Prolaktin yüksekliği olup beyninde hipofiz Adenom olanlar!!!

Peki sizin prolaktin oranınız kaçtı ben hiç adet göremediğim için gittim hastaneye ve o vesile ile öğrendim durumu kullanmadığım müddetçe malesef adet göremiyorum da

Peki sizin prolaktin oranınız kaçtı ben hiç adet göremediğim için gittim hastaneye ve o vesile ile öğrendim durumu kullanmadığım müddetçe malesef adet göremiyorum da
Benim Prolaktinim 70lere kadar çıktı bende göğsümden süt geliyor diye gitmiştim öylelikle öğrendim

merhaba Arkadaslar
bende bebek dusunmeye basladıgımda ogrendım hıpofız adenomum oldugunu ve proklaktın 96 olmustu.6 x4mm adenom tespıt edıldı. doktor kuculmez vs desede haftada 2 kere yarım olarak kullandım 5.5 ayda 2.8 mm oldu cok sukur. 7 ay bıttı korunmayı bıraktım ınsallah allahın ıznıyle hamıle kalırım . doktorumu degıstırdım 5 ay sonra hamıle kalmazsan gel ılacı azaltarak keselım muhtemelen o zamana kaybolur adenom dedı. takmayın kafanıza gecmeyecek bısey degıl

4yıldır kullanıyorum ılacı doktorlar cocun olmaz dedı ve korunmayı bıraktım 3ay once hamıle kaldım tumorum halen bende kurtaj oldum

Kızlar eşimin MR sonucu. Yorum yapabilir misiniz ? Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm değerlerinde sorun var. Macun, vitamin, vs bi sürü gıda kullanıyor doktor kontrolünde. Endokrin Dr’u hiçbir ilaç kullanma demiş. Sadece kendi yazdığı ilacı sadece kullan demiş. Kullansak mı ilaçlarımızı yoksa kullanmasak mı ?

Arkadaşlar benimde prolaktin 32 adetlerim azaldı 6 aydır göğsümün başı da hep nemli ve koku oluyor sanırım su var daha önce prolaktin normal iken 5.6 yıl önce doktor şu var demişti sıktı gördüm kendim ilacı kulkanamamistim baş dönmesi agirdi

Benim eşimde kullanacak. Baş dönmesi için doktor akşam kullan yatmadan önce ekmek çiğne demişti hemen. İnş çok baş dönmesi yapmaz yoksa eşim kullanmaz valla.

Prolaktinim adetliksen 50 civarı normalde 30 aşılama oldum tutmadı dostinex attım dün gece serildim gittim ayakta duramadım doktor aşılamalıyken bile yut sesi baska bi dahılıye doktoru çocuk özürlü olur sakın yutma sesi bunu tutarken ilişki yasakmı kafayı yicem

Bildiğim kadarıyla birkaç farklı ilaç ile geçiyor hamilelik. Hamileyken ilk 3 ay yasak diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…