Prolaktin yüksekliği olup beyninde hipofiz Adenom olanlar!!!

herkese selam ben de 0,7 mm adenomla yasiyorum piyasadaki tum ilaclari kullandim cesitli doktorlarla ama en iyisi dostinex diyebilirim yillardir gozetim altinda ne kuculuyor ne buyuyor ilacsiz prolaktinim 150 civarlarinda iken ilacla 4 e dusuyor boyle de bi ucurum iste ilacla yasamaya alistim zaten haftada bir ya da iki kez kullaniyorum prolaktin seviyesi normallerde gezerken gebe kalma riski var ben de gebelik isteyenlerdenim hatta negatif bir tup denemem var dogal yollarla bu hastaligi yenecek hicbirsey bulamadim zira yillardir arastiriyorum diyebilirim ilacsiz asla olmuyor bazi aylar adetimi bile engelliyor o derece potansiyel lohusa olmak keyifli degil tabi gebe kalamiyosun sonucta sizlerin de yorumlarizi beklerim herkese sevgiler

Kaç yıldır uğraşıyorsunuz peki ?

Slm arkadaşlar ben bakarım 18 yasindayim prolaktinim 256 çıktı ilaç içtim 8 indi sonra gittim adet olmamaya basladim çünkü 293 çıktı 1 günlük adet oluyorum adenom olma olasılığı nedir tehlikesi varmı

Evet canım var ilacın yan etkileri de oluyor ikinci kullanisim ilaci cektirecem ama korkuyorum bide adet duzensizligiyle gittim ilk önce diyette yapiyorum baya yavaslatiyo 1ayda 1kg verdim çok azz

Korkulacak bir şey değil cnm en azından için rahatlar her prolaktini yüksek olan da adenom olacak diye bir şey yok ayrıca olsa bile çok basit bir ameliyat ben oldum 15 yıl olacak çok şükür sorun yaşamıyorum

Kızlar bişey sorcam bende dr gittiğimde prolaktin 48 çıkmıştı dr ilaç verdi kullanmadım 1yil sonra tekrar dr gittim 46 çıktı ilaç verdi 3hafta kullandım sıfırlandı ama bırakınca 1ayda 18e çıktı.şimdi 2hafta falan gecti dahada yukseldimi bilmiyorum. Ama dr kaç kere gittim hiç emar istemedi. Tesadüfen şimdi yazdiklarinizi okudum normalde pek başım agrimaz göğsünden bu zamana kadar hiç sütte gelmedi. Ama bikac gündür biraz başım ağrıyor.siZCE bu değerlerde benimde adenom olma ihtimalim varmı?????

Değer 100 ü geçince istiyorlar genelde emar

günaydin arkadaslar bende yeni ögrendim öyle biseyin bende de olabilecegini doktor kan aldi hormon yüksekti..
simdi 25.10.2016 da tekrar bi test var onu yapcak acth diye biseymis. ondan önce beynimin mr ini cekicekler. Yaza evlencektim allah nasip ederse ama bu durumda ne olur bilemicem. Lütfen yardim edin. Akromegalie diye bi hastalikta olabilir mis ya beyinde tümor yada iste yüz hatlari elelr filan büyüyomus. eh evlenirsem insallah cocuk sahibide olmak isterim ama bu durumda nasil bilmiyorum.

Ayak numaram 35 spor ayakkabilarinda 36 topuklu 34 35
Adet düzensizligim yok yumurtaliginda kist var yaklasik 10 senedir dogumkontroll hapi kullaniyorum adet im düzenli olsun diye....
Bakire oldugum icin alttan aldirmadim kisti. Ama 3 sene önce emar cekilmistim beynimin basim agriyo diye bisey cikmadi.

akromegali ya prolaktine yada buyumeye etkı eder ınşallah değildir olsa bıle tedavısı olan bır hastalık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…