• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcos ve prolaktin yüksekliği hamile kalma çabaları..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim prolaktin 516 çıktı çok aşırı yüksek değil mi
Normal değer sınırı 23.3 olarak görünüyor. Test sonucunda aralık değeri yazıyor. Bnim 24.20 cıktı dostinex verdi düşünce aşılamaya geçilecek. Var mı bu ilacı kullanırken hamile kalan. Pkos+mini polip Ve tabi prolaktin

ben
Normal değer sınırı 23.3 olarak görünüyor. Test sonucunda aralık değeri yazıyor. Bnim 24.20 cıktı dostinex verdi düşünce aşılamaya geçilecek. Var mı bu ilacı kullanırken hamile kalan. Pkos+mini polip Ve tabi prolaktin
benim sonrai gün 16 çıktı yanlış ölçmüşler ilaç da vermedi doktor .Ben de merakla bekliyorum.İnşallah gönlünce olur her şey.:KK200:

ben

benim sonrai gün 16 çıktı yanlış ölçmüşler ilaç da vermedi doktor .Ben de merakla bekliyorum.İnşallah gönlünce olur her şey.:KK200:
Sevindim canım tuhaf bir değermiş zaten bnde yeni öğrendim prolaktini her ay birşey çıkıyor. Bakalım sonraki ay ne öğreneceğim 🥴 teşekkür ederim

Benim de prolaktinim 52 çıktı diğer hormon değerleri normal. 1 ayı geçti dostinex içiyorum Doktorum korunmana gerek yok dedi bu ay gebelik olmadı. Nisan ayında inşallah olur. İnşallah hepimize Allah nasip eder hayırlısıyla

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım prolaktinim normal değere düştü dostineks içerek. Pko için de antioksidan vitamin kullandım spor yaptım. Yumurtlamayı testte gördüm ancak yine hamile kalamadım. Eşim sperm testi yaptırdı. Onun sonuçları çok kötü 0. Moralim çok bozuk tüp bebek bile olmayabilir diyorlar😟

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım prolaktinim normal değere düştü dostineks içerek. Pko için de antioksidan vitamin kullandım spor yaptım. Yumurtlamayı testte gördüm ancak yine hamile kalamadım. Eşim sperm testi yaptırdı. Onun sonuçları çok kötü 0. Moralim çok bozuk tüp bebek bile olmayabilir diyorlar😟
Canım sperm sonucunu kırparak yolla da bakalım benim eşimde varikosel vardı çok kötüydü değerler bir sene bekledik bebek olmayınca ameliyatı oldu sonra değerler arttı sonra düştü tekrar en son iyi bir doktorda ilaç iğne tedavileri oldu şu an çok şükür her şey yolunda ama bu sefer de bende pko ve prolaktin yüksekliği başladı prolaktin 45 ti ocak ayında ara ara dostinex kullanıyorum inşallah düşmüştür ya testlerini atta yorumlayalım canım 😇

Canım sperm sonucunu kırparak yolla da bakalım benim eşimde varikosel vardı çok kötüydü değerler bir sene bekledik bebek olmayınca ameliyatı oldu sonra değerler arttı sonra düştü tekrar en son iyi bir doktorda ilaç iğne tedavileri oldu şu an çok şükür her şey yolunda ama bu sefer de bende pko ve prolaktin yüksekliği başladı prolaktin 45 ti ocak ayında ara ara dostinex kullanıyorum inşallah düşmüştür ya testlerini atta yorumlayalım canım 😇
Yorumlancak bişey yok 😞ağlayıp duruyorum eşim görmeain diye debanyoya gidiyorm o da çok üzülüyo. 1 ay sonr atekrar gel dedi bu sefer ultrason ve kan istemiş eşim için

Eklentiler

• IMG_20210402_210345.jpg
    IMG_20210402_210345.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 184
Yorumlancak bişey yok 😞ağlayıp duruyorum eşim görmeain diye debanyoya gidiyorm o da çok üzülüyo. 1 ay sonr atekrar gel dedi bu sefer ultrason ve kan istemiş eşim için
Canım çok saçma doktorun yaptığı niye bir ay erteliyor yanlış anlama ama bu değerler tabi ki bir ayda yükselemez bide bu testi verirken aynı gün ultrason ile bakıldı mı bir tanı koymadı mı ve hemen umutsuzluğa kapılma canım bence çok iyi bir doktor bul durumun varsa da sakın erteleme ve çok araştır öyle git artık bir tane bile sperm hücresi bulsalar yetiyor tüp bebek için sıkma canını kuzum en kötü ihtimalle ameliyat ile sperm hücresi alıp tüp bebek yaparlar ama sakın erteleme tedavi ni yaşlarınız kaçtı eşinle bilmiyorum ama olsun sen moralini yüksek tutucaksın ki Eşinin de psikoloji si bozulmasın tabi ki zorlanıcaksınız ama sabır lazım kuzum

