• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin ve troid =(

dostınex 'i ben de kullanıyorum ve yüzde elli düşük riski olabilecek bir ilaç
bilmiyordun riskini ama öğrendin şimdi
doktora neden vebal yüklüyorsunki? araştırırsan ilacın gebelik kategorisinin b olduğunu öğrenebilirisin zaten...
sen önce tedbirini alacaksın sonra allah' a bırakacaksın.
bile bile kendini ve bebeğini neden tehlikeye atıyorsunki?
Ama benim bunlardan haberim yok ki . nerden bile bilirim ki . Ve ortada bebek bile yok yani . Arti doktora sikinti olur mu bebek dusunuyorum dedim hayir dedi . Tabiki taktir rabbimin Allah buyuk ins sikinti olmaz asla

Ama benim bunlardan haberim yok ki . nerden bile bilirim ki . Ve ortada bebek bile yok yani . Arti doktora sikinti olur mu bebek dusunuyorum dedim hayir dedi . Tabiki taktir rabbimin Allah buyuk ins sikinti olmaz asla
haberin yoktu ama öğrendin ve hala inşallah sıkıntı olmaz asla diyorsun?
sen bile bile lades diyorsan, rabbim napsın?

haberin yoktu ama öğrendin ve hala inşallah sıkıntı olmaz asla diyorsun?
sen bile bile lades diyorsan, rabbim napsın?
Anlatamiyorum herhalde ben . bilmiyordum suan ilk isim hemsire arkadaslara sorup yarin doktoru aramak olcak bu kadar . ilk kullanişim zaten 4ad kaldi

Aynen canım bence de sen tamamen öğren öyle bebek için denemelere başla ben kullanmadım arkadaş kullanmış hamile kalıp düşürmek daha kötü olur senin için de bebek için de
Sagol canim ben yarin hemen doktora sorup iyice arastirayim bn bilgilendirdigin icin cok sagol cnm

kızlar benım tsh ım cok dusuk cıktı doktora gıdecegım de dusuk olması da yuksek olması kadar tehlıkelı mı yardımcı olur musunuz

Back
X