Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülmek yok HEPİMİZ İÇİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN
canım yaa dediğin gibi üzülmek yok... :teselli:
Hayırlısı olsun, napalım önümüzdeki aya inşaallah yüzümüz güler... :saruboceq:
Benimde şuan moralim çok bozuk. Abimin karısı dış gebelik geçirme tehlikesi içinde, hamile olduğu ortaya çıktı ama bebek gözükmüyo.. :1no2:
Allah sağlıklı sıhatlisini nasip etsin hepimize.... Tek dileğim bu :çok üzgünüm:
bu arada tüm arkadaşların mevlit kandili mübarek olsun...........
selam prol seda (buarada adaşız sanırım)benmde prolaktinim senn sevilerde bndende doktorum istemedi çok çok yüksek anormal değerlerde olan hastalarda istiolarmış beyin mr canım bnce endişelenme geçmiş olsun.....
Merhaba Bayanlar
biraz geç olucak ama Hepimizin Kadınlar Günü Kutlu Olsun :)
Doremi canım çok geçmiş olsun , umarım hayırlı haberlerini alırsın yengenin...
Elif vala aynı şey bana oldu bugun ve bende bıraktım , Her tarafımdan soğan çıkıyo sanki doktoruna bir danışsana canım iştahsızlık için....
Ben hala kırmızıları görmedim arkadaşlar , ne test yaptım nede doktora gittim. Bu gun sabah çalıştığım yerde sinirlerim bozuldu hiçbişey yapasım gelmedi.
Akşam eve giderken test alıp bakıcam ama hiç umudum yok diyebillir...
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...
1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 martregl oldu senağlama
4-) qusel.........................:5 martregl oldu senağlama
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart
13-)Elif2005....................: 24 mart
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
doremi abla geçmiş olsun bebek çalışmaları var evet pozisyon nasıl olmalı hamiellikte pek bilmiyorum yeni olduğum için göğüsteki süt için maddi imkanım yok ssk güvencemde yok kadındoğuma gitmiştim prolaktin bakılacaktı hepsi 100 milyon tutuyor doremi abla nerde para sağol ilgin için allah razı olsun teşekkürler bana yardımcı ol[/QUO
canım hiöçbir sağlık güvencen olmasa bile herhangi bir sağlık ocağına git çok cüzi bir ücretle bakıyorlar. test yaptırırsın yani herhangi bir tanıdığın da varsa onun sağlık karnesine ilaçları yazdır canım ya o kadar yüksek değil burda ben 15 gün önce falan yaptırdım özel hastanede 60tl tuttu farklı teste baktılar sen bir sağlık ocağına sor bence
[http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara-33.html#post5634287kızlar dünakşam itibari ile yaşamdestek ünitesine bağlıymış yavrucak ama kan ve trombosite çokçok ihtiyaçları varmış inceleyin ankaradaki tanıdıklarınıza yayın noolur inşallah şifası Allahtan
merhaba canlarımmm...
maalesef benden 2 tane kötü haber size.. (
birincisi; prolaktinciğim 65 olmuş.. yine fırlamış sağolsun.. durmamış yerinde.. kafamçokkarıştı
yani bu ay benden gebelik falanda beklemeyin.. bu prolaktinle hiiiççç umutlanmayayım ben... :1no2:
ikincisi ise; yengeminde kan testindeki değer düşmeye başladı, yani düşük yapıyor, kanaması varmış.. belki çarşamba kürtaja girecek... senağlama çok üzülüyorum onun adına da..
ne diyeyim kii.... herşeyin hayırlısı diyorum... başka diyecek birşey yok.. :çok üzgünüm:
bu arada bugün en iyi arkadaşımın oğlu oldu... Allahım yaa bir görsenizzz.. o kadar harikaydı ki.. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: o bana büyük moral oldu.. Allah herkese nasip etsin anne olmayı..
merhaba canlarımmm...
maalesef benden 2 tane kötü haber size.. (
birincisi; prolaktinciğim 65 olmuş.. yine fırlamış sağolsun.. durmamış yerinde.. kafamçokkarıştı
yani bu ay benden gebelik falanda beklemeyin.. bu prolaktinle hiiiççç umutlanmayayım ben... :1no2:
ikincisi ise; yengeminde kan testindeki değer düşmeye başladı, yani düşük yapıyor, kanaması varmış.. belki çarşamba kürtaja girecek... senağlama çok üzülüyorum onun adına da..
ne diyeyim kii.... herşeyin hayırlısı diyorum... başka diyecek birşey yok.. :çok üzgünüm:
bu arada bugün en iyi arkadaşımın oğlu oldu... Allahım yaa bir görsenizzz.. o kadar harikaydı ki.. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: o bana büyük moral oldu.. Allah herkese nasip etsin anne olmayı..[/QUO
doremi canım hiç bozma moralini şu prolaktini yeneceğiz biz moralleri bozmadan sakin sakin bebişlerimizi dünyaya getireceğiz yengen için de allah hayırlısını versin canım ya umarım herşey dilediği gibi olur. Sen en kısa zamanda bir doktora git i,stersen şu prolaktin için çok çok çok geçmiş olsun canım kendini üzme hepimiz aynı dertten müzdaribiz onun için sabır
herkese merhaba...
nasılsınız bayanlar?
ben bu sabah evde test yaptım bişey çıkmadı
hala adet olmayı bekliyorum...
neyse beni bir kenara bırakalım yoksa kendi kendime evhamlanıyorum :)
benim bir sorum olacak
bir önceki ay dostinex kullandığı halde adeti geciken var mı aramızda?
doremi canım yengene çok üzüldüm ,benim yengemde 3 hafta önce düşük yaptı , anlıyorum seni
inşallah yengenin iyi haberlerini alırsın...
prl 65 çıktı demek , yoga yamı başlasak diyorum ben :) çakralarımızı çalıştıralım :) belki bu işe yarar :)
birşey daha sorayım hazır aklıma gelmişken:)
mesela ben bişeye sinirlendim mi kan beynime sıçrıyo resmen ellerim ayaklarım titriyo , bırakın konuşmayı çenem kilitleniyo sanki ve acayip içime atıp , içimde kendimle savaşıyorum...
ayrıca reflü hastasıyım ben buda stresten oluyo bildiğim kadarıyla...
bu prl de bununla alaka olduğu için acaba bununla uğraşan herkes benim gibi mi diye merak ediyorum...
yani çok mu sinirlisiniz ve bütün sinirinizi içinize atıyosunuz?
amma çok şey yazdım :)