İLacla küçülüp gidiyor kafanıza takmayın tedavisi kolay bir rahatsizlik
Evet değeri düşürüyor ama makroadenom dediğim yani oluşturduğu tümörü nasıl etkiliyor bilmiyorum. Pazartesi hem tahlil var hem de mr randevusu alicam. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak. İnşallah hayırlısıyla dediğin gibi olur

Bende de yalancı prolaktin var çıldırcam iki gün ustuste kan verdim ilk gün 54 ikinci gün 65 çıktı .

Siz yaşadınız mı yasadiysaniz nasıl bir süreçti?
Bende yalancı prolaktin var. 111 çıktı hipofiz mr cekildim temiz çıktı. Sonra ilaç alınca 1 ayda 8 'e düştü. Sonra içmedim 6 ay sonra tekrar baktırdım 50 lerde ara ara kontrol edip ona göre ilaç alıyorum korkulacak bir şey yok hemen düşüyor yan etki görmedim hiç ilaçtan dolayı. Gebelik olursa bırakmanız daha faydalı tabi doktorunuz yönlendirir. İncir çok yükseltiyor ona dikkat edin .

Kandaki prolaktin değerim 4.6 ya kadar düştü zaten ama stres şu an hayatımın başrolü. Hastalık bi yandan istesem bile çocuk sahibi olamayacak olmak bi yandan derken yakın zamanda annemi kaybettim. Nasıl stresten uzak kalayım bilmiyorum ki

Benim prolaktin değerim 37 çıktı dostinex verdi bu şekilde olup hamile kalan varmı lütfen yazar misiniz 7 aydır evliyim korunmadigimiz halde gebelik olmadi

Benim prolaktin değerim 37 çıktı dostinex verdi bu şekilde olup hamile kalan varmı lütfen yazar misiniz 7 aydır evliyim korunmadigimiz halde gebelik olmadi
Ben 4 senedir prolaktin tedavisi görüyordum 9 aylık evliyim hiç korunmadık. 2 ay önce ilk defa kestik ilacı çok düşmüştü çünkü geçen ay gebelik geçirdim Ama kimyasal oldu maalesef şuan da bugün prolaktinim 41 cıktı tekrar yükselmiş hemen. Yanı kısaca biraktiğin gibi gebelik geçirebiliyorsun. En önemlisi stres ve uyku düzeni muhakkak bunlara dikkat etmemiz gerekiyor. 🤷🏻‍♀️

Ben 4 senedir prolaktin tedavisi görüyordum 9 aylık evliyim hiç korunmadık. 2 ay önce ilk defa kestik ilacı çok düşmüştü çünkü geçen ay gebelik geçirdim Ama kimyasal oldu maalesef şuan da bugün prolaktinim 41 cıktı tekrar yükselmiş hemen. Yanı kısaca biraktiğin gibi gebelik geçirebiliyorsun. En önemlisi stres ve uyku düzeni muhakkak bunlara dikkat etmemiz gerekiyor. 🤷🏻‍♀️
Anladım canım çok düşmesi de engel mi aceba geçmiş olsun bu arada çok üzüldüm inşallah hemen olur yine

Merhabalar geçmiş olsun ben de geçen haftadan beri dostinex kullaniyorum cuma son yariyi içeceğim 2 tablet sali cuma sali cuma olmak üzere bu ilacı kullanırken hamile kalmak konusunda dr unuz bir şey demedi mi bir de ne sure kullandınız kac ti kaça düştü tesekkur ederim şimdiden
İlacı adetten sonra kullanıyosun yumurtlamaya denk gelmiyor benim 33 olan prolaktini 7 ye düşürmüş ilac

Kesinlikle stres ben artık düşünmeyi bıraktım ve prolaktin seviyem düştü. Hamileliği kafanıza takmayın, akışına bırakın. Bir yıldır deniyoruz olmuyor bizimde simdi klomene baslayacam artık bu ay da olmazsa. Ama kafama takmıyorum

Back