inşallah canım bende 17 sinde gidicem doktora bakalım ne olacak inşallah güzel haberler alırımBnim bir oğlum var 18 aylık iken emzirme yi bıraktık. Ve 8 ay geçti hala süt geliyordu süt yapacak birsey yediğim de göğüsleri doluyor. Du . Biz 5 ay 2. Bebek denedik olmadı halk arasında süt korur dediler Dr a gittim prolaktin 35 filan di. Troid de 4.62 idi Dr dostinex ve eug diye bi ilaç verdi dahiliye Dr u ve bn 2 hafta kullandım sürüm kesildi.ve ben hamile kalmışım ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
prolaktin ve troid =(
- Konu Sahibi ahsen su
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde prolaktin 31 civarıydı haftada 2 tane dostinex kullandım 3 ay sonunda ilacı bıraktım oran sınırında altına düşmüştü ama hala hamile kalamadım 6 ay filan oldu. Size sormak istediğim bişey var prolaktin yüksekken göğüslerde değişim var mı ağrı acı sıcaklığın yükselmesi gibi ben o zamanı hatırlamıyorum ama böyle bişeyi daha önce böyle bişey yaşadığımı hatırlamıyorum.
kaçtı canım senin prolaktinin?Merhaba bnde bi gebelik geçirdim ve sütü kesilmedi emzirme yi bıraktıktan sonra.ve 5 ay çocuk denedik ikinci için. Dr a gittim prolaktin yüksek çıktı ve TSH de zaten ikisi birbirine bağlantılı mis.Dr bna dostinex isimli ilaç verdi 2 hafta kullandım ve hemen hamile kaldım. Ki süpriz oldu bize de ve sevindik ins seninde kısa sürede olur kadın doğum a git
benim de prolaktinim 25 çıktı... doktor dostinex verdi... inşallah bende de sonuç verirBnim bir oğlum var 18 aylık iken emzirme yi bıraktık. Ve 8 ay geçti hala süt geliyordu süt yapacak birsey yediğim de göğüsleri doluyor. Du . Biz 5 ay 2. Bebek denedik olmadı halk arasında süt korur dediler Dr a gittim prolaktin 35 filan di. Troid de 4.62 idi Dr dostinex ve eug diye bi ilaç verdi dahiliye Dr u ve bn 2 hafta kullandım sürüm kesildi.ve ben hamile kalmışım ...
Bişey sorcam yeni üye oldum nereye ne yazacağımı bilemedim ama benimde Prolaktinim 26çıktı sonucu yarın göstericem doktora tsh 2.57 çıktı doktor sizce ilaç verirmi şuan çocuk düşünmüyoruz ama kafam karıştı ya hamile kalamazsam
geçen gün ölçtürdüm 27 civarında çıktı kendi doktoruma gösteremedim ama selman laçine sordum bence ilaç kullanmana gerek yok dedi. evet çocuk düşünüyoruz benim tsh de yüksekti en son 9 a kadar çıkmıştı doktorum euthyrox 25mcg verdi hamile kalmayı düşünen kadınların tsh nin 2 ve2,5 olması gerektiğini söyledi
benim de prolaktinim 25 çıktı... doktor dostinex verdi... inşallah bende de sonuç verir
merhaba kaç olması gerektiğini söyledi doktorun benim de 27 lerde napsam doktor yazmasa bile ben yazmasını istesem mi
tabi söyle bence doktoruna... normali en fazla 12 falanmışmerhaba kaç olması gerektiğini söyledi doktorun benim de 27 lerde napsam doktor yazmasa bile ben yazmasını istesem mi
benim bildiğim 23 kadar normal ama referans aralığı laboratuvara göre değişiyor 25 olabiliyor bazen bakalım kendi doktoruma söylerim gidincetabi söyle bence doktoruna... normali en fazla 12 falanmış
internette araştırdım da 12 yazıyordu en fazlabenim bildiğim 23 kadar normal ama referans aralığı laboratuvara göre değişiyor 25 olabiliyor bazen bakalım kendi doktoruma söylerim gidince
benim 27 civarında çıktı ama ne süt gelme ne de adet düzensizliğim yok dün selman laçin'e bugün Bülent tıraşa sordum ilaç kullanmana gerek yok dedilertabi söyle bence doktoruna... normali en fazla 12 falanmış
prolaktin için miinternette araştırdım da 12 yazıyordu en fazla
benim de adetlerim çok düzenli ve süt gelme olayı yok.... 25 çıktı benimki de... doktor dostınex verdi...benim 27 civarında çıktı ama ne süt gelme ne de adet düzensizliğim yok dün selman laçin'e bugün Bülent tıraşa sordum ilaç kullanmana gerek yok dediler
bu forumdan bir arkadaşınki de 24 çıkmıştı o da 10 aydır deniyormuş olmamış dostınexle düşürmüş doktor
hemen o ay hamile kalmış
evetprolaktin için mi
prolaktin hormonu değişkenlik gösteren bir hormon yorgunken ilişki sonrası korku anında falan yükseklik gösterebiliyor bu yüzden önemsemiyor olabilirler ama yine de doktoruma soracağım yani bu test mutlaka aç olarak sabah 9 ve 10 arasında yapılması gereken bir test ve doktorum 23 kadar normal demişti
normal olsa bu kadar insana niye dostınex versinlerki... benim dokktorum sonuçları görür görmez prolaktin yüksek düşürmeliyiz dedi... bir de uzun süredir gebelik elde edilememişse mutlaka düşürüyorlar... benim doktorum zaten infertilite de uzman...prolaktin hormonu değişkenlik gösteren bir hormon yorgunken ilişki sonrası korku anında falan yükseklik gösterebiliyor bu yüzden önemsemiyor olabilirler ama yine de doktoruma soracağım yani bu test mutlaka aç olarak sabah 9 ve 10 arasında yapılması gereken bir test ve doktorum 23 kadar normal demişti
normal olsa bu kadar insana niye dostınex versinlerki... benim dokktorum sonuçları görür görmez prolaktin yüksek düşürmeliyiz dedi... bir de uzun süredir gebelik elde edilememişse mutlaka düşürüyorlar... benim doktorum zaten infertilite de uzman...
aynen canım bende kısırlık doktoruna gidiyorum ama mutlaka o da ilaç yazacaktır ama selman bey ve Bülent bey neden ilaca gerek yok dedi onlarda tüp bebek doktoru sonuçta bende 2,5 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum sizin prolaktin hormonun karşısındaki referans değerleri kaç öğrenebilir miyim?
neden olacak tüp bebek yapasın diye gerek yok demişlerdir :)aynen canım bende kısırlık doktoruna gidiyorum ama mutlaka o da ilaç yazacaktır ama selman bey ve Bülent bey neden ilaca gerek yok dedi onlarda tüp bebek doktoru sonuçta bende 2,5 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum sizin prolaktin hormonun karşısındaki referans değerleri kaç öğrenebilir miyim?
referans aralığı 4.79 - 23.3 canımaynen canım bende kısırlık doktoruna gidiyorum ama mutlaka o da ilaç yazacaktır ama selman bey ve Bülent bey neden ilaca gerek yok dedi onlarda tüp bebek doktoru sonuçta bende 2,5 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum sizin prolaktin hormonun karşısındaki referans değerleri kaç öğrenebilir miyim?
dediğim gibi 23 25 arasına laboratuvar değerlendirmelerine göre normal kabul ediliyor ama ilaç yazarsa kullanırım bende siz testi ne zaman yaptırdınızreferans aralığı 4.79 - 23.3 canım