Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

merhaba arkadaşlar benimde prolaktınım 58 çıktı çok üzüldüm daha doktoruma gidemedim sadece test sonuçlarımı aldım anladığım kadarıyla sınır 24müş araştırdım gebeliğe engelmiş henüz ilk denememizde malesef gebelik oluşmadı ve doktora gttm iyi ki erken gtmişim. aylarca bekleyıp daha da üzülecektim umarım herkes hamiş haberlerini alır. geçmiş olsun hepinize

erkenden öğrenmen çokk iyi olmuş..
evet prolaktin lanet bişey.. gebeliğe engel,adet düzensizliği yapıyo + bazı kişilerde de göğüsten süt/sıvı geliyo..
tedavisi ilaç zaten,dostinex en iyisi etkilisi..
sınır değer 26 cnm,şu an bende kullanıyorum,benim değer 32 çıktı..ikinci defa yükseldi bide
ama bian önce doktora git,ilaca başla

merhaba. soğan kürü prolaktine etki ediyor mu bilmiyorum, öyle birşey okumadım ama incir kürü yapma. prolaktini yükseltiyor. benim de hormonlarım normal, ama ultrasonda yumurtalıklarımda kistler görünüyor. ben de adet dönemimde sonra yeni bor doktora gideceğim, bunu da detaylı soracağım. burda öğrendiklerimi paylaşacağım sizlerle. Allah yardımcın olsun, tez zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle.

teşekkürler tatlım cevap verdiğin için Allah herkese acil şifalar versin

kızlar dün doktorum bana defalarca stres yapma, stres yapma, stres yapma dedi. belkide biraz rahat olmak lazım hayırlı bi zamanda hayırlısıyla bebişler verecektir rabbim üzülmemek elde olmuyor ama herşey Allahtandır. Derdi veren dermanıda verir inşallah. :16:

kızlar dün doktorum bana defalarca stres yapma, stres yapma, stres yapma dedi. belkide biraz rahat olmak lazım hayırlı bi zamanda hayırlısıyla bebişler verecektir rabbim üzülmemek elde olmuyor ama herşey Allahtandır. Derdi veren dermanıda verir inşallah. :16:

merhaba arkadaşlar benimde prolaktınım 58 çıktı çok üzüldüm daha doktoruma gidemedim sadece test sonuçlarımı aldım anladığım kadarıyla sınır 24müş araştırdım gebeliğe engelmiş henüz ilk denememizde malesef gebelik oluşmadı ve doktora gttm iyi ki erken gtmişim. aylarca bekleyıp daha da üzülecektim umarım herkes hamiş haberlerini alır. geçmiş olsun hepinize

arkadaşlar ikinize de geçmiş olsun. ikiniz de doktor kontrolündesiniz ne iyi ki, prolaktininiz de çok yüksek değil. doktor gerekli gördüğü dozda dostinex verebilir size, ama bu çok etkili bir ilaç, çok kısa sürede değerinizin normal sınırlar içine ineceğine inanıyorum. ben de ilk çok üzülmüş ve korkmuştum, ama burda daha deneyimli arkadaşların bilgilendirmesi ve desteği sayesinde kısa sürede kabullendim durumu. benim bile 1 ayda 145ten 42ye düştü prolaktinim. mart başı yeniden tahlil yaptıracağım. inşallah başka sorun çıkmaz, prolaktin kolayca düşer ve yakın zamanda hamile kalırsınız. hepimüz güzel haberleri veririz yakında umarım :)

erkenden öğrenmen çokk iyi olmuş..
evet prolaktin lanet bişey.. gebeliğe engel,adet düzensizliği yapıyo + bazı kişilerde de göğüsten süt/sıvı geliyo..
tedavisi ilaç zaten,dostinex en iyisi etkilisi..
sınır değer 26 cnm,şu an bende kullanıyorum,benim değer 32 çıktı..ikinci defa yükseldi bide
ama bian önce doktora git,ilaca başla

gdicem canım bir an önce başlayalım kı vakıt kaybı olmasın bende süt gelmesi ağrı sancı adet düzensizliği gibi şeyler yok hiç bir belirti yaşamadım ama varmış işte hayırlısı

