- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Anladım hayırlısı evli olmadığınızı biliyodum allah yardımcıniz olsun hepinize şifâ versin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman gerek yok bence sınırda çünkü değerinizBekarım şuan için düşünmüyorum?
Kaç yıldır uğraşıyorsunuz peki ?herkese selam ben de 0,7 mm adenomla yasiyorum piyasadaki tum ilaclari kullandim cesitli doktorlarla ama en iyisi dostinex diyebilirim yillardir gozetim altinda ne kuculuyor ne buyuyor ilacsiz prolaktinim 150 civarlarinda iken ilacla 4 e dusuyor boyle de bi ucurum iste ilacla yasamaya alistim zaten haftada bir ya da iki kez kullaniyorum prolaktin seviyesi normallerde gezerken gebe kalma riski var ben de gebelik isteyenlerdenim hatta negatif bir tup denemem var dogal yollarla bu hastaligi yenecek hicbirsey bulamadim zira yillardir arastiriyorum diyebilirim ilacsiz asla olmuyor bazi aylar adetimi bile engelliyor o derece potansiyel lohusa olmak keyifli degil tabi gebe kalamiyosun sonucta sizlerin de yorumlarizi beklerim herkese sevgiler
A.slm allah yardimcin olsun peki neden gebe kalma riskiniz var
Kaç yıldır uğraşıyorsunuz peki ?
Ameliyat şart mi canimKorkulacak bir şey değil cnm en azından için rahatlar her prolaktini yüksek olan da adenom olacak diye bir şey yok ayrıca olsa bile çok basit bir ameliyat ben oldum 15 yıl olacak çok şükür sorun yaşamıyorum
Cnm adenom un büyüklüğüne bağlı belki ilaç tedavisi uygulanırAmeliyat şart mi canim
Değer 100 ü geçince istiyorlar genelde emarKızlar bişey sorcam bende dr gittiğimde prolaktin 48 çıkmıştı dr ilaç verdi kullanmadım 1yil sonra tekrar dr gittim 46 çıktı ilaç verdi 3hafta kullandım sıfırlandı ama bırakınca 1ayda 18e çıktı.şimdi 2hafta falan gecti dahada yukseldimi bilmiyorum. Ama dr kaç kere gittim hiç emar istemedi. Tesadüfen şimdi yazdiklarinizi okudum normalde pek başım agrimaz göğsünden bu zamana kadar hiç sütte gelmedi. Ama bikac gündür biraz başım ağrıyor.siZCE bu değerlerde benimde adenom olma ihtimalim varmı?????
Anladım canım sağolDeğer 100 ü geçince istiyorlar genelde emar