen. Asianın ikinci elini sahibindende gördüm. Iyi durumda ise sırf gidildi diye yarı fiyatına almak akıllıca olabilir.

Ben ikisinin de sizdeki duruşunu beğendim.sade, farklı, asil.üstü dantelli prenses etekli modellerden o kadar fenalık gelmiş ki sırf onun için bile takdir etmek gerekir.öyle bir seçiminiz olsaydı 'sıradan' olurdunuz.düğününüze daha varsa bakmaya devam edebilirsiniz sonuçta 5 bin küsür para az değil.iki modeli kıyaslayacak olursak pronovias daha hoş geldi ama asia da tam üzerinize oturmuş, ikisi de güzel seçimler.

Canım iki gelinlikte çok güzel, hangisini seçersen seç inanki çok güzel olacaksın. Benim yorumunu objektif olarak değerlendirirmisin bilmem:1: tabiki Asia çünkü ben o gelinliğe aşığım :16::16::16:

Öncelikle mutluluklar dilerim. son paylaştığınız ikinci resimdeki gelinliği beğenmedim. Diğer resimdeki ise eh işte bence daha iyisini bulabilirsiniz hatta bulun :1: bekliyorum yeni seçimlerinizi :3:

Son düzenleme:
Tesekkur ederim :16: Pronovias'ın Dırlan modeline benziyor tarif ettigin model, Dırlan aslında askılı bir model ama askılarını cıkarıp straplez yapabiliyorlar (ben askılı halini ustume yakistiramamistim). Asagıya resmi ekledim. Aslında bu modeli de cok guzel buldugum icin baya dusunmustum de, sonra bir modelin askılarını cıkarıp orjinalini bozmak fikri cok hosuma gitmedigi icin uzerinde durmamıstım pek.
Eki Görüntüle 918570 Eki Görüntüle 918571 Eki Görüntüle 918572 Eki Görüntüle 918573

bunun beğendimmmmmmmmmmm:16::16::16::16:

pronovias planeta:
$Slide1.jpg $Slide2.jpg

pronovias octavia:
$Slide3.jpg $Slide4.jpg $Slide5.jpg

pronovias dagen:
$Slide7.jpg $Slide8.jpg

pronovias ocal (internetten buldugum ocal farklı bi model, ya turkiyede straples yapmıslar ya da ben adını yanlıs anladım :) )
$Slide6.jpg

yorumlar icin tekrar tesekkurler öncelikle :) bunlar da denediğim dantelli modellerdi.. pronovias ile ilgili soyle bi sıkıntım var: fotoyu yasak oldugundan uzaktan cektiremedigim icin butunluklu bi foto elde edemiyorum. haliyle fotoda gordugum ile aynada gordugum seyler cok farklı. o yüzden fotolara bakıp karar vermem ya da baskasının foto ile ilgili yaptıgı yorumu dikkate almam daha zorlasıyor. ama yine de bu modellerle ilgili de yorumları paylasırsanız sevinirim.

Pronovias modeli daha çok beğendim lakin Asia da fena durmamis. San Patrick bana denk gorunmustur her zaman, ikisini de denemiş tim,kalite farkı gözlemlemedim şahsen. Asianın ikinci elini sahibindende gördüm. Iyi durumda ise sırf gidildi diye yarı fiyatına almak akıllıca olabilir.

tesekkurler dikkate alıcam :) san patrickte ben de kumas olarak kalite farkı gozlemlemedim. o yuzden olumsuz onyargım yıkıldı gibi. yeni gelinlik modelleri de ekledim bu arada. onları da yorumlarsanız cok mutlu olurum.

Ben ikisinin de sizdeki duruşunu beğendim.sade, farklı, asil.üstü dantelli prenses etekli modellerden o kadar fenalık gelmiş ki sırf onun için bile takdir etmek gerekir.öyle bir seçiminiz olsaydı 'sıradan' olurdunuz.düğününüze daha varsa bakmaya devam edebilirsiniz sonuçta 5 bin küsür para az değil.iki modeli kıyaslayacak olursak pronovias daha hoş geldi ama asia da tam üzerinize oturmuş, ikisi de güzel seçimler.

cok tesekkurler :16: yeni eklediğim modellerle de kıyaslarsanız cok sevinirim :)

Canım iki gelinlikte çok güzel, hangisini seçersen seç inanki çok güzel olacaksın. Benim yorumunu objektif olarak değerlendirirmisin bilmem:1: tabiki Asia çünkü ben o gelinliğe aşığım :16::16::16:

:1::1::1::1: o da objektif sayılır. benim objektif olmayandan kastım begenmedigi halde herkesin kendi zevki sonucta diyerek heves kırmamak icin begendim demek :)

planeta da güzel durmuş ya.bişey dicem pronovias ile vakko aynı mağaza değil mi?:ssz::ssz::ssz::ssz:

Bu ikisi de hoş ancak ben en çok Octavia'yı beğendim üzerinizde de çok güzel durmuş :69: ama duvak daha değişik olmalı bence nasıl olması gerektiğini şu an bilemedim ama :9:

Teşekkür ederim :54: iki dantel (hem üst kısmı dantel hem duvağın kenarı dantel) rahatsız etti beni. Belki tül duvak mı olsa olur ki :26:
Etek kısmı tül çünkü Octavia'nın.

Back