Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

tatlım bence dostinex sin bitmesini bekle tahlil için bende regl olmayı bekliyorum tahlil yaptırmak için gecen ay düşüktü bakalım bu ay ne durumda çıkmamıştır inşallah

öyle yapalım bakalım ya birde bişey paylşaşacam sizle şimdi int.de birşey okudum alternatif tıpla ilgili kızlar onu mu uygulasak acaba bir bayan bu sayede hamile kalmış ne dersiniz ay durun ben size yazayım umut bizim için çok önmeli ya tutarsa

1-ebegümeci
2-defne yaprağı
3-ısırgan otu
4-sığır dili
5-çam yaprağı
6-dut yaprağı
7-kara lahana
8-yabani kavun (hani şu arsalarda yol kenarlarında yaprağı salatalık yaprağına benzeyen meyvesi eriğe benzeyen bitki)5 yaprak yeterli
9-4 kg süt
10-1 kutu viks eczanede satılıyor

eveetttt bu bitkileri malesef aktardan diil tazeden koparıp yapmak gerekiyor bitkilerin miktarları ise karalahana 1 demet yeterli -5-6 çam yaprağı dalları koparmanıza gerek yok bütün olarak koparıp alın .diğerleri yarım kg kadar bişii olcak göz kararı tabii .tüm otları büyük 3 tencereye böldün kaynadıkça otlar iniyor ya bastırıp yeni otları üzerine ekleyin sığana kadar her tencereye 2 bardak süt koydun otlarla kaynasın diye diğer sütü ayrı kaynattın.sonra hepsini otlar la beraber küvete döküp içine sütü ve 1 paket viksi iyice karıştırın. sonra içine girdin ve (küveti yarıya kadar sıcak su ilaveside yaparak)tam 1 saat terledin. sıcak suyun içinde oturdun 30dk yüzüstü 30 dk sırtüstü.sonra çıkın banyodanve sıkıca giyinin .1 bardak ta ebegümeci çayı içtin.tüm gün yatmaya devam edin ve yataktan çıkmayın. Bu işlemi adetiniz bittikten ve tamemen temizlendikten 1 gün sonra yapıyorsunuz. AMAN HA ÜŞÜTMEMENıZ GEREKıYOR ıŞ MıŞ YOK YATACAKSINIZ VE BAKILACAKSINIZ HEP .

hepinize merhaba ben son 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum size çok kısa bi zaman gibi geldi belki ama ben 2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptım şu anda prolaktin düzeyim 31 ve doktorum bana dostineks verdi dün başladım kullanmaya ama bana bebek için deneme yap yada yapma demedi benim merak ettiğim şu acaba bu ilaç kullanılırken de bebek denemesi yapılabilinirm riskli mi benim bebekler kan pırtılaşmam oldugu için düşmüştü bu ilaç düşük tehlikesi yaratır diyorlar sizce dogru mu çok soru sordum galiba ama sizler tecrübelisiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinecegim hepinize ve bana mutluluklar yakındır inşallah herkese kolay gelsin bu yolda

canım öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım bebeğin gelir ve seni hiç bırakmaz...
bende bebeğimi kaybettim ve doktora ilk sorum dostinexten dolayımı diye sormam oldu.. ama iki doktorda birden hayır dostinex bunu yapmaz dedi... daha sonra tekrar dostinex kullanacağım zaman doktoruma hapın içinde 1 ay korunmak yazıyo dedim.. hayır korunmuyosunuz, ben bu ilacı hamilelere bile veriyorum dedi. ve bende doktoruma güvendim... eğer sende doktoruna güveniyorsan ve bunun için sana korun demediyse korunmana gerek yok bence..
sağlıklı günler canım...

hg canım ben de dostinex kullanıyorum benim de seviyem 31 çıktı doktor fazla yüksek olmadığınıve ilaçla düşeceğini söyledi ama ilişki olayına gelince inan o konuda tam bir bilgim yok onun için bişey diyemiyorum istersen bir doktorunu ara konuş o en kesin yanıtı verecektir sana. Ama sabırlı ol bence şu aşamada seni mutlaka tekrar kontrole istemiştir o zaman tam sana net bi cevap verir umarım en kısa zamanda iyileşirsin canım geçmiş olsun

doremi hg nasılsın yengen nasıl oldu ve sen iyi misin

canım işte nasıl olayım, bildiğiniz gibiyimmm....
yengem aynı.. büyük bir ihtimalle yarın kürtaja girecek, çünkü kanaması var düşük yapıyosun demiş doktor...
benim moral sıfır... 65 e yükselmiş prolaktin yaaaaaaa... of ben 40 falandır diye kendimle gelin güvey olmuşumda haberim yokkk.............
:çok üzgünüm:

ben bu moralim bozuk cümlesini duymadım sen de söylemedin moral bozmak yok düzelecek inşallah üzme kendini canım ya ne olur prolaktininin 3-4 olacağı günleri de göreceğiz bak ben yeni bir formül buldum denenmiş istersen vereyim alternatif tıpta da deneyelim şansımızı

çok geçmiş olsun canım...

selam kıslar benm prolaktinm aralıkta 3,34-26,72 olması lazım benmki 25,6 çıkmıştı dr biraz yüksek demişti

arkadaşlar benim bir arkadaşım ve internette okuduğum sitedeki bir kaç bayan böğürtlen kökü sayesinde hamile kalmış ben bugün denemeye başlayacağım tariifi de çok kolay umarım hepimize faydası oluraktardan aldığımız böğürtlen kökünü 1 bardak suya koyup kaynatıyoruz ve ve günde 2 kere içiyoruz ne zman ve nasıl içeceğimiz tamamen bize kalmış ister aç ister tok karnına farketmez ve 21 gün içiyoruz 21 günden sonra 1 hafta ara veriyoruz ve tekrar başlıyoruz hepimize hayırlı ve uğurlu gelir inşallah

bana hiçbi ilaç wermedi dr arada göğslerini sık sıvı çıkıcak dedi bende korktum hiç sıkmadım

saçmalamasın ya sıvı çıkacak diye sıkılır mı sakın ha deneme benim de yüksekti ama süt gelmedi göğüsümden çok tehlikeli canım ya sıkılır mı bence sen doktorunu değiştir. kimisinde geliyor sıvı kimisinde gelmiyor çok geçmiş olsun canım

bana hiçbi ilaç wermedi dr arada göğslerini sık sıvı çıkıcak dedi bende korktum hiç sıkmadım

illa sıvı çıkmaya biliyo , mesela bende çıkmıyo ama dokunulmayacak kadar ağrı yapıyo ve adet düzensizliği sorunu var bende , doktorum prl den olduğunu soyledi...
stres yapmamaya çalışıcaksın çünki bu prl nin tek sevdiği şey stress

zaten korktum bende hiç sıkmadım bidahada hiç baktırmadım prolaktinime eğer bu ay da hamile kalmazsam baktırcam

canım böğürtlen kökünü nerden bulucazz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…