Prolaktin yüksekliği olup beyninde hipofiz Adenom olanlar!!!

akromegali zaten kelime itibarı ıle buyumeyı anlatır once eller ayaklar çene yuz ve kafada buyume yapar ... çünkü buyume hormonu salgılatır...

hm insallah degildir peki sende ellerinde yada ayaklarda dilinde filan büyyüme oldumu cünkü ben 26 yasindayim ve boyum zaten kisa yani 150 yim

merhaba kizlar..
bende yaklasik 8 senedir bu hastalik var..
Allah sifalar versin hepimize insallah..
ben hic tedavi olmadim..
her ay prolaktin olcumu yapiyordu doktorum..
ilaca karsiydi hep...
en son gittigimde mikroadenom bulunmadi dendi anlamadim nasil oldu.. yaklasik 2 sene onceydi..

bu arada 3 senelik evliyim 7 aylik bir oglum var Allaha emanet..

hic korkmayin Allah nasip edecekse hic bir sey engel degildir..

bu hafta kontrole gidecegim yine..

ara ara haberleselim destek oluruz birbirimize ☺

Aysima64

Öncelikle amin Allah hepimize acil sifalar versin insallah...
Peki sende demi akromegalie var dediler okadar cok korkuyorumki görünümümde degisiklikler olcak diye..
Mr a gittim gecen 2 tane mikroadenom var dedi doktor sali günü de acth testi varmis onu yapcak doktorum peki ondan sonra ne olcak. Allah nasip ederse yaza evlenmeyi düsünüyoduk nisanlimla onun bu durumlardan haberi yok henuz hastalik kesinlessin söylicem.
Ama nette büyüme hormonu yüksek olan kisilerde kisirlik oluyomus diye yazoyo bu durumda cocugumun olmasi imkansizsa zaten kimseyle evlenmem o vocuklari cok seviyo. Hem dis görünümümde degisirse ilk basta bisey olmaz desede ilerde kesin der degistilce benden sogur en sonunda da aldarabilir erkek sonucta.
Cok caresizim neyapacagimi bilmiyom

merak etme hic bisey olmuyor bu hastalik cikti cikali gorunumumde bir degisiklik olmadi..
onlari bende bekarken okuyup cok korkmustum surekli ayakkabi numaram kocaman olacak falan diye dusunuyorum ☺

soyledigin terimi daha once duymadim..
benim sadece hipofiz adenomu var..
sende de var mi?
cocuk konusuna gelince dedigim gibi ben tedavisiz hamile kaldim..
Allaha sukur aratmadi..
korkma Allah nasip edecekse hastalik falan hic bisey degil..
simdiden korkutma nisanlini da kendinide

Tsk ederim birazda olsa rahatlamaya ihriyacim var di. Evet bende de hipofizimde mikroadenomlar var 2tane 2mm kadar. Peki ilac kullandin mi hic? Kücüldümü basindaki adenomlar? Ya basim asiri cok agriyo ve neredeyse hergün agriyo bu ondan mi kaynaklaniyo acaba?

kullanmadim hic ilac.. doktorum ilaca cok karsiydi..
kullandirmadi.. stres yapma unut dedi..
ama takibi birakmadi..
adenomlar en son mr da gorunmedi..
neden bilmiyorum.. belkide yok olmuslardi..
hatirlamiyorum tam ama benimki daha buyuktu sanirim.. bu hafta doktora gidecegim hamilelikte buyumus olabilir diye okudum.. soracagim bakalim.. bebek konusunu hic takma stres yapma.. stres bu hastaligin en buyuk dusmani..

trbnmde

bnmde prolaktin biraz yuksek cikti.dostinex kullaniyorum uc haftadir ama saracoğlu testere disli aslan pencesi bitkisi öneriyor.onu da alıp demleyip arada iciyorum.size de tavsite ediyorum.bi hafta sonra doktora gidcem düşmüş mü diye .muhtemelen düşmüştür.stresten oluyomus genelde

Tsk ederim.. bende haftaya gitcem sali günü son bi test kaldi ondan sonra bakalim ilac mi icicem yoksa napican..
insallah bende evlenip hayirli ve saglikli bi cocuk sahibi olabilirim...
Dua edin arkadaslar iyi ki vardi iz allah hepimize ve diger tüm hastalara sifa versin insallah.....

aa hayiti duymustum ama aslan pencesini ilk kez duyuyorum bende deneyeyim..
siz mr ne kadar siklikla cekiliyorsunuz

amin canim insallah... sonuclarini burada paylasirsan cok sevinirim...
insallah guzel cikar sonuclarin

aa hayiti duymustum ama aslan pencesini ilk kez duyuyorum bende deneyeyim..
siz mr ne kadar siklikla cekiliyorsunuz
bnmki mr cekecek kadar yuksek degil.stresten kaynaklanıyor. ilk defa gecen ay gittim doktora bunun icin.aslanpencesi internette aratin gercekten herkes cok övüyor kadinsal hastalıklar icin bulunmaz.nimet'mis kendisi...tadi da hic kötü degil demleyip iciyorum..sizde kullanin sifa olur insallah.ama dikkat edin Testere disli aslan pencesi olacak.cogu aktarda bulunur zaten

Kızlar merhaba
Ben evlendim 6 ay oldu artik cocuk düşünüyoruz. Haftaya tedaviye başlayacağım insallah. Tabi hala.hic adet görmüyorum göğüste süt ve tüylenme de cabasi . Soğan kürüne başladım. Bakalim prolaktinim kaç çıkacak
. Bugün denedik ilk defa cocuk insallah guzel haberler verebilirim sizlere ve insallah guzel haberlerinizi de alirim :)

Soğan kuru prolaktinini dahada yukseltebilir canım.prolaktin yüksek olanlara incir ve soğan kuru tavsiye etmiyorlar

Soğan kuru prolaktinini dahada yukseltebilir canım.prolaktin yüksek olanlara incir ve soğan kuru tavsiye etmiyorlar
ama burada çok araştırdım herkes kullanıp adetini düşürmüş, olmayanlar olmuş . Yaa ... başka birşey içeyim ben o zaman Hayıt falan.. . Teşekkür ederim canım benım :)

ama burada çok araştırdım herkes kullanıp adetini düşürmüş, olmayanlar olmuş . Yaa ... başka birşey içeyim ben o zaman Hayıt falan.. . Teşekkür ederim canım benım :)
Bende yapmayı dusunmustum ama araştırdım soğan incir.baltarcin kuru prolaktini yukseltiyormus.O yüzden yapmadım.aslanpencesi düşürüyor diyorlar ama denemedim.dostineks kullancam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…