Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

yok canım olur mu 1 bardak suya kaynatıyoruz günde 2 kere içiyoruz unutma bence bu formül tutacak ya hem soğandan daha tatlıdır bence ben içemedim bu arada o soğanı çok tiksindirdi beni canım ya bi de şu böğürtleni deneyecem ha birde şu banyo olayını yazmıştım ya hani o da kan dolaşımını hızlandırıp gebeliği kolaylaştırıyormuş

doremi sana bişey soracam canım ya hayıt otunu nasıl yapıyorsun ben onu da denemek istiyorum ama bir bilgi verirsen sevinirim

İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beya italyan soğanı olmaz ) dış kabuğunu soyarak dörde bölün.

önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır[/QUOTE]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
Soğan kürünü ve kuru incir kürünü aynı zamanda yapmamızın bir sakıncası var mı? İki kürüde sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce içmemiz uygun olurmu? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar

Cevabı »
Kesinlikle soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. Önce, soğan kürünü sonra incir kürünü uygulamak gerekir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
merhabalar hocam öncelikle size kolay gelsin sizin incir kürünüzden faydalanmak istiyorum ama size bir sorum olacak her seferinde yeni incir kullanmak zorundamıyız yoksa aynı incirleri birkaç defa kullanmamızda bir mahsur varmıdır şimdiden teşekkürler

Cevabı »
Her defasında yeni incir kullanmak gerekir. Sağlığınız daim olsun.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
hocam ben 19 yaşındaym evliyim birbuçuk senelik evliyken hamilelik geçirdim ve üç buçuk aylıkken karnımda öldü.7 ay geçti hamile kalamıyorum doktora gittim gögsümden süt geliyor diye hamile kalamıyormuşum yani prolaktin im çok yüksekmiş.24 olması lazımken 68 ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım...şimdiden çok teşekkür ederim

Cevabı »

hekim görüşünün esas olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Yaşınız 19 ve daha önünüzde uzun bir hayatınız var. Çocuk yapmakta acele etmeyin ve kendinizi bu konuda da strese sokmayın. Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. Tekrar kısa zamanda normal yoldan hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 martregl oldu senağlama
4-) qusel.........................:5 martregl oldu senağlama
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:
doremi sana bişey soracam canım ya hayıt otunu nasıl yapıyorsun ben onu da denemek istiyorum ama bir bilgi verirsen sevinirim

canım ben hayıt otunun hazır suyunu kullanıyorum...
öyle otunu alıpta kaynatmak falan zor gelir bana diye, ihmal ederim diye aktarcı hazır suyunu verdi bana..

doremi abla selam çok teşekkürler bilgin için dremi abla benim çalışma var gebelik için baktırdım ama bir şey çıkmadı nasıl oluyor hala göğüsten süt geliyor süt kanalları genişmiş doremi abla kür verirmisin ekolay birde hamile kalma poziyonu en çabuk kalma hangisi abla sağol teşekkürler

canım prolaktinine baktırdın mı?
prolaktinin yüksekse göğüsünden süt gelebilir.. veya kaşıntı olabilir. istersen kontrol amaçlı hormon testi yaptır.. yada yaptırdıysan sonuçlar nasıl çıktı...
ayrıca balın içine çörek otu ve tarçın karıştır. hergün ye aklına geldikçe 2-3 defa ye.
onunda faydasını görebilirsin yumurtalarını güçlendirmek için..
başka sormak istedğin birşey varsa sor tatlım..
umarım sorunu doğru anlayabilmişimdir ve sana yardımcı olabilmişimdir...

Son düzenleme:
doremi abla yaptırmadım abla durumum yok abla ben kiloluyum minyonum abla eşim temizlik yapıyor ssk yok abla maddi imkan yok abla nasıl olucvak bilmiyorum benim 2evliliğim abla bende hiç çocuk yok o evlenmemiş hiç ilk evliliği yani anlayacağın bu abla sağol abla allah raz ı solsun bu tahlil nasıl yapılıyor çörek otu tarçın demişsin ne kadar katılıyor sağol allah razı olsun abla allah yengene acil şifalar versin abla sanada tez vakitte bebek versin kızın olucak abla kalbime doğdu hayrlı evlat olsun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr benıde ekleyınn
ben 20mart ta adet olucam hamıle degılsemmm
bu arada parlodel kullanıyorum
hala süt gelıo toplu iğne ucu kadar ve siyahhh

maddi imkanın yoksa o çocuğa nasıl bakıcaksın?
peki sen çalışmıyor musun? profilinde bekar yazıyor, evli değilmisin?
hiç mi hastaneye gidemezsin canım? hastanede kadın doğuma git ve bebek istiyoruz olmuyor de onlar zaten sana yardımcı olurlar.. hormon testi iste birde okadar.
bal tarçın çörek otuda sana kalmış, ne kadar istersen o kadar karıştır bir kaseye..
iyi dileklerin için teşekkür ederim..

