doremi sana bişey soracam canım ya hayıt otunu nasıl yapıyorsun ben onu da denemek istiyorum ama bir bilgi verirsen sevinirim
doremi abla selam çok teşekkürler bilgin için dremi abla benim çalışma var gebelik için baktırdım ama bir şey çıkmadı nasıl oluyor hala göğüsten süt geliyor süt kanalları genişmiş doremi abla kür verirmisin ekolay birde hamile kalma poziyonu en çabuk kalma hangisi abla sağol teşekkürler
doremi abla yaptırmadım abla durumum yok abla ben kiloluyum minyonum abla eşim temizlik yapıyor ssk yok abla maddi imkan yok abla nasıl olucvak bilmiyorum benim 2evliliğim abla bende hiç çocuk yok o evlenmemiş hiç ilk evliliği yani anlayacağın bu abla sağol abla allah raz ı solsun bu tahlil nasıl yapılıyor çörek otu tarçın demişsin ne kadar katılıyor sağol allah razı olsun abla allah yengene acil şifalar versin abla sanada tez vakitte bebek versin kızın olucak abla kalbime doğdu hayrlı evlat olsun inşallah
kızlarrr benıde ekleyınn
ben 20mart ta adet olucam hamıle degılsemmm
bu arada parlodel kullanıyorum
hala süt gelıo toplu iğne ucu kadar ve siyahhh
doremi abla yaptırmadım abla durumum yok abla ben kiloluyum minyonum abla eşim temizlik yapıyor ssk yok abla maddi imkan yok abla nasıl olucvak bilmiyorum benim 2evliliğim abla bende hiç çocuk yok o evlenmemiş hiç ilk evliliği yani anlayacağın bu abla sağol abla allah raz ı solsun bu tahlil nasıl yapılıyor çörek otu tarçın demişsin ne kadar katılıyor sağol allah razı olsun abla allah yengene acil şifalar versin abla sanada tez vakitte bebek versin kızın olucak abla kalbime doğdu hayrlı evlat olsun inşallah
doremi ben bugün gittim aktara şu böğürtlen kökü için varmış hem de uygun fiyatlı sordum kolay bulunabilecek bişey dedi yani kolay bulabilirmişsin canım bir de sordum hergün içilmesinde bir zarar yokmuş kızlar yani hepimiz doya doya içebilirmişiz
vallahi öyle bişey oldu ki bende birinde bişey duysam alıp hemen deniyorum bu bitkilerin de baya faydası varmı ya umarım faydası olur hepimize kızlar
evet yaa benim kayınvalidem de söyledi böğürtlen için ama ben önce doktoruma ondan sonra deneyeceğim sırayla bal,tarçın,çörek otu öncelikleohhh iç canım içççç...... cokacimcoook
şifa olsun :))
ben bu ay çokşey içiyorum galiba.. bu böğürtlenide önümüzdeki ay denerim herhalde..
eee kızlar boşverelim böyle boş şeylerle uğraşmayı da prolaktin seviyesi düşen var mı yani hamiş kalma şansı yükselen var mı arkadaşlar ben de bir gelişme yok heralde yeni başladım ya tedaviye şimdi yiğenlerimi bekliyorum
Selam kızlar geçmiş mevlid kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun...Hasstalanan arkadaşlara üzüldüm herşeyin hayırlısı birdaha ay inşallah herşey gönlünüze göre olur..İyi akşamlar.
Banada üzüle bilirsiniz bu ayda tutturamadık.regl oluyorum ama nedense hiç ağrım yok.Ya fırtına öncesi sessizlik.Doremi prolaktinin 65 diyosun yeniden ilacamı başlıcaksın peki sen,2 gündür giremiyordum nete kaçırmış olabilirim,merak ettim.