arkadaşlar ikinize de geçmiş olsun. ikiniz de doktor kontrolündesiniz ne iyi ki, prolaktininiz de çok yüksek değil. doktor gerekli gördüğü dozda dostinex verebilir size, ama bu çok etkili bir ilaç, çok kısa sürede değerinizin normal sınırlar içine ineceğine inanıyorum. ben de ilk çok üzülmüş ve korkmuştum, ama burda daha deneyimli arkadaşların bilgilendirmesi ve desteği sayesinde kısa sürede kabullendim durumu. benim bile 1 ayda 145ten 42ye düştü prolaktinim. mart başı yeniden tahlil yaptıracağım. inşallah başka sorun çıkmaz, prolaktin kolayca düşer ve yakın zamanda hamile kalırsınız. hepimüz güzel haberleri veririz yakında umarım :)

teşekkür edrim arkadaşım inşallah bir an önce sağlığımıza kavuşuruz hepmiz sanada geçmiş olsun

arkadşlar ben de pkolyum ve prolktinim 52 çıktı en son. dostinexe başladım.. adetlerim hep gecikirdi 2-3 ayda bir olurum...acaba dostinex düzenler mi? bi de 6 aydır bebiş denioruz olmuo :ssz: daha doğrusu 6 aydır evliyim hiç korunmadık..
gecmiş olsun kardeşş :9: yakaladım senii :1:

hahaha e canım bizim konumuzda soğan kürünü uygulayan ve en çok bilgisi olan sensin diye öyle dedim. bak baklavacım da aynını söylemiş, sen bebişim soğandan olacak demiştin :) olsun bebecik de nereden isterse olsun. bebiş geldikten sonra sen de meşhur olursun, noolmuş? :)))
ya ama gerçekten soğan mucisesine inanıyrm ama sanırım abarttğmı düşünüyonuz:1:audry diye yeni bi arkadaşımız da pcoluymuş ona da soğanı tavsiye edecktm ama sen ve baklavam yine takılırsnz diye bişey yazmdm.siz ona yazın soğan kürü kullansn diye:66:

ya ama gerçekten soğan mucisesine inanıyrm ama sanırım abarttğmı düşünüyonuz:1:audry diye yeni bi arkadaşımız da pcoluymuş ona da soğanı tavsiye edecktm ama sen ve baklavam yine takılırsnz diye bişey yazmdm.siz ona yazın soğan kürü kullansn diye:66:

takılıyoruz ama dalga maksatlı filan değil.
ben o cümleyi kurarken kesinlikle dalga maksatlı yazmadım onu belirtiyim.
yoksa bizde duyduk bir çok arkadaş soğan kürü yardımıyla hamile kalmış.inanıyoruz onlara da sana da merak etme.
sadece bu konuda pkolu olup soğan kürü kullanan şuan sen varsın.bu yüzden bu gibi durumlarda sana havale ediyoruz.biz daha kullanmadığımız için.
sevgiler...:34:

prolaktini düşüp hamile kalan var mı aranızda... benim de 3 hafta önce prolaktinim 67 çıktı.. dostinex verdi doktor gebelik testi pozitif çıkana kadar kullanacaksın dedi ancak ilacın içinde ilacı kullanırken korunun hatta ialcı bıraktıktan sonraki 1 ayda korunun diyor kafam çok karıştı :(((((

İyi akşamlar;
Benimde prolaktinle başım dertte ve dostinex kullananlardan biriyim...
Yaklaşık 1,5 hafta oldu bu ilacı kullanalı.kullanmada önce doktorum gebelik testi istedi.yapıldığında 0 değerinde çıktı.
Birçok forumda okuduğum kadarıyla ilaç yüzünden bazen düşükler meydana geliyormuş.bu yüzdende hamilelik oluşursa diye korkudan her hafta gebelik testi yaptırmayı düşündüm.bu pazartesi yaptırdım ve hcg sonucum: 1,77 yükseldiğini gördüm.normalde hamilelik için yeterli değildi ama doktorum eğer varsa ilk haftalarda düşük daha sonrada yükseliceğini söyledi.adetim şimdilik 1 gün gecikti ve bebek şayet varsa ilaca devam edip etmemeyi düşünüyorum.ne yapmam gerektiğini bilemiyorum dr biraz daha beklememi ve ilaca devam etmemi söyledi.kafam iyice karıştı.yardımlarınızı bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER...

iyi akşamlar..doktorunuz dostinex ile ilgili birşey dedi mi hamilelik varsa etkiyile ilgili..???