kızlarrr benıde ekleyınn
ben 20mart ta adet olucam hamıle degılsemmm
bu arada parlodel kullanıyorum
hala süt gelıo toplu iğne ucu kadar ve siyahhh

tamam canım ekliyorum...
şunu anlamadım süt siyahmı geliyor yaaa
:uhm:

Sevilay öncelikle sana geçmiş olsun fakat burada aradığın sorulara cevap verecek yada seni ümitlendircek birsey yapamayız...öncelikle maddi durumunun olmadığını söylemişsin fakat kafama takıldı.ınternete nerden giriyorsun ? Ve neden DOREMı'ye sorular soruyorsun?
Biz burda biraz da olsa kendi rahatsızlıklarımızı dile getiriyoruz ve stresimizden uzaklaşmayı bir nebze de olsa hastalığımızı yenmeye çalışıyoruz.Jinekolojik sorularını ve cinsel problemlerini burada anlatarak birilerinden medet umma.Doktoruna danışman en mantıklısı ...Özelimizi biz anlatmayız bu seninle eşin aranda ve ikinizde doktorunuza sorun sorularınızı.Maddi yönden iyi olmadığınızı yazmışsın bence biraz erken ozaman çünkü bunun kontrolü,bebeğin doğumu ve bakımı var önce kendinizi maddi yönden iyi olduğunuzda düşünün bebeği...Yalnış anlama lütfen ama herkesin sorunu kendine.Biz burdan bu maddi yönünü çözemeyiz nede cinsel sorularını...

doremi ben bugün gittim aktara şu böğürtlen kökü için varmış hem de uygun fiyatlı sordum kolay bulunabilecek bişey dedi yani kolay bulabilirmişsin canım bir de sordum hergün içilmesinde bir zarar yokmuş kızlar yani hepimiz doya doya içebilirmişiz

ohhh iç canım içççç...... cokacimcoook
şifa olsun :))
ben bu ay çokşey içiyorum galiba.. bu böğürtlenide önümüzdeki ay denerim herhalde..

vallahi öyle bişey oldu ki bende birinde bişey duysam alıp hemen deniyorum bu bitkilerin de baya faydası varmı ya umarım faydası olur hepimize kızlar

vallahi öyle bişey oldu ki bende birinde bişey duysam alıp hemen deniyorum bu bitkilerin de baya faydası varmı ya umarım faydası olur hepimize kızlar

Allah herşeyi bir faydası olucak diye yaratmış. hiç birşey boşuna yaratılmamış..
bunlar hep vesile olur hayatımızda.. işte şunu kullandım faydasını gördüm, iyileştim vs gibi..
rabbim derdi veriyor ama dermanınıda veriyor.. doğada herşeye fayda var çok şükür.. kullanıp faydasını görmek biizm elimizde...

ohhh iç canım içççç...... cokacimcoook
şifa olsun :))
ben bu ay çokşey içiyorum galiba.. bu böğürtlenide önümüzdeki ay denerim herhalde..
evet yaa benim kayınvalidem de söyledi böğürtlen için ama ben önce doktoruma ondan sonra deneyeceğim sırayla bal,tarçın,çörek otu öncelikle

eee kızlar boşverelim böyle boş şeylerle uğraşmayı da prolaktin seviyesi düşen var mı yani hamiş kalma şansı yükselen var mı arkadaşlar ben de bir gelişme yok heralde yeni başladım ya tedaviye şimdi yiğenlerimi bekliyorum

Selam kızlar geçmiş mevlid kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun...Hasstalanan arkadaşlara üzüldüm herşeyin hayırlısı birdaha ay inşallah herşey gönlünüze göre olur..ıyi akşamlar.

benden umudu kes canım...
benim prolaktinciğim çıkmış yine sağolsun.. 65 olmuş koç gibi maaşaallahhhhhhh...

saol canım benim seninde mubarek olsun..............

Banada üzüle bilirsiniz bu ayda tutturamadık.regl oluyorum ama nedense hiç ağrım yok.Ya fırtına öncesi sessizlik.Doremi prolaktinin 65 diyosun yeniden ilacamı başlıcaksın peki sen,2 gündür giremiyordum nete kaçırmış olabilirim,merak ettim.

önümüzdeki aya inşallah canım üzülme biz burdayız sen de burdasın nasılsa nasılsa olacak ama bizim bebişler heralde birazcık nazlı:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…