- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Hayır bir sene erteledikSu anda bebek dusunmuyormusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bir sene erteledikSu anda bebek dusunmuyormusunuz
Peki sizin prolaktin oranınız kaçtı ben hiç adet göremediğim için gittim hastaneye ve o vesile ile öğrendim durumu kullanmadığım müddetçe malesef adet göremiyorum daUmut olsun diye yazıyorum bende 2015ten beri bu hastalıkla uğraşıyorum tam iki yıl dostinex i mecburen kullandım artık tahlillerden mr dan ilaçtan bıkmıştım bıraktığım hafta prolaktinim fırlıyordu. Hepsini attım bi kenara ve hamilelik fikrini de ilacı bıraktım tedaviye de kendim ara verdim sonrasında hamile olduğumu öğrendim umutlarım tükenmişti artık bi kimyasal bir dış gebeliğin ardından umudum bittiği anda geldi bebişim Allah sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Anladim herseyin hayirlisi hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallahHayır bir sene erteledik
Benim Prolaktinim 70lere kadar çıktı bende göğsümden süt geliyor diye gitmiştim öylelikle öğrendimPeki sizin prolaktin oranınız kaçtı ben hiç adet göremediğim için gittim hastaneye ve o vesile ile öğrendim durumu kullanmadığım müddetçe malesef adet göremiyorum da
Amin cümlemizin inşallah.Anladim herseyin hayirlisi hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah
Anlıyorum teşekkürlerBenim Prolaktinim 70lere kadar çıktı bende göğsümden süt geliyor diye gitmiştim öylelikle öğrendim
Canım yanlış anlamazsan kürtaj sebebi nedir sağlıksız gebelik olduğunu tahmin ediyorum ama detay sebebi asıl merak ettiğim ?Ve benım praloktınım 300lerdeydı hamıle kalınıyo kızlar bılgınıze ben varım
Benim eşimde kullanacak. Baş dönmesi için doktor akşam kullan yatmadan önce ekmek çiğne demişti hemen. İnş çok baş dönmesi yapmaz yoksa eşim kullanmaz valla.Arkadaşlar benimde prolaktin 32 adetlerim azaldı 6 aydır göğsümün başı da hep nemli ve koku oluyor sanırım su var daha önce prolaktin normal iken 5.6 yıl önce doktor şu var demişti sıktı gördüm kendim ilacı kulkanamamistim baş dönmesi agirdi