Doktorum ilk önce adet düzenimi sordu sanırım bu olay bu hastalıkla çok ilgili.benim bu ay dışında hiç olmadı.o yüzdende korunmazsam hemen hamile kalabileceğimi ve dikkat etmem gerektiğini söyledi.daha sonra başka bir doktora daha danışmak istedik ve dr birşey olmayacağini yanliz hamilelik oluşursa erken müdahale etmemiz gerektiğini belirtti.ben iki doktordanda birşey anlıyamadım.hangisi doğru bilemedim... Birde bu doksinex adet gecikmesi yapıyor mu?bu konu hakkında bilginiz var mı?

soğan kürü akıntıya da çok iyi geliyo.içini süper bi şekilde herşeyden temizliyo.adetliysen hemen başla .günde iki kez sabah akşam aç karna .bildiğimiz bir yemeklik soğanı dilimleyip 1.5 bardak sıcak suya atıp 5-7 dk falan kaynat.ılıktan biraz sıcak iç.ben bu sayede hamile kalmştm ama düşük oldu.şu an adetliyim ve uyguluyorum.adetimin 5.günü klomeni de başlicm.klomen+soğan kürü muhteşem sonuçlar veriyo bende.pcoluyum ben senin sorunun tam olark ne?msjımı yanıtlarsan alıntı ile birlikte yanıtla ki göreyim yardımcı olablrsem ne mutlu bana...

bende de pcoluyum ve prolaktinim biraz yüksekmiş ama şimdiye kadar gittigim her doktor kistin küçük hormonların ii olur dedi ama tık yok bende yeni bir doktor buldum adetimi bekliyorum cnm tahlilleri yeniden yapacaz ama bu ara bitki ilacına başlıyorum isvişreden ital edilen tamamen dogal doktor tavsiyelive doktor yönlendiriyor tüm sorunlarımı anlattım ona göre kür ayarladı ben memnun kalırsam burda sizinle paylaşacam siparişini verdik gelecek ilaçlar bakalım hayırlısı birde bende kaygı bozuklugu tehşisi koymuştu doktor paxsera diye bir ilaç içiyordum gebe kalırsan bırakırız demişti doktor başta psikolojik başlayacaz sonrada gebeligi ele alacaz tahlillerimi götürdüm ve bir tedavi pogramı belirledik ama inan kadının anlatlıklarını dinledilçe dudagım uçukladı diyebilirim hemde bnm arkadaşım başka sorunları için kullanıyor maşallah kadın yeniden dogmuş gibi oldu bende onu görünce niyetlendim bakalım hayırlısı diger ilaçlardan ne fayda gördük birde bunu deniyecem inş ii olur cnm rabbim işimizi denk getirsin gelişmeleri sizinle paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum hiç birşey boşuna degil muhakkak rabbim biryerden şifayı verecek

takılıyoruz ama dalga maksatlı filan değil.
ben o cümleyi kurarken kesinlikle dalga maksatlı yazmadım onu belirtiyim.
yoksa bizde duyduk bir çok arkadaş soğan kürü yardımıyla hamile kalmış.inanıyoruz onlara da sana da merak etme.
sadece bu konuda pkolu olup soğan kürü kullanan şuan sen varsın.bu yüzden bu gibi durumlarda sana havale ediyoruz.biz daha kullanmadığımız için.sevgiler...:34:

potipotocum, aynen baklavanın dediklerine katılıyorum canım. sadece şaka yaptık biz ama yalnız sen değil birçok kişiden duydum soğan kürü yumurtlamayı destekliyor diye. yani biz sana inanıyoruz, ama denemediğimiz için bir arkadaş sorunca potipoto soğan uzmanı, o cevaplasın diye takılmıştım sana :) biz daha klomen vs. kullanmadık zaten canım, kullanır da etkisini göremezsek, ben bir dönem doktoruma sorup deneyebilirim soğan kürünü. çünkü herkese iyi gelmeyebiliyor. ama sana etkisi varmış, inşallah bu ay bebişin sana gelir :16: :38:

prolaktini düşüp hamile kalan var mı aranızda... benim de 3 hafta önce prolaktinim 67 çıktı.. dostinex verdi doktor gebelik testi pozitif çıkana kadar kullanacaksın dedi ancak ilacın içinde ilacı kullanırken korunun hatta ialcı bıraktıktan sonraki 1 ayda korunun diyor kafam çok karıştı :(((((

merhaba. önceki sayfalarda bunu epey detaylı konuşmuştuk, çünkü ben dahil birçok arkadaşımda bu soru vardı. istersen onları okuyabilirsin. ben kendi adıma ceap vereyim, bence doktorun söylediğini rahatça uygulayabilirsin. dostinex'in kanıtlanmış kötü bir etkisi yokmuş, ama ilaç firması yeterince bilimsel araştırma yapılmadığı için bunu prospektüsüne yazmış. kullanmazsan herhangi bir zaman prolaktinin yine yükselebilir ve bu gebeliğe engel, doktor kontrolündesin zaten canım, endişe etme.

Son düzenleme:
İyi akşamlar;
Benimde prolaktinle başım dertte ve dostinex kullananlardan biriyim...
Yaklaşık 1,5 hafta oldu bu ilacı kullanalı.kullanmada önce doktorum gebelik testi istedi.yapıldığında 0 değerinde çıktı.
Birçok forumda okuduğum kadarıyla ilaç yüzünden bazen düşükler meydana geliyormuş.bu yüzdende hamilelik oluşursa diye korkudan her hafta gebelik testi yaptırmayı düşündüm.bu pazartesi yaptırdım ve hcg sonucum: 1,77 yükseldiğini gördüm.normalde hamilelik için yeterli değildi ama doktorum eğer varsa ilk haftalarda düşük daha sonrada yükseliceğini söyledi.adetim şimdilik 1 gün gecikti ve bebek şayet varsa ilaca devam edip etmemeyi düşünüyorum.ne yapmam gerektiğini bilemiyorum dr biraz daha beklememi ve ilaca devam etmemi söyledi.kafam iyice karıştı.yardımlarınızı bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER...

gebelik var denilebilmesi için en az bhcg 5 olması gerek diye biliyorum ben. adetin 1 gün gecikmişse, 1.77 hamilelik için çok çok düşük bir değerdir. yeniden test yapıp doktorun hamilelik var diyene kadar dostinex'e rahatlıkla devam edebilirsin bence.

Doktorum ilk önce adet düzenimi sordu sanırım bu olay bu hastalıkla çok ilgili.benim bu ay dışında hiç olmadı.o yüzdende korunmazsam hemen hamile kalabileceğimi ve dikkat etmem gerektiğini söyledi.daha sonra başka bir doktora daha danışmak istedik ve dr birşey olmayacağini yanliz hamilelik oluşursa erken müdahale etmemiz gerektiğini belirtti.ben iki doktordanda birşey anlıyamadım.hangisi doğru bilemedim... Birde bu doksinex adet gecikmesi yapıyor mu?bu konu hakkında bilginiz var mı?

benim dostinex içtiğim ilk ay adetim 5 gün gecikti. dostinex'le ilgili midir bilmiyorum, doktora gitmiştim gebelik testi negatif olduğu için adet olana kadar bekle demişti. bu ay 2. ayım dostinex'le, bu ay adetim nasıl gelecek ben de merak ediyorum.

merhaba. önceki sayfalarda bunu epey detaylı konuşmuştuk, çünkü ben dahil birçok arkadaşımda bu soru vardı. istersen onları okuyabilirsin. ben kendi adıma ceap vereyim, bence doktorun söylediğini rahatça uygulayabilirsin. dostinex'in kanıtlanmış kötü bir etkisi yokmuş, ama ilaç firması yeterince bilimsel araştırma yapılmadığı için bunu prospektüsüne yazmış. kullanmazsan herhangi bir zaman prolaktinin yine yükselebilir ve bu gebeliğe engel, doktor kontrolündesin zaten canım, endişe etme.

Çok teşekkürler şuan için ilaçla ilgili içimi rahatlattınız.hamilelik şayet var ise dr dediğini yapmak ozaman en doğrusu...

gebelik var denilebilmesi için en az bhcg 5 olması gerek diye biliyorum ben. adetin 1 gün gecikmişse, 1.77 hamilelik için çok çok düşük bir değerdir. yeniden test yapıp doktorun hamilelik var diyene kadar dostinex'e rahatlıkla devam edebilirsin bence.

Çok teşekkür öncelikle... Bhcg yi pazartesi yaptırdım normalde adetim çok düzenlidir ve ilk defa gecikiyor.dr da zaten yokta diyemiyorum varda hamilelik dedi o yüzden adetini bekle gecikirse tekrar gel demişti.bu arada hamilelikte ilk hafta bhsgnin düşük çıkabileceğini ve hergün artıcağını duymuştum.umarım Allah nasip eder...

Back