• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin ve troid =(

dediğim gibi 23 25 arasına laboratuvar değerlendirmelerine göre normal kabul ediliyor ama ilaç yazarsa kullanırım bende siz testi ne zaman yaptırdınız
ben 2 hafta önce yaptırdım
sonuçlarını da bu çarşamba aldım ama ilacı kullanmaya başlamadım çünkü doktorum önce gebe olmadığına emin ol öyle kullan dedi. adetime de 10 gün var daha

ben 2 hafta önce yaptırdım
sonuçlarını da bu çarşamba aldım ama ilacı kullanmaya başlamadım çünkü doktorum önce gebe olmadığına emin ol öyle kullan dedi. adetime de 10 gün var daha
anladım siz ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz? özel değilse sorununuz neydi

anladım siz ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz? özel değilse sorununuz neydi
benim 9 ay oldu korunmayalı... rahim yumurtalıklar temiz kist falan yok adetlerim düzenli yumurtam da oluşuyor ve çatlıyor
işte doktor en son hormonlarına da bakalım dedi prolaktin yüksek çıktı
başka da bişey yok canım

benim 9 ay oldu korunmayalı... rahim yumurtalıklar temiz kist falan yok adetlerim düzenli yumurtam da oluşuyor ve çatlıyor
işte doktor en son hormonlarına da bakalım dedi prolaktin yüksek çıktı
başka da bişey yok canım

inşallah olur canım hayırlı haberlerini alırız hamile kalmayı isteyenler için özellikle kadın doğum troidin 2 2,5 olması gerektiğini söylüyor .hormon testini reglinin 2, ya da 3, günü mü yaptırdın

inşallah olur canım hayırlı haberlerini alırız hamile kalmayı isteyenler için özellikle kadın doğum troidin 2 2,5 olması gerektiğini söylüyor .hormon testini reglinin 2, ya da 3, günü mü yaptırdın
amin canım inşaallah sağolasın
isteyen bütün arkadaşlarımız ve biz, bir an önce kavuşalım bebişlerimize

Slm kızlar geçen ay benımde prolaktın hormonu çok yuksek cıktı . İlaç kullanıyorum son 4 tane kaldı bu aydı regl bıter . Umarım düşmüştür . bız ılışkıye devam ettık doktorsıkıntı olmaz dedı hayırlısı bakalım görcez bu ay :)

Slm kızlar geçen ay benımde prolaktın hormonu çok yuksek cıktı . İlaç kullanıyorum son 4 tane kaldı bu aydı regl bıter . Umarım düşmüştür . bız ılışkıye devam ettık doktorsıkıntı olmaz dedı hayırlısı bakalım görcez bu ay :)
Selam canım kaç çıkmıştı prolaktin benim ilk 37 çıkmıştı 2. ve 3. 27 çıktı doktor gerek görmedi ilaca

Selam canım kaç çıkmıştı prolaktin benim ilk 37 çıkmıştı 2. ve 3. 27 çıktı doktor gerek görmedi ilaca
Benimde 37 cikti tatlim . ama daha r tane kaldi onlarida kullanayim doktora ole gitcegim . Canim biz bebek dusunuyoruz bu ilacin sikintisi olur muki ???

Benimde 37 cikti tatlim . ama daha r tane kaldi onlarida kullanayim doktora ole gitcegim . Canim biz bebek dusunuyoruz bu ilacin sikintisi olur muki ???
doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda, kimisi sıkıntı olmaz diyor kimisi korunun diyor.
ilacın prospektüsünde korunun yazıyor.
bu ilacı kullanırken hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçiren de var, düşük yapan da var.
yani her iki durumun da kesinliği yok.

doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda, kimisi sıkıntı olmaz diyor kimisi korunun diyor.
ilacın prospektüsünde korunun yazıyor.
bu ilacı kullanırken hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçiren de var, düşük yapan da var.
yani her iki durumun da kesinliği yok.
Hayirlisi Allahtan ins birsey olmaz saglikla hamile kalirim

Bende bebek düşünüyorum ama olmadı. Korunmanıza gerek olsa doktorunuz söylerdi eczaneye sorabilirsiniz .Testi bir kez mi yaptırdınız

Prolaktin testini doktorum 3 kez tekrarlattı emin olmak için mutlaka 9 10 arası bakılsın dinlenmiş ol cinsel beraberlik olmasın testten önce dedi

Evet cunku daha ilac bitmediki hala kullaniyorum . sikinti olsa doktor vermezdi zaten dimi ama
doktor ilaç verir ama korun ya da korunma demez.
ben de sormasam doktoruma bilemeyecektim, sorduğum için bilgilendim
doktorlar maalesef sormadan bişey demiyorlar

doktor ilaç verir ama korun ya da korunma demez.
ben de sormasam doktoruma bilemeyecektim, sorduğum için bilgilendim
doktorlar maalesef sormadan bişey demiyorlar
Artik ole birsey olursa gunahi dokturun canim . Allahim umarim sikinti olmaz

Artik ole birsey olursa gunahi dokturun canim . Allahim umarim sikinti olmaz
dostınex 'i ben de kullanıyorum ve yüzde elli düşük riski olabilecek bir ilaç
bilmiyordun riskini ama öğrendin şimdi
doktora neden vebal yüklüyorsunki? araştırırsan ilacın gebelik kategorisinin b olduğunu öğrenebilirisin zaten...
sen önce tedbirini alacaksın sonra allah' a bırakacaksın.
bile bile kendini ve bebeğini neden tehlikeye atıyorsunki?

Back
X