Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

doremi umudu kesme canım ya ilaçla tekrar düşürülür nasılsa üzülmeyelim ne olur ya nasılsa birgün bizimde bebişlerimiz olacak ya doktor bize hiç bebeğiniz olmayacak kısırsınız deseydi allah korusun olacak olacak da işte bizi kudurtuyorlar başka da bişey olduğu yok

merhaba herkese...
nasılsınız bugun?
beni sorarsanız keyfim yerinde şuan :) az once arkadaş Tr den çikolta getirmiş bana nasıl sevindim :) memleket havası kokuyo , insan özlüyo boyle seyleri burada :)

merhaba herkese...
nasılsınız bugun?
beni sorarsanız keyfim yerinde şuan :) az once arkadaş Tr den çikolta getirmiş bana nasıl sevindim :) memleket havası kokuyo , insan özlüyo boyle seyleri burada :)

ah canımmm..özlenir tabi insanın memleketi gibisi varmı???
bol bol ye çikolataları, belki biraz hasretini dindirir......... :1hug:

haklısın canım. sabretmekten baka yapacak birşey yok maalesef. bunada şükür....

canım üzülme nolur.. umutlarımız bu ay da devam ediyor...
bak benim prolaktinciğim çıktı gene sağolsun... tam gaz devam ediyor beni sinir etmeye..
napalım ilaca başlıycaz yine... hele bu ay hiç ümit yok benden ((((((((((

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞıZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERıMıZı SABIRLA BEKLEYECEĞıZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 martregl oldu
4-) qusel.........................:5 martregl oldu
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 martregl oldu
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.
[/QUOTE]

Son düzenleme:
merhaba herkese...
nasılsınız bugun?

özlenmezmi canım ya benimde memleketim burnumda tütüyor ..regl oldunmu hayatım merak ettim:uhm:

mseda nerelerdesin merak ettim seni çektirdinmi mr ? yoksun 2 gündür habersiz bırakma beniiiiii

ah canımmm..özlenir tabi insanın memleketi gibisi varmı???
bol bol ye çikolataları, belki biraz hasretini dindirir......... :1hug:
]

yedim canım bol bol , sağol :icecream: :1hug:

özlenmezmi canım ya benimde memleketim burnumda tütüyor ..regl oldunmu hayatım merak ettim:uhm:

allah kolaylık versin canım hepimize
yok canım olmadım hala , kan vermeyede gidemedim dün öğlenden beri evimin su tesisatıyla uğraşılıyo ,eşim işyerinde olunca evde ben durmak zorunda kalıyorum ,fırsat buluncaya regl oldum oldum ,olmadım gidip baktıracağım...
yalnız sol kasığım bugun ağrıyodu...
seninde yarınmış regl günün , var mı hissedilir birşey , şöyle ufacığından , en tatlısından , 9 ay çektirip ,ondan sonra hayatının en önemli yerini kaptıracağın bişey :)

ahhh tatlım keşke olsa 12-13 mart gibi bekliyorum regli ama hiç belirti yok daha ama kendimi hamile gibide hissetmiyorum hayırlısı olsun tatlım hepimiz için sağlıklı sıhhatli bebişlerimizle kavuşuruz inşallah hayırlısıyla kısa zamanda:Saruboceq: test yapınca haber verirsen sevinirim hamiş haberini verde keyfimize keyif katsın inşallah

inşallah canım hepimiz için bu dilekler umarım hepimizin birar nazlısı olur :Saruboceq:

ben evde test yaptım aslında bişey çıkmadı ve hissetmek dedin ya işte bende değişik hiç birşey hissetmiyorum
aslında ben geçen gün bişey sormuştum ama sevilay konusuna denk geldiği için fark edilmedi...
merak ettiğim şey dostinex kullanıldığı halde adet düzensizliği yaşan var mı?

Canım bende dostinex kullandığımda gecn ay 4 gün önceden regli oldum.Bu ay 9 mart yazmıştım ama 7 si akşamı maalesef regli oldum.Dostinex regli olmayı düzenliyor ama ilaç bittikten sonra regli olduğumda 3,5 gün sürdü ve doktorumda normal dedi.Şimdi 4 gündeyim ve kahverengi şeklinde reglim...Buay ilaçsız regli oldum yani ve 1.5 gün erken olmuş oldum...Kısmet yaa herşeyin geçen ay bende çok değişiklikler oldu ama göğüs akıntım sıkınca yine yeşilimsi geliyordu.Prolaktinimi ölçtürme zamanı geldi ve haftaya gidicem bütün hormon tahlillerinden isteyeceğim.Hayırlısı hepimiz için.:1hug:

demekki değişiklik gösterebiliyo...
sağol canım cevabın için :1hug:

hayırlısı hepimiz için

ya benim anlamadığım şey şimdi benim prolaktinim normal seviyenin azıcık üzerinde yani 31 ama benim göğsümden sıvı da gelmiyor reglim de düzenli yani prolaktin yüksekliğini belirtecek hiçbir ibare yok o zaman ne demeye benim bu prolaktin yeksek ben hala anlamadım bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi

arkadaşlar dün ben böğürtlen kökünü aldım ve kaynattım hem süper bir rengi var hem de süer bir tadı bana verilen tarifte 1 bardak suyla kaynat günde 2 defa iç yazıyor ama başka bişey içmeyip onu içesim geldi denemek isteyen varsa test edildi yani süper bi tad ahhhhhhhhh bir de faydasını görürsek tam test edecez yani

tamam canım ekliyorum...
şunu anlamadım süt siyahmı geliyor yaaa
:uhm:[/QUOTE]

evet canım sıyah toplu ıgne ucu kadar gelıor
doktorum küflenmıs süt dedi a.s.

Canım prolaktin hormonu hipofiz bezleri yani süt hormonu ile de alakalı fazla salgılandığında gebelik oluşmadığında süt bezelerinde küçük küçük fibrokistler olustu bende ama bunlar iyi huylu kist sol göğsümde . ve yumurta ile de alakalı düzensiz yumurtlama yada yumurtlanan yumurtlananın döllenmemesi halinde de yükseliyor.Benim de 31,6 çıkmıştı ve 1 ay dostinex kullandım 0,6 ya kadar düştü şimdi regli bitiminden sonra tekrar gidicem ve kaç çıkıcak bakalım.

poşet çay gibi mi aldıkların nasıl sadece böğürtlen kökü poşette mi afiyet bal olsun yarasın:))))

poşet çay gibi mi aldıkların nasıl sadece böğürtlen kökü poşette mi afiyet bal olsun yarasın:))))

canım yok öyle değil böyle ağaç dalı gibi bişey yani bildiğin dal. 100 gr kadar aldım canım ben cezveye koy bir dal da böğürtlen kökündn koy 1 bardak suyla kaynat sonra süz 2ye böl canım süzdüğün suyu kırmızı bir su oluyor zaten günde 2 defa içiyorsun ama bir dalı şöyle 2-3 defa kullanabiliyorsun canım inşallah hepimize faydası olur.

İnşallah yaa hayırlısı su tahlilleri yaptırayım gönlüm rahat olsun hele insallah hepimiz sağlığımıza kavusuruz

canım benimde regl düzensizliğim yoktu ve gögüsümdende sıvı gelmedi hiç ama prolaktin sorunum var 3 sene önce sivilce tedavisi olurken öğrendim prolaktin probleminin olduğunu evlenmeden önce reglim hep 28 günde bir olurdu 1 sene 7 ay oldu evleneli ve yaklaşık 5 aydır regl 31-35 günde regl oluyorum en son ölçtürdüğümde 2.89 düşmüştü bu ay ilaç kullanmadım zor günler yaşadım kendimce o nedenle yükselmiştir yine sevgili prolaktinciğim yani prolaktin illaha regl düzensizliği yapacak yada gögüsünden süt gelemesi gibi durumlar yapacak diye birşey yok ALLAH hepimizi bu hormonun şerrinden korusun:Saruboceq:

mseda nerelerdesin merak ettim seni çektirdinmi mr ? yoksun 2 gündür habersiz bırakma beniiiiii

canım benim yarın sonuçları alıorum bu akşam yine annmdeyim yani nette yokum malesef akşam grş canm inş sende burda olursun öpüorum senii:))doremicim benide yazabilirsin regli oldum zaten bu ay beklemiodum korunuorum sanırım iki ay daha böle geçicek çok mutsuzum((hayırlısı allahım inşş hepimiz güsel haberlerle gelicez yarın grşş kıslarr sizleri seviorum kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…