- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
AMİN CANIM SAĞOL:)him anladim ozaman zor tabi. ama olsun insallah Allah en yakin zamanda sana ve isteyen herkeze saglikli hayirli bebisler nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN CANIM SAĞOL:)him anladim ozaman zor tabi. ama olsun insallah Allah en yakin zamanda sana ve isteyen herkeze saglikli hayirli bebisler nasip etsin.
canım ara ara ölçürtüdüğümde hep o değerlerde. dostinex verdi haftada iki kere iç ve yarım iç dedi.6 yıldır evliyim 6 yıldır istiyorum tüp denemesi oldu ama başarısız oldu. tek tüpüm var ara ara bu prolaktinide yüksek çıkıyor....merhaba canım normalin biraz üstü ilaç verdimi doktorun ilaç ile 1 ay da hemen düşüyo. TABİ STRES DE YAPMAMAN lazım ne kadardır evlisin ne zamandr bebek istiyorsun:)
ayy canım darışı başımıza inşllh yaaaOhoo o da bisey mi benim 677 cikti prolaktinim :) dostinex kullandim 1 kutu dustu. Ve dostinexten 2 ay sonra hamile kaldim cok sukur :)
Canım hormonları düzene sokmak için aslan pençesi yada hayt suyu kullanabilirsin hem hayt hamillği kolaylaştırıyormuş. RABBİM OL DİYCEK VE OLUVERECEK tabi herşey nasip kısmet. İNŞALLAH BİZLER DE KAWUŞURUZ TEZ ZAMADA YAWRUCUKLARAcanım ara ara ölçürtüdüğümde hep o değerlerde. dostinex verdi haftada iki kere iç ve yarım iç dedi.6 yıldır evliyim 6 yıldır istiyorum tüp denemesi oldu ama başarısız oldu. tek tüpüm var ara ara bu prolaktinide yüksek çıkıyor....
ayy canım darışı başımıza inşllh yaaa
canım geçmiş olsun soğan kürü aslan pençesi ve sonra incir kürünü yap..ikisi bir arada olmazz sabırlı oll sıra ile uygula ilk ay soğan sonra aslan pençesi sonra da incir kürü..Arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim, ilk 21 ay bebek istemedik. Sonra büyük bir arzuyla beklemeye başladı. Ancak 5 ay korunmamamıza ve hamile kalınabilecek günlere denk getirmemize rağmen bebeğim olmadı. En son dün doktora gittim.
Maalesef hem çikolata kisti var hem de fsh 14, 5 çıktı. İnanın dünyam karardı.
Aranızda bu ikisini de barındırıp ya da birinden biri olup da hamile kalabilen oldu mu?
Bugün itibariyle soğan kürüne başlayacağım. Sizce soğan kürü ve aslanpençesi kürünü aynı anda uygulayabilir miyim? Soğan kürünü bitirince de incir kürünü denemeyi düşünüyorum. İncirle aslan pençesini aynı anda yapabilir miyim?
Allah'ım yardımcımız olsun, ümit kesmek istemiyorum. Ne olur bu konularda deneyimlerinize ve iyi haberlerinize ihtiyacım var
Merhaba biliyorum yaziniz cok eski belkide su anda sagliginiza kavustunuz ama yinede yazmak istedim! Benimde prolakinim cok yuksekti hatta MR cekildi hipofiz bezimde 5 mm mikroadenom cikti! Dostinex kullandim prolaktinimin degeri düssün diye,doktorum su anda cocuk sahibi olmamin imkansiz oldugunu söyledi dünyam yikildi o yüzden korunmadim zaten bebegim olmicak diye ama Rabbim öyle büyükki hep dua ettim ve dostinex kullanirken hamileMerhaba arkadaşlar bende 4 ay önce düşük yaptım daha sonra bir çok kez devlet hastanesinde muayene oldum hep farklı şeyler söylediler. Bugün bazı şikayetlerim nedeniyle özel hastaneye gittim ve daha önce hiç yapılmayan hormon testi yapıldı. prolaktin degerim yüksek çıktı ve bunum gebeliğe engel olduğunu öğrendim. Gerçekten moral bozucu bi durum. Umarım en kısa sürede normale döner değerlerimiz.
Merhaba biliyorum yaziniz cok eski belkide su anda sagliginiza kavustunuz ama yinede yazmak istedim! Benimde prolakinim cok yuksekti hatta MR cekildi hipofiz bezimde 5 mm mikroadenom cikti! Dostinex kullandim prolaktinimin degeri düssün diye,doktorum su anda cocuk sahibi olmamin imkansiz oldugunu söyledi dünyam yikildi o yüzden korunmadim zaten bebegim olmicak diye ama Rabbim öyle büyükki hep dua ettim ve dostinex kullanirken hamile
Kaldim! Su anda hapi biraktim ve 9 haftalik hamileyim simdilik hersey yolunda,diyecegim su ki Allahtan ümidini asla kesme cünkü hastalikt sifada Allahtan...
Merhaba biliyorum yaziniz cok eski belkide su anda sagliginiza kavustunuz ama yinede yazmak istedim! Benimde prolakinim cok yuksekti hatta MR cekildi hipofiz bezimde 5 mm mikroadenom cikti! Dostinex kullandim prolaktinimin degeri düssün diye,doktorum su anda cocuk sahibi olmamin imkansiz oldugunu söyledi dünyam yikildi o yüzden korunmadim zaten bebegim olmicak diye ama Rabbim öyle büyükki hep dua ettim ve dostinex kullanirken hamile
Kaldim! Su anda hapi biraktim ve 9 haftalik hamileyim simdilik hersey yolunda,diyecegim su ki Allahtan ümidini asla kesme cünkü hastalikt sifada Allahtan...
Allah razi olsun kardesim... Rabbim insAllah sanada tez zamanda güzel haberi verir sadece biraz sabir ve en önemli kalpten dua asla umudunu kaybetme doktorlar degil Allah bilir! SevgilerimleOncelikle hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) canım benim değerim düştü ama olmadı hala bu ay aşılama yaptırıyorum umarım iyi sonuç alırım :)
Benimde 46 çıktı doktor dostineks verdi haftada 1tane içtim iki hafta kullanmama rağmen 2.75e düştü.Ben 3.haftada bi tane içip bıraktım. Hapı kullanırken hiç korunmadimçok soru sordum kusura bakmayın ama endişeliyim prolaktinim 52 çıktı da.
Beni de yazabilirsiniz canımlisteye katılmak isteyenler buyursun