ay hiç sorma yaaa naptıysam uykum gelmdisende mi uyanıksınne işin var bu saatte kızz uykun mu kaçtı
ben doktora gittim 4 ay hiç birşey yapmadı.insanlıktan bi haber... daha fazla kötü konuşup günahını almak istemiyorum da anladın sen onu
bizdede tam tersi.eşim çocuklardan pek hoşlanmaz.tabi kendi çocuğu olursa bambaşka olur.
ben çok severim çocukları.çok da iyi anlaşırım.ay yawrularım benim ya..... yiğenlerimi özledimmmmmm:2:
ay bende de çoook yeğen var diye mi acaba çocukları sevmiyormsende mi uyanıksınne işin var bu saatte kızz uykun mu kaçtı
ben doktora gittim 4 ay hiç birşey yapmadı.insanlıktan bi haber... daha fazla kötü konuşup günahını almak istemiyorum da anladın sen onu
bizdede tam tersi.eşim çocuklardan pek hoşlanmaz.tabi kendi çocuğu olursa bambaşka olur.
ben çok severim çocukları.çok da iyi anlaşırım.ay yawrularım benim ya..... yiğenlerimi özledimmmmmm:2:
e canım doktor sorunun ne diye bişey demedi mi?benim sorunum pco yumurtalıkrm çalşmyosende mi uyanıksınne işin var bu saatte kızz uykun mu kaçtı
ay bende de çoook yeğen var diye mi acaba çocukları sevmiyormama eşim de ölüyo çocuk içn
allahın zoruna gtmesin ama ben ilgi duymuyrm çocuklara:26:hatta acaba diyorum anne olrsam sevebileck miyim çocuğumu onu da blmyrmbendede çok yeğen var ama ben hala seviyorum ....
e canım doktor sorunun ne diye bişey demedi mi?benim sorunum pco yumurtalıkrm çalşmyo
ay canım sen de tıpkı benburda yazmıştım da geçmişte kaldı.
neyse..
bi daha yazarım..
pkoluyum bende söylemiştim.
bende senin gibi kendi kendime regli olmuyorum.
prolaktinle savaşıyorum.hipofizdeki mikroadenom prolaktini yükseltiyor.
ben bakarken memlekette bir doktora gidiyordum.o herşeyimi biliyordu.evlenincede bi kaç kez gittim memlekete gittiğimde.çocuk isteyince yaşadığın şehirde doktor bulman gerekiyor dedi.klomen tedavisi önerdi.
bende burda prolaktini düşürdükten sonra doktor aradım burda.bi kaç doktora gittim.en son bunda kaldım.sorunlarımı söyledim.progestan verip salladı.bir kere tahlilden başka bişey yapmadı.4.ay bu ay.
4. ay diyorum ama doktora gidecek değilim daha.en son çok sinir olmuştum. neyse işte böyle çok detaya girmedim ama yinede uzun oldu
ay canım sen de tıpkı benpeki sen klomen kullandğn zamanlar hiç kis yaptı mı?
ay canım sen de tıpkı benpeki sen klomen kullandğn zamanlar hiç kis yaptı mı?
sakın kullanma progestanı.bi yarım saat geç kullandn mı ,ya illaki insan unutr yani ama adet olysn yaya hu bana hiç bir tedavi uygulamadı ki.progestan verip salladı...
klomen filan vermedi
sakın kullanma progestanı.bi yarım saat geç kullandn mı ,ya illaki insan unutr yani ama adet olysn ya
e canım demek ki benim hormonlar çürük ötesi bişeykullandım bile.bu 4.ay
genelde 6 saatte bir içiyorum ben.
ama bi kaç saat unutsam bile hemen gelmiyor.
bu arada bulamadım seni.
e canım demek ki benim hormonlar çürük ötesi bişeyyarım saat geç aldm mı benim başlrdı regl
Potipotocugum ve baklavam, inşallah önümüzdeki ay sonuc alırsınız canlarım. Ben Eylül 2012de evlendim, bana bile baskı yapılıyor. Sadece annem ve babam hicbirsey söylemiyor, çünkü onlar durumumu biliyor üzmek istemiyorlar. İnsanlar cok duyarsız, bizim yerimizde olan sorularla bunaltilan kac kadın vardır. Ben kendim cok istiyorum bebis, o yüzden yorum gelince üzülüyorum. İnşallah Rabbim bu yıl hepimizin yüzüne gülecek. Sağlıklı sıhhatli evlatlar verecek, geç olsun da güç olmasın canlarım. Sizleri seviyorum :)))
güzel dileklerine "AMİİİN"diyorum.topidikim çok tşk güzel dileklerin için canımsınPotipotocugum ve baklavam, inşallah önümüzdeki ay sonuc alırsınız canlarım. Ben Eylül 2012de evlendim, bana bile baskı yapılıyor. Sadece annem ve babam hicbirsey söylemiyor, çünkü onlar durumumu biliyor üzmek istemiyorlar. İnsanlar cok duyarsız, bizim yerimizde olan sorularla bunaltilan kac kadın vardır. Ben kendim cok istiyorum bebis, o yüzden yorum gelince üzülüyorum. İnşallah Rabbim bu yıl hepimizin yüzüne gülecek. Sağlıklı sıhhatli evlatlar verecek, geç olsun da güç olmasın canlarım. Sizleri seviyorum :)))
baklavacım canım üzülmebu arada an itibariyle kırmızılar teşrif etti
umudum yok demiştim ama çok çalışınca içten içe umud etmiş üzülmüşüm
hı bir de o doktoru da Allaha havale ediyorum.inşallah o da böyle beklemek zorunda kalır da başka hastalarına böyle yapmaz...
Allah bildiği gibi yapsın...
aramıza hoşgeldinbanada yardımcı olun arkadaşlar siz hep kanka olmuşsunuz ya biz ne olcaz bir seneden fazladır korunmuyorum ama tedaviye yeni başladık doktor direk klomen verdi meger prolaktinim yüksekmiş üç tane yumurtam oluştu ama kırmızıyı bende gördüm neyse sonuç olarak bu ay doktor degişikligi nedeniyle ilaç kullanmadım ama doktor ilaçtan dedi ama bn tecrübeli olarak size sorayım dedim ilaç içtigim ay sadece birbuçuk gün kadar kırmızı geldi sonra on gün siyah leke geldi doktor kan tahlili yaptı ama bişey yok dedi şuanda çok halsizim ve ayakta uyuyorum nedenini bileniniz varmı birde kırmızıdan önce ve sonra acayip sancım oldu bu normal mi çok merak ediyorum siteye üye olunca gördümkü herkes aynı durumdan muzdarip oysa çevremde hiç yok denecek kadar az böyle sorun yaşayan herkes kocası üstüne ceket atsa hamile kalıyor oysa bu sıkıntıyı yaşamayan bilemez birde demezlermi istemeden oldu uyuz oluyorum haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?