kıslar herkes iiyımı şimdiden kandılınız mübarek olsun hepınızın yarın kandıl dualarımız dıleklerımız cumlemızın kabul olsun inş...:Saruboceq:
ben geldim kızlar. 5 dk bakıp çıkıcam. nasılsınız iyimisiniiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...
1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 martregl oldu:
4-) qusel.........................:5 martregl oldu senağlama
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart
13-)Elif2005....................: 24 mart
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Günaydın arkadaşlar MEVLıD KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN...
REGLı olmasaydım bugece oruc tutacaktım ama olsun....Hakkımızda hayırlısı olsun....Üzülmek yok reglim bittikten sonra kontrole gideceğim ve hormon testlerime tekrardan baktıracağım.Dostinex bittiktan sonra erken regli olmuştum ve şimdide yine 2-3 gün gecikmeli oldum..9 mart yazmıştım tahmini olarak ve 1 gün önceden oldum...Soğan kürüne regli bittikten sonra 21 gün olarak uygulayacağım ve doktorum ne ddiyecek bakalım...ınanın neden regli oldum diye üzülmüyorum belki Prolaktinim sonucu 0.6 çıkmıştı ve bu da etkilemişte olabiir ve sol göğsümdeki fibrokistler daha geçmemiştir kontrolümden sonra belli olacak.....
Hayırlı herseyinnn...
Sevgilerrrrr:teselli::enbuyukkk:
canım yaa dediğin gibi üzülmek yok... :teselli:
hayırlısı olsun, napalım önümüzdeki aya inşaallah yüzümüz güler... :Saruboceq:
benimde şuan moralim çok bozuk. abimin karısı dış gebelik geçirme tehlikesi içinde, hamile olduğu ortaya çıktı ama bebek gözükmüyo.. :1no2:
Allah sağlıklı sıhatlisini nasip etsin hepimize.... tek dileğim bu :çok üzgünüm:
bu arada tüm arkadaşların MEVLÜT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...........
doremi selam bende göğüsten süt akıyor sarımtrak dra gittim süt kanallerı genişlemiş hamila kalmak için pozisyon nasıl olmalı birde bu göğüsteki sütü sıktığımda geliyor ne yapabilir bitkisel çözümü yokmu teşekkürler
doremicim nasılsın :))
saol canım sanada hayırlı kandiller......sennde kadınlar günün kutlu ve mutlu olsun(iiyim canım nasıl olayım hava soğuk buralarda öle evde zaman geçiriorus bi bakim dedim kimler senin morelin düzeldi dimi sıkmıosun canını...
canım inş kötü bişiy olmas başka çocuğu varmıydı ilk bebekmi şu sıralar o kadar çok duyuyorumki dış gebelik geçirenlerin sayısı okadar çokki spirallede sanırım güvenilir deil benmde bi tanıdığım var oda hamile kalmıştı....haber alısan canım bnide haberdar et olurmu buralardayım ben şimdi biras işim var malum eşim evde pcyi alıcak sıra onda satle kullanıorusda:))çok çok geçmiş olsun umarım ii haberler alırsın..:Saruboceq: