dün akşam dostineksimi içtim arkadaşlar yatmadan önce bu sefer geçen haftaki gibi sersemletmedi beni ay biz bu ilaçları içiyoruz ama umarım faydası olur birde bişey soracam haftada 1 şu prolaktin seviyesine baktırsam mı acaba diyorum bi faydası olur mu sizce ne dersiniz
hepinize merhaba ben son 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum size çok kısa bi zaman gibi geldi belki ama ben 2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptım şu anda prolaktin düzeyim 31 ve doktorum bana dostineks verdi dün başladım kullanmaya ama bana bebek için deneme yap yada yapma demedi benim merak ettiğim şu acaba bu ilaç kullanılırken de bebek denemesi yapılabilinirm riskli mi benim bebekler kan pırtılaşmam oldugu için düşmüştü bu ilaç düşük tehlikesi yaratır diyorlar sizce dogru mu çok soru sordum galiba ama sizler tecrübelisiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinecegim hepinize ve bana mutluluklar yakındır inşallah herkese kolay gelsin bu yolda
hepinize merhaba ben son 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum size çok kısa bi zaman gibi geldi belki ama ben 2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptım şu anda prolaktin düzeyim 31 ve doktorum bana dostineks verdi dün başladım kullanmaya ama bana bebek için deneme yap yada yapma demedi benim merak ettiğim şu acaba bu ilaç kullanılırken de bebek denemesi yapılabilinirm riskli mi benim bebekler kan pırtılaşmam oldugu için düşmüştü bu ilaç düşük tehlikesi yaratır diyorlar sizce dogru mu çok soru sordum galiba ama sizler tecrübelisiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinecegim hepinize ve bana mutluluklar yakındır inşallah herkese kolay gelsin bu yolda
doremi hg nasılsın yengen nasıl oldu ve sen iyi misin
canım işte nasıl olayım, bildiğiniz gibiyimmm....
yengem aynı.. büyük bir ihtimalle yarın kürtaja girecek, çünkü kanaması var düşük yapıyosun demiş doktor...
benim moral sıfır... 65 e yükselmiş prolaktin yaaaaaaa... of ben 40 falandır diye kendimle gelin güvey olmuşumda haberim yokkk............. :çok üzgünüm:
canım işte nasıl olayım, bildiğiniz gibiyimmm....
yengem aynı.. büyük bir ihtimalle yarın kürtaja girecek, çünkü kanaması var düşük yapıyosun demiş doktor...
benim moral sıfır... 65 e yükselmiş prolaktin yaaaaaaa... of ben 40 falandır diye kendimle gelin güvey olmuşumda haberim yokkk............. :çok üzgünüm:
selam kıslar benm prolaktinm aralıkta 3,34-26,72 olması lazım benmki 25,6 çıkmıştı dr biraz yüksek demişti
benimki 26,01 di ama aralığı 1,39 - 24,20 di. yinede doktorum dostinex verdi.
bana hiçbi ilaç wermedi dr arada göğslerini sık sıvı çıkıcak dedi bende korktum hiç sıkmadım
bana hiçbi ilaç wermedi dr arada göğslerini sık sıvı çıkıcak dedi bende korktum hiç sıkmadım
arkadaşlar benim bir arkadaşım ve internette okuduğum sitedeki bir kaç bayan böğürtlen kökü sayesinde hamile kalmış ben bugün denemeye başlayacağım tariifi de çok kolay umarım hepimize faydası oluraktardan aldığımız böğürtlen kökünü 1 bardak suya koyup kaynatıyoruz ve ve günde 2 kere içiyoruz ne zman ve nasıl içeceğimiz tamamen bize kalmış ister aç ister tok karnına farketmez ve 21 gün içiyoruz 21 günden sonra 1 hafta ara veriyoruz ve tekrar başlıyoruz hepimize hayırlı ve uğurlu gelir inşallah
canım böğürtlen kökünü nerden bulucazz???
AKTARLARDA VAR CANIM YA BEN BİRAZDAN GİDECEM ALMAYA YAKIN OLSAK SANA DA ALIRDIM AMA UZAĞIZ BE GÜLÜMa.s