• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pronovias Olanta model gelinlik sizce güzel mi?

sehytak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
26
1
8
34
İstanbul
Kızlar selamlar,

Malumunuz gelinlik seçimi kafa yedirten bir süreç ve kafamda birkaç yerde deneyip beğendiğim modeller var. Pronovias'ın Olanta modelini de Suadiye magazasında denedim. Foto çekimi yasak oldugu icin kendi fotografımı cektiremedim ama internetteki fotograflarının linklerini koyuyorum ve yukluyorum.:53:

Güzel mi değil mi arasında aşırı derecede kararsız kaldığım bu gelinlikte. Sizce nasıl??? Objektif cevaplar verirseniz cok mutlu olurum cunku baska modeller de begendim. Sadece bu modelin güzel olup olmadıgına karar veremiyorum bi türlü :( :18:

fikir verin lütfen :16::16::16:

$OLANTA_D.jpg $OLANTA_A.jpg $91735.jpg $91720.jpg

Son düzenleme:
Benim favorim dantelli modellerdir ama farklı bir bakış açısıyla baktığım zaman gerçekten bu model de güzel, sade..
Ki pronovias zaten, hiç bir modeli hakkında olumsuz birşey duymadım şuana kadar..
Eğer beğendiysen aklında şüphe kalmasın..:31::34:

Benim favorim dantelli modellerdir ama farklı bir bakış açısıyla baktığım zaman gerçekten bu model de güzel, sade..
Ki pronovias zaten, hiç bir modeli hakkında olumsuz birşey duymadım şuana kadar..
Eğer beğendiysen aklında şüphe kalmasın..:31::34:

ben de iste bi yandan da klasik modellerden vazgecersem ilerde keske oyle giyseydim aklımda kaldı der miyim diye cekiniyorum :37:

ben de iste bi yandan da klasik modellerden vazgecersem ilerde keske oyle giyseydim aklımda kaldı der miyim diye cekiniyorum :37:

Bu tamamen beğeniyle alakalı, ben vazgeçemiyorum..
Prenses modeller çıktı, beğendim beğenmedim değil gerçekten hakkını veren modeller gördüğümde beğendim ama kendimi onlar içinde hayal edemedim hiç.. :34:

Pronovias'ın kalitesine şüphe yok :9: Ben de çok beğenirim, özellikle bu tip dantelsiz modellere bayılıyorum. Bu modelin fiyatına ne dediler acaba? Eur da yükseldi, Pronovias fiyatları uçmuştur :50:

Ben koyduğun modeli çok beğendim, laf olsun, gönlün olsun diye söylemiyorum emin ol. Ancak üzerinde nasıl durduğu çok önemli. Hem mankenin boyu zaten uzun, hem de fotoğrafları bir stand üzerinde çekiliyor. Yoksa bir insanda o kadar uzun bacak olamaz :) Stand olmadan, orta boylu birinde o katlar aynı havayı verir mi vermez mi denemek lazım.

Keşke foto çekebilseydin. Ben kendi Pronovias randevumda arada derede her modelin fotoğrafını çektirmiştim gizlice :17: Sonra da katalogdakilerle yanyana koyarak karşılaştırmıştırtık. Valla kimi hiç hayal ettiğim gibi değildi, kötü durdu. Kimi de mankendekinden daha çok yakıştı bana.

Ayy ne uzun yazdım :9: Yani özetle; ben modeli çok beğendim ancak üzerinde görmek lazım :34:

sırt çok açık değilmi gelin biraz masum olmalı bence çok dekolte olmamalı

Ben çok beğendim. Çok güzel bir gelinlik, benim bir tanıdığım Calais gelinliği almıştı, çok benzer bir modeldi. Hareketli halde o etekteki parçalar uçuşuyor filan, daha güzel görünüyor. Tereddüt etmeden seçebilirsiniz. Bir de upuzuuun sade tülden duvak. Tahminim yanlış olmazsa 4küsürlerde bir fiyatı olabilir, ödenecek bir miktar.Öndeki drapeler çapraz bitmeseydi işlemeli bir gelin kemeri de çok yakışırdı bu sadeliğe ama çapraz drapeler kemere olanak sağlamıyor.

Mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
Ben çok beğendim çünkü benim gelinliğimle hemen hemen aynı. Benimkinde sadece uçlarında çiçekler var. Çok beğenerek giydim ben gelinliği umarım sende içine sinen gelinliği giyersin canım.:16:

Ben straplez gelinliğe sıcak bakmıyorum. Düğün sırasında çok sıkıntı oluyor. "Destek var, düşmüyor" diyorlar ama yine de dans, ter kayıyor ve gelinler hep çekiştirmek zorunda kalıyor. Pronovias'ın eminim daha güzel ve kullanışlı modellerini bulabilirsin.

Pronovias'ın kalitesine şüphe yok :9: Ben de çok beğenirim, özellikle bu tip dantelsiz modellere bayılıyorum. Bu modelin fiyatına ne dediler acaba? Eur da yükseldi, Pronovias fiyatları uçmuştur :50:

Ben koyduğun modeli çok beğendim, laf olsun, gönlün olsun diye söylemiyorum emin ol. Ancak üzerinde nasıl durduğu çok önemli. Hem mankenin boyu zaten uzun, hem de fotoğrafları bir stand üzerinde çekiliyor. Yoksa bir insanda o kadar uzun bacak olamaz :) Stand olmadan, orta boylu birinde o katlar aynı havayı verir mi vermez mi denemek lazım.

Keşke foto çekebilseydin. Ben kendi Pronovias randevumda arada derede her modelin fotoğrafını çektirmiştim gizlice :17: Sonra da katalogdakilerle yanyana koyarak karşılaştırmıştırtık. Valla kimi hiç hayal ettiğim gibi değildi, kötü durdu. Kimi de mankendekinden daha çok yakıştı bana.

Ayy ne uzun yazdım :9: Yani özetle; ben modeli çok beğendim ancak üzerinde görmek lazım :34:

canım cok tesekkurler detaylı yorumların icin :16::16::16: sırasıyla cevapliyim. fiyatı 5190 tl, nakitte yuzde 10 indirim var 4800 civarına geliyor.
denedigimde katların durusuyla ilgili olarak boy anlamında sikintili durum hissetmedim. boyum 1.69, topukluyla falan beraber idare etti.

bundan sonraki provamda foto cekinmeye calisicam, o zaman burdan paylasirim bir de oyle yorumlara bakmak istiyorum.
dedigin durumu da vakko weddingte yasadım, orda foto cekinmek serbest, bazıları gercekten katalogla hic alakası olmayan sekilde duruyor, bazıları da katalogta dikkat cekmedigi halde üste giyince güzel bulunan cinsten oluyor.
neyse sozun kısası en yakın zamanda paylasmaya calisicam fotografı :52:

Son düzenleme:
sırt çok açık değilmi gelin biraz masum olmalı bence çok dekolte olmamalı

katlarına odaklanmaktan sırtına hic dikkat etmemisim valla. gelinlikci gezmeye baslamadan once kafamda sırt dekolteli yarım balık bi model vardı. sonra dogru durust sırt dekolteli gelinlik cesidi bulamayınca vazgecmistim o sevdamdan. aslında haklısın masum olmak onemli (ozellikle bu yorumu makyaj kısmında aklımda tutmaya son derece gayret edicem) de ne biliyim sırt dekolteliler de cok guzel duruyor bir yandan :26: zaten genel anlamda kafa yedirtici bir surec. bi yandan masumluk onemli diger yandan sadelik, bir yandan ama bi kere giyicem, ote yandan herkes straplez, beri yandan dantelli guzelken, bir yandan da farklı bisiler mi olsa ki :53::53::53::53:

kafam cok karisik o yüzden zaten genel olarak :emir_bebek:

Ben çok beğendim. Çok güzel bir gelinlik, benim bir tanıdığım Calais gelinliği almıştı, çok benzer bir modeldi. Hareketli halde o etekteki parçalar uçuşuyor filan, daha güzel görünüyor. Tereddüt etmeden seçebilirsiniz. Bir de upuzuuun sade tülden duvak. Tahminim yanlış olmazsa 4küsürlerde bir fiyatı olabilir, ödenecek bir miktar.Öndeki drapeler çapraz bitmeseydi işlemeli bir gelin kemeri de çok yakışırdı bu sadeliğe ama çapraz drapeler kemere olanak sağlamıyor.

Mutluluklar dilerim.

tesekkur ederimm :8: Calais'e internetten baktım çok güzelmiş gerçekten. Hareketli halde etekteki parçaların uçuşması detayı için çok teşekkürler, o hiç aklıma gelmezdi bi de o gözle irdeliyim :28:

Ben çok beğendim çünkü benim gelinliğimle hemen hemen aynı. Benimkinde sadece uçlarında çiçekler var. Çok beğenerek giydim ben gelinliği umarım sende içine sinen gelinliği giyersin canım.:16:

Tesekkur ederim :16: Pronovias'ın Dırlan modeline benziyor tarif ettigin model, Dırlan aslında askılı bir model ama askılarını cıkarıp straplez yapabiliyorlar (ben askılı halini ustume yakistiramamistim). Asagıya resmi ekledim. Aslında bu modeli de cok guzel buldugum icin baya dusunmustum de, sonra bir modelin askılarını cıkarıp orjinalini bozmak fikri cok hosuma gitmedigi icin uzerinde durmamıstım pek.
$dırlan 1.jpg $dırlan 2.jpg $dirlan 3.jpg $dirlan 4.jpg

üst kısmı çok hoş
ama etek kısmı benim tarzım değil:26: buna rağmen kötü durduğunu söyleyemem.

siz beğendiyseniz zaten sorun yok :34:

Ben straplez gelinliğe sıcak bakmıyorum. Düğün sırasında çok sıkıntı oluyor. "Destek var, düşmüyor" diyorlar ama yine de dans, ter kayıyor ve gelinler hep çekiştirmek zorunda kalıyor. Pronovias'ın eminim daha güzel ve kullanışlı modellerini bulabilirsin.

canım piyasadaki straplezler gelinliklerle straplez olmayan gelinliklerin sayısını oranladıgında, o kadar abuk bi oran cıkıyor ki :53:, ben zaten orası soyle burası boyle olsun derken, bi de straplez olmasın kısıtı koyarsam iyce bunaltıcı olabilir karar verme surecim. o yüzden straplez olmasın dusuncesinden vazgecmistim. simdi zaten straplez olanları daha cok begenmeye basladım deneye deneye :1:

Tesekkur ederim :16: Pronovias'ın Dırlan modeline benziyor tarif ettigin model, Dırlan aslında askılı bir model ama askılarını cıkarıp straplez yapabiliyorlar (ben askılı halini ustume yakistiramamistim). Asagıya resmi ekledim. Aslında bu modeli de cok guzel buldugum icin baya dusunmustum de, sonra bir modelin askılarını cıkarıp orjinalini bozmak fikri cok hosuma gitmedigi icin uzerinde durmamıstım pek.

Yok canım benim benimki Asia modeli, San patrick marka idi. Seninkine benziyor. Dırlanı bende denedim,askılarını çok beğenmiştim ama tülü bana çok sert gelmişti. Tam bir hayal kırıklığıydı benim için. Birde düğün konseptine çok uymadığı için elemiştim dırlanı. Üzerindeki fotoğrafları eklersen daha sağlıklı yorumlarız, çünkü çok farklı oluyor mankenlerdeki duruşundan.

Back