- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
teşekkürler bugün yine doktora gittim ve prolaktinim düşmüş 1.36 olmuş doktorum biraz sabırlı ol ve bekle dedi:))cok sevindim ama sabredemiyorum işte bende aranızda hamile kalan yokmu??*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde prolaktinim 31 di dostinex kullanıyorum dr düşünce kalırsın hamile dedi inş düşer
arkadaşlar siteye yeni katıldım ve ınanın kimseyle konuşmadıgım cogu seyi ogrendim.ya benım de prolaktinim 72 cıktı.dostınex kullanıyorum.ancak benım adetim çok düzenli 26 günü aşmaz.doktor yumurtlamam içinde çok güzel dyor.5 ay önce de gitmiştim herşey normal olunca hormon esti bile yapılmadı.doktorumda çok şaşkın.içinizde böyle olan var mı.bıre hayıt suyu ne acaba nrden alınıyor?:84:
benimde prolaktinim 31 di dostinex kullanıyorum dr düşünce kalırsın hamile dedi inş düşer
tatlım 35 in altına pek ilaç vermiyorlar demişti drum benimkide 35 çıktı
cnmmmm merhabaaaa benimkidee 22 çıktıııı ve doktorr banada dıstınex mıdırr nedırrr onu verdiiiii haftadaa 2 kere yarım kullanıcak 2 haftada bitiyooo ama doktorun tutumuu hiç iyi deildii geri kalanların hepsii normal ama bu prolaktin 22 çıkmış diee bana dedikii hormonlarında ii deil dediiii offff deli olucAm yaaa:84::84::84::84::84:
tatlım bu hormon en küçük stresle çıkabilyor tekrar baktır ondan sonra ilaç kullan derim
cnmm ilaçççç kullanmayaaa başladımm bileeeee çokk saollllllllll kısmet artık