• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcos ve prolaktin yüksekliği hamile kalma çabaları..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım çok düşmesi de engel mi aceba geçmiş olsun bu arada çok üzüldüm inşallah hemen olur yine
Evet benim ilk doktorum 0.348 di prolaktin ona rağmen bırakmamıştı ve olmuyordu gebelik bu kadar düşüklükte iyi değil. Kimyasalın üstünden 4 ay geçti hâlâ gebelik yok. Sabırla bekliyoruz🤗

Kesinlikle stres ben artık düşünmeyi bıraktım ve prolaktin seviyem düştü. Hamileliği kafanıza takmayın, akışına bırakın. Bir yıldır deniyoruz olmuyor bizimde simdi klomene baslayacam artık bu ay da olmazsa. Ama kafama takmıyorum
Aynı şekilde takmiycam diyorum geziyorum tozuyorum ama dönüp dolaşıp eve girdiğimde yine aklıma geliyor stres yapmadan da olmuyor elde degil🤷🏻‍♀️ Bakalım bu ay görücez umutluyuz. Inşallah isteyen herkese nasip olur diyelim

Makroadenom konusunda bir fikrim yok ama dostinex ile hormon takibini yapıyor musun buradaki yorumlarda düşürüyor prolaktin değerini diyorlar faydası vardır, sen de hamile kalırsın inşallah en yakın zamanda
Dostinex Prolaktini düşürdü ama kitleyi küçültmedi ve ameliyat oldum kitleyi aldılar

Yorumlancak bişey yok 😞ağlayıp duruyorum eşim görmeain diye debanyoya gidiyorm o da çok üzülüyo. 1 ay sonr atekrar gel dedi bu sefer ultrason ve kan istemiş eşim için
Mesajiniz cok eski ama yine de yazmak istedim. Sakin ama sakin moralinizi bozmayin. Allahin izniyle ve dogru tedaviyle teseye bile gerek kalmadan dogal yoldan cikis olan azospermi hastalari var.
Evet malesef zor bir surec bu tedavi donemi. Tedaviden olumlu sonuc aylari hatta yillari alsa da Allahin izniyle cikis olabiliyor. Direkt tese yaptirmayin. Ilk once esiniz tedavi olsun. Ondan sonra tese olacaksa olsun esiniz. Tedavisiz yapilan tesede sperm bulma cok daha zor. Yani tedaviden sonra yapilan tesede sperm bulma olasiligi daha da artiyor.

Bu hastaligin en buyuk olayi SABIR, DUA ve DOGRU TEDAVI.

Insallah en hayirli ve kisa surede Rabbim size bana ve tum evlat sahibi olmak isteyenlere haklarinda hayirli olacak evlatlar nasip eder (amin)

Lutfen umudunuzu hic yitirmeyin ve pes etmeyin yasanacak olumsuzluklardan dolayi. Allaha emanet olun

Back