Evet inşallah düşmüştür eğer hala aynısı başka yerler denicem mecburBen de sizin gibi önce devlette gitmiştim doktor yüzüme bile bakmadı sonradan araştırma hastanesinde bi profesöre göründüm onlar daha çok ilgilendi. Bulunduğunuz yerde araştırma hastanesi varsa bi şansınızı deneyin bence.Bizde erkek faktörlü sorun var gibi. Birkaç gün sonra aile hekiminde de baktırın prolaktini belki düşmüştür .
Canım bulunduğum yer küçük bir kasaba. Sadece devlet hastanesi var. Haziran ayında da doğuya tayinimiz var. Burda gitsem iyi olacak doğudaki şartlar nasıl olur bilemiyorum. Ama başka doktora giderim bu sefer olmadı özeleBen de sizin gibi önce devlette gitmiştim doktor yüzüme bile bakmadı sonradan araştırma hastanesinde bi profesöre göründüm onlar daha çok ilgilendi. Bulunduğunuz yerde araştırma hastanesi varsa bi şansınızı deneyin bence.Bizde erkek faktörlü sorun var gibi. Birkaç gün sonra aile hekiminde de baktırın prolaktini belki düşmüştür .
Ben de sizin gibi önce devlette gitmiştim doktor yüzüme bile bakmadı sonradan araştırma hastanesinde bi profesöre göründüm onlar daha çok ilgilendi. Bulunduğunuz yerde araştırma hastanesi varsa bi şansınızı deneyin bence.Bizde erkek faktörlü sorun var gibi. Birkaç gün sonra aile hekiminde de baktırın prolaktini belki düşmüş
İnşallah hamilesinizdir. Canınızı sıkmak istemem ama ben o kadar çok kafaya taktım ki bir ara hamilelik belirtileri çıktı. Rüyamda gördüm hamile olduğumu. Bir sürü çocuğa işaret eden şeyler gördüm. Ne bileyim insan çok kafaya takınca sonra regl olunca da canı sıkılıyor. Hüngür hüngür ağladıgim çok zaman oldu inan. O yüzden çok kafaya takma. Bu süreçte çok dikkat et ani hareketler yapma. Bol bol dua et inşallah bebiş haberleri de verirsinizİnşallah.Bu ara rüyamda da gördüm hamile olduğumu o yüzden ayrı bi heyecanlıyım.Ama bi yandan da kendimi çok fazla umutlandırmak istemiyorum psikolojikmen olabilir diye.
Evet canım gerçekten bilinç altına işliyo ve birçok şekilde karşıma çıkıyo ama inşallah hayırlısı olur da bebiş haberleri veririzİnşallah hamilesinizdir. Canınızı sıkmak istemem ama ben o kadar çok kafaya taktım ki bir ara hamilelik belirtileri çıktı. Rüyamda gördüm hamile olduğumu. Bir sürü çocuğa işaret eden şeyler gördüm. Ne bileyim insan çok kafaya takınca sonra regl olunca da canı sıkılıyor. Hüngür hüngür ağladıgim çok zaman oldu inan. O yüzden çok kafaya takma. Bu süreçte çok dikkat et ani hareketler yapma. Bol bol dua et inşallah bebiş haberleri de verirsiniz
Hayıt tohumu hormonları dengeliyomuş onu deneyin derimBenim de prolaktin 40 çıktı doktora gittim ilgilenmedi. Ne bileyim insan bir ilaç yazar ya. Size ne güzel vermiş ilaç. Bende gebelik istiyorum hiçbir engel yok sadece prolaktin ama o da ilaç vermedi azarladı yolladı. Maruz kaldığım muamele yüzünden koridorda ağladım durdum hatta
Gerçekten öyle ben her regl olacağım zaman rüyamda hamile olduğumu goruyorum başkalarinda rüyasında beni görüyorlar inşallah hamilesizindirİnşallah hamilesinizdir. Canınızı sıkmak istemem ama ben o kadar çok kafaya taktım ki bir ara hamilelik belirtileri çıktı. Rüyamda gördüm hamile olduğumu. Bir sürü çocuğa işaret eden şeyler gördüm. Ne bileyim insan çok kafaya takınca sonra regl olunca da canı sıkılıyor. Hüngür hüngür ağladıgim çok zaman oldu inan. O yüzden çok kafaya takma. Bu süreçte çok dikkat et ani hareketler yapma. Bol bol dua et inşallah bebiş haberleri de verirsiniz
Gecmis olsun. Benimde degerim 41,48 cikti. Bana dostinex diye bir ilac yazdi. Prolaktin yüksekligi gebe kalmayi engelliyormus ilac yazmasi gerekiyordu düsmesi icin. Bence baska bi doktora daha görününBenim de prolaktin 40 çıktı doktora gittim ilgilenmedi. Ne bileyim insan bir ilaç yazar ya. Size ne güzel vermiş ilaç. Bende gebelik istiyorum hiçbir engel yok sadece prolaktin ama o da ilaç vermedi azarladı yolladı. Maruz kaldığım muamele yüzünden koridorda ağladım durdum hatta
Öyle yapacağım randevu aldım ama maalesef randevularda boşB
Gecmis olsun. Benimde degerim 41,48 cikti. Bana dostinex diye bir ilac yazdi. Prolaktin yüksekligi gebe kalmayi engelliyormus ilac yazmasi gerekiyordu düsmesi icin. Bence baska bi doktora daha görünün
Pardon doluÖyle yapacağım randevu aldım ama maalesef randevularda boş
Tüp bebek tedavisi özel demi gerçekleşti acaba bende düşünüyorum daAmin. Tüp bebekle pozitif gördüm şükür. Rabbim kucağıma da almayı nasip etsin inşallah. Darısı size de olsun. Kaç yıl çfır bekliyorsunuz
Özelde yaptırdım. Rabbim sizi de kavuştursun evladınızaTüp bebek tedavisi özel demi gerçekleşti acaba bende düşünüyorum da