Prolaktin yüksekliği olup beyninde hipofiz Adenom olanlar!!!

Merhaba kızlar bişey sorucam ben 3 senelik evliyim tüp bebek tedavisi gordum olmadı snra kist amelytı oldm snra ikinci tüp bebek tedavisine başladm transferm ertelendi sorum şu dün göğsümden süt geldi hala geliyor başımda ağrı çok oldu dedgdinz gbi adenom den şüphelendm inşallah yoktr ama pazartesi günü doktra gidicem ne yapmam lazm

Gecmis olsun canim ilacli mr cekineceksin prolaktinine baktiracaksin insllh adenom falan degildir bende 2 yildir cekiyorum o sutle bas agrisini benim adenomda prolaktini yukseltmeden sut getiriyor ilac bile kullanamiyorum Allah sifa versin

Gecmis olsun canim ilacli mr cekineceksin prolaktinine baktiracaksin insllh adenom falan degildir bende 2 yildir cekiyorum o sutle bas agrisini benim adenomda prolaktini yukseltmeden sut getiriyor ilac bile kullanamiyorum Allah sifa versin
Amin cnm sanada inşallah ilaç kullanmadan nasl geccek ki hem Prolaktin yüksek çıkmadan da adenom oluyormu cnm bide ilaçlı mr nasl oluyor

Amin cnm sanada inşallah ilaç kullanmadan nasl geccek ki hem Prolaktin yüksek çıkmadan da adenom oluyormu cnm bide ilaçlı mr nasl oluyor
Benim prolaktinim hic 15 ten yukari bile cikmadi canim ama sut salgisi sikayetiyle kadin doguma gitmistim prolaktin 8 di annem bu adenomdan 2 kez acik ameliyat oldugu icin dr mr istedim mr da mikroadenom cikti kadin dogum dostinex verdi sutum kesildi ama bu seferde prolaktin 0 oldu endokrine gittim oda hapa gerek olmadini soledi eger buyurse ameliyat olucam ama hala sutum geiyor ilacli mr da damar yoluyla bi ilac verip bole tabut gibi bi makinaya giriyosun ole yarim saat bekliyosun korkulcak bisey yok zaten ama erteleme sakin hamilelige engel bu iyi huylu tumor

Üzüldüm gerçekten cnm inşallah büyümez çocuğun varmı senin bide bu Dostinex yan etkisi çok olan bi ilaçmis sana bi etki yaptimi pazartesi doktora gidicem cnm inşallah kötü bişey yoktr Rabbim kaldiramicagmz acılar vermesin kimseye

Yok canim malesef 5 yillik evliyim 2 kimyasal bir dusuk bir disgebelik gecirdim dis gebelikten sonrada bidahada hic kalamadim bu ay hsg cekilicek bakalim olmazsa tup bebege gidicem dostinex zaten haftada 1 tane iciyorsun ilk bir ay evet cok yan etkisi oldu basimi kaldiramamistim acayip halsizlik sinir migde bulantisi bas agrisi butun yan etkilerini yasadim ama bu bunyeye gore degisir sonra vucut alisinca geciyor yan etkileri ama kotu dusunme adenom olmadan prolaktin yukselende var belki yukseldigi icin sut salgin gelmistir bas agrin nasil oluyor

Hadi ya adenom yuzunden mi düşük olmuş cnm benm bünyem çok zayf oyuzden korkyrm inşallah adenom yoktur benm basim çok ağrıyor genelde tek taraflı ama stres üzüntüden oluyor saniyodum tüp bebek yaptırdgm içn sorunlar da yaşadm üzüldüğüm içn agryo dur inşallah

Canim adenomdada tek tarafli oluyor ya tam tepe agriyor ya sag ya sol taraf ve o agri siddetini arttirinca ben hastanelik oluyorum onun disinda gun icinde sanki basimda bi agirlik varmi gibi hafif agri oluyor ama yine tek tarafli adenom agrisi normal bas agrisi gibi alin bolgesi yada basin her tarafi agrimiyor senin stresten olabilir ama yine icinde suphe kalmasin mr cektir

Anladım cnm yarn söylerim doktora çok sağol açılama yaptıgin için Rabbim inşallah önce sağlık snra Hayrli evlat verir ikimizede

Kızlar dün doktora gittim
Kan testimi verdim sonucunu yarin alicam ve ilaç tedavisine başlıcam insallah
Muayenemde pko ya rastlanmadı. Sadece hormonum yüksek diye tahmin ediyoruz. Ilacla hormon düştükten sonra gelsin bebiş diyeceğiz insallah
Daha önce 5. Ayda ilaç kullanımının regl olmuştum. Ve duzenliydi . Insallah en kıs .surede bebeklerimize kavusuruz

Merhabalar kızlar biraz uzun olucak ama ben çok takıntılı bi insanım sorayım dedim benim yaklaşık 3 4 senedir iki göğsümden de kendiliğinden boza kıvamında azıcık leke gibi beyaz akıntı oluyor 20 yaşındayım adetim ilk olduğum günden beri düzenli Allahıma şükür hiç düzensizlik olmadı başımda da agrı yok yani olmuyordu da hatırladıgım kadarıyla ben bunu normal herkeste olan bişey zannetiğim için hiç önemsememiştim yardımcı olun lütfen nişanlıyım yaza düğünüm var ve nişanlım askerde onuda üzmek istemiyorum çok endişeliyim

Sadece prolaktaininiz mi yuksek

Peki ne zamandir ilac kullaniyorsunuz dustumu prolaktaininiz
Kusura bakmayın uzun süredir giremiyorum foruma . Ben 2009 da başladım aslında bekarken hiç adet olmadım ve sebebi prolaktin yüksekliği bulundu. Ara verdim bazen bunaldım içmek istemedim tamamen düzenli de kullanmadım açıkçası bekarken adet olmamak çok daha rahat gelmişti bana Sanırım şubat ayındaydı kontrollerime gittim sadece prolaktin yüksek(190) görüldü . Bir süre daha bebek istemediğimiz için de tedavimizi erteledik.

Umut olsun diye yazıyorum bende 2015ten beri bu hastalıkla uğraşıyorum tam iki yıl dostinex i mecburen kullandım artık tahlillerden mr dan ilaçtan bıkmıştım bıraktığım hafta prolaktinim fırlıyordu. Hepsini attım bi kenara ve hamilelik fikrini de ilacı bıraktım tedaviye de kendim ara verdim sonrasında hamile olduğumu öğrendim umutlarım tükenmişti artık bi kimyasal bir dış gebeliğin ardından umudum bittiği anda geldi bebişim Allah sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah

Su anda bebek dusunmuyormusunuz

Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…