- 19 Kasım 2009
- 7.803
- 0
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
cnm ilaç sorununu çözer en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmmm saoll istiyen herkesee inşallahhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ilaç sorununu çözer en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
Arkadaşlar 2 ay önce prolaktinim 47 idi fsh 10 dr um kesinlikle tüp bebek dedi ama ben şimdi doğal yollarla hamileyim.darısı hepinizin başına inş...
Arkadaşlar 2 ay önce prolaktinim 47 idi fsh 10 dr um kesinlikle tüp bebek dedi ama ben şimdi doğal yollarla hamileyim.darısı hepinizin başına inş...
hayırlı olsun gebeliğin. bende 3.5 aylık hamileyim hamilelikten iki ay önce benimde prolaktinim yüksekti ama doktorum öyle tüp bebek falan demedi moralimi bozmadı yani iki ay dostinex kullandım. sonuç.... 3.5 aylık hamileyimmm çok mutluyum. prolaktini yüksek olanlar korkmayın bence ilaçla düzeliyor . allah beter rahatsızlıklardan korusun hepimizi
ya kızlar bu prolaktinin belirtisi nedir ki,biri anlatabilir mi bana,,,,
benim prolaktin sıfırlandı doktor bu ay büyük ihtimal hamile kalırsın dedi ama malesef bu ayda kalamadım:2:
bence moralini yüksek tut prolaktin seviyesi normale gelince hamile kalınır çünkü benim öyle oldu inşallah kalırsın çünkü allah kullarını ummadıkları bir anda mutlu ediyor umarım sende bu kişilerden olursun
merhaba kızlar benimde prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullanıyorum yarın son gün biticek artık dr banada bebeğine engel dedi ilaçtan sonra kalırsın dedi ama ialcı kullanmaya basladıktan sonra muayeneye cagırdı ama yumurtam gelişmemiş bu ayda klomen yazdı aranızda benim gibi olan war mı ???
merhaba değerlerin normale geldiyse sanırım aldığın o ilaç yumurtlamanı hızlandıracak dr onun için vermiş olmalı allah yardımcın